bugün
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- gocusuz sözlük4
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- erkeklerin giderek feminenleşmesi8
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sudekiray7
- bira cips6
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- laptop5
- israil'in gazze'ye saldırısında 7 filistinli öldü2
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- sözlük kızlarının kombinleri20
- maden suyu4
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- aga be şarkılar5
- velvet vs nervio19
- sony playstation 52
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması6
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- oytun erbaş3
- ispanya20
- folk horror2
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- 2026 dünya kupası25
- ona bir şey söyle9
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- futbol14
- dünya19
- mezarlıkları sevmek5
- yalnizca deli yalnizca sair2
- bir zaman hatası2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- manyak olmaya karar verdim9
- ktç birader4
- dünya kupası4
- taksim'e ikinci eyfel kulesi3
- lahmacun4
- slavko vincic15
- nervio11
- velvet12
- özgür irade ve determinizm üzerine bir tartışma2
isim yapmak için üye olmuş vasat troll.
Ezikligi vesvası yazz yazaa yazaaa olmuyor yazarımsıı.
oytun karan'nın feyk hesabı.
Oytunkaran'ın feyk hesabı olduğu doğru olandır. Allah'ını seven silsin. Evet.
bir adet yazar.
(#22471361)
ben smoker kardeşimi çok iyi tanımam lakin eminim kendisi adamdır, insandır. ben bugün smoker kardeşimin adamlığından, insanlığından ya da ne derece nefis bir yazar olduğundan bahsetmeyeceğim. başka bir hususa değinmek istiyorum müsaade varsa. teşekkür ederim.
ne dedik? uludağ sözlük denen nazenin ve nadide sosyal platformdaki tüm yazarların var ya ben taaaaaaaaa evet evet taaaaaaa en kuytuda kalmış maharetlerine kefilim. bir kere hepsi donanımlı, birikimli ve dahi kendini geliştirmeye devam eden, seviyeli ,entelektüel yazarlardır. bununla kalıyor mu? asla. beyler yakışıklı, hanımlar daaşş mı daşş. alın size bir örnek daha. smoker kardeşimin bugün bir yönünü daha öğrendik ki savımın doğruluğunu görmek uhdemde kıvanç uyandırdı.
smoker kardeşim sadece adam, insan değil yakışıklı bir adam, yakışıklı bir insan. lütfen ve derhal sevgiyle kal değerli kardeşim!
--spoiler--
sponsorsuz link: görsel
--spoiler--
(#22471361)
ben smoker kardeşimi çok iyi tanımam lakin eminim kendisi adamdır, insandır. ben bugün smoker kardeşimin adamlığından, insanlığından ya da ne derece nefis bir yazar olduğundan bahsetmeyeceğim. başka bir hususa değinmek istiyorum müsaade varsa. teşekkür ederim.
ne dedik? uludağ sözlük denen nazenin ve nadide sosyal platformdaki tüm yazarların var ya ben taaaaaaaaa evet evet taaaaaaa en kuytuda kalmış maharetlerine kefilim. bir kere hepsi donanımlı, birikimli ve dahi kendini geliştirmeye devam eden, seviyeli ,entelektüel yazarlardır. bununla kalıyor mu? asla. beyler yakışıklı, hanımlar daaşş mı daşş. alın size bir örnek daha. smoker kardeşimin bugün bir yönünü daha öğrendik ki savımın doğruluğunu görmek uhdemde kıvanç uyandırdı.
smoker kardeşim sadece adam, insan değil yakışıklı bir adam, yakışıklı bir insan. lütfen ve derhal sevgiyle kal değerli kardeşim!
--spoiler--
sponsorsuz link: görsel
--spoiler--
Ulan çok özürlü gördüm sözlükte bunun gibisini görmedim. Yüzsüz desem yüzsüz kelimesi az kalır. Tutturmuş sen kızsın. Ulan it ben kız olsam sanane orospu olsam sanane sana mı kaldı. Böyle tipleri alıyorlar sonra biz çaylak oluyoruz. Küfür etmek suçmuş. Böylesine sevap. Sabırla oynuyor ya hadi hayırlısı. Evet.
(bkz: smo yan)
(#22482753)
ırkçılığı tespit etme konusundaki "muhakeme" tarzı harbiden ilgi uyandıran bir yazardır.
ırkçılığı tespit etme konusundaki "muhakeme" tarzı harbiden ilgi uyandıran bir yazardır.
über tespitler yapan yazar. (#22482089) ile benim ne alakam var? "hava bulutlu" diyen her insana "bana ördek dedin" diyerek saldırmak uygun bir davranış tarzı değildir. ne sözlükte, ne de gerçek hayatta.
konuya yanlış yaklaşan bir yazar.
ben o yazarı öyle dedi diye keyifle okumuyorum. o sebeple keyifle okuduğumu da belirtmedim. ırkçı değilim diye de hiçbir yerde bağırıp çağırmıyorum, sadece bana o şekilde iftira atıldığında gereken yanıtı veriyorum. yeterince net ve kibarca oldu sanırım.
ben o yazarı öyle dedi diye keyifle okumuyorum. o sebeple keyifle okuduğumu da belirtmedim. ırkçı değilim diye de hiçbir yerde bağırıp çağırmıyorum, sadece bana o şekilde iftira atıldığında gereken yanıtı veriyorum. yeterince net ve kibarca oldu sanırım.
amk ibiş'i.
çin malı general. şeyime mi baktın da harun diyorsun terekeme..
kendi isteğiyle hesabını kapattıran yazar.
arkasından konuşulmasın mimkinse.
komunistimam gözüm üstünde hep ensende olacağım. öptüm ciğerim *
arkasından konuşulmasın mimkinse.
komunistimam gözüm üstünde hep ensende olacağım. öptüm ciğerim *
Yoğun istek üzerine geri dönen yazar. komunist imam bana olan aşkından deliye dönmüş duydum ki onu öpmeye geldim. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar