bugün
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı25
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- diamond bosphorus6
- güzel kızların mutsuz olması5
- nasıl birisiniz15
- türk solcusu6
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- g i l d e d l i l y28
- miras davası5
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- seküler erkeklerin biraz şey olması3
- beybi leydi5
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- boşanma davası ne kadar sürer4
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- osuruktan şiirler63
- cumhuriyet halk partisi3
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry9
- recep tayyip erdoğan3
- çekişmeli boşanma davası4
- duvara karşı3
- evlenmemek için bir neden söyle3
- dolar isterse 100 olsun38
- nur sürer3
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- denizde yanınca arap taşağına dönmüşsün denmesi2
- eski sevgiliyle 50 yıl sonra karşılaşmak2
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- ankara6
- iştirak nafakası2
- maden işçilerinin ankara direnişi3
- 170 erkek tatlılığı4
- game of thrones taki kerhaneci16
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- simko317
- anın görüntüsü18
- uzun boylu ve büyük ayaklı kadın tatlışlığı4
- nah sana oy17
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- her işin maaşını araştıran tip2
- kürtler5
- gecenin şarkısı4
- yeni parti de bölünebilir10
- chp2
- işe gitmenin en zorlayıcı nedeni2
"Geçmiycek geçmiycek. Sinirlenme geçmiycek. Açılın yoldan, geliyor kaptan. Sevgisi bana hiç bitmiycek." *** Şarkıcı Doğuş'un yeni çıkaracağı şarkısından bir bölüm. Lan Doğuş! Allah seni ne yapmasın, kâmil! Saksın ve içindeki çiçek kadar aklın yok mu senin bilader? Bu nedir ya! Yakın zamanda şarkıyı çıkaracaksın, tamam; ama o kaptan kıyafetiyle klip çekmeler filan... Biz seni delikanlı çocuk sanıyorduk. Meğer sendeki dil kimsede yokmuş. Yalamada bi' yere kadar olmalı. Heh be karşim!
Daha önce Tuğçe kazaz'la ilgili yazdığım yazıyı paylaşmak istiyorum. içinde Doğuş'un saksısı da geçiyor. o sebepten yane :-)
Her insan önemsenmek ister. Bunun için internette yorum ve resim paylaşanlar çok fazla. Paylaşmak... Tuğçe Kazaz her ikisinin de ellerinden fazlaca öpmüş ki; Mustafa Kemal Atatürk isminin hakkında bir şeyler çızıktırmış: Atatürkçü, Kemalist var da vay efenim Mustafacı soru işareti... Din üzerinden Atatürk'e hücum edenler olduğu gibi, onu sevenlere de kıt aklıyla güya ayar verecek aşüfte. Abla be! Valla kusura bakma; ama "erkeğin malı meydandadır" sözü mucibince, saksıyla fotoğraf paylaşan şarkıcı Doğuş'un saksısı bile senden akıllı. Niye; çünkü örtüyor.
Her insan önemsenmek ister. Bunun için internette yorum ve resim paylaşanlar çok fazla. Paylaşmak... Tuğçe Kazaz her ikisinin de ellerinden fazlaca öpmüş ki; Mustafa Kemal Atatürk isminin hakkında bir şeyler çızıktırmış: Atatürkçü, Kemalist var da vay efenim Mustafacı soru işareti... Din üzerinden Atatürk'e hücum edenler olduğu gibi, onu sevenlere de kıt aklıyla güya ayar verecek aşüfte. Abla be! Valla kusura bakma; ama "erkeğin malı meydandadır" sözü mucibince, saksıyla fotoğraf paylaşan şarkıcı Doğuş'un saksısı bile senden akıllı. Niye; çünkü örtüyor.
Bir insan bu kadar yalayabilir dedirten şarkıdır ayrıca doğuşa şarkıcı demek sanata hakaret gereksiz bir saksıdır sadece.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar