bugün
- habire1275
- habire12 adamdır34
- izmirli kızların verici olması34
- sssilvermist18
- cilgincapkin13
- suca suruklenen cocuk7
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- adanalı3
- yazarların iyi ki almışım dediği şeyler3
- sigmund freud sözleri2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- temmuz6
- burhaniye6
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- sözlükte kavga eden iki yazarda artı oy alması3
- yorgun mermi13
- vincent van gogh5
- ülkedeki en büyük orospu çocuğu3
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- türklerin en başarılı olduğu spor3
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- fetöyü doğuran katı laikliktir5
- mangal yakabilen kız3
- kemoşların genel özellikleri4
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- fakirler cep telefonu kullanmasın3
- dji mini 5 pro2
- true'nun çaylak olması2
- çılgın ve çapkın bir erkeği kucağa almak2
- verici olmanın dayanılmaz hafifliği2
- bodrum2
- faşistlerin biraz saldırgan olmaları2
- karton toplayan piç3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- fotoğrafçılıkla nasıl para kazanılır2
- sözlük teyzesine çakmak3
- trollüğün ayağa düşmesi3
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak10
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı7
- ulaş karasu2
- ağzına almayan kız3
- verici kız2
- çilek reçeli vs vişne reçeli9
- gürsel tekin6
- ay yuvarlak olduğuna göre dünya nasıl düz olabilir2
- eh madem benle kavga etmiyorsunuz4
- nazar değdi sözlük4
değerli bir aranjör,müzisyen.
eski popstar jürisi, müzik eserleri sahipleri grubu başkanı, ermeni asıllı müzisyen. ilhan irem' in de 15 yıldır aranjörü.
bazı eserleri;
sezen aksu (bkz: unut)
ajda pekkan (bkz: her yaşın ayrı bir güzelliği var)
taner (bkz: affetmedim kendimi)
taner (bkz: aynı perde)
niran ünsal (bkz: haktan)
zerrin özer (bkz: olamazdım senle)
aydın (bkz: kuşum)
yonca evcimik (bkz: abone)
bazı eserleri;
sezen aksu (bkz: unut)
ajda pekkan (bkz: her yaşın ayrı bir güzelliği var)
taner (bkz: affetmedim kendimi)
taner (bkz: aynı perde)
niran ünsal (bkz: haktan)
zerrin özer (bkz: olamazdım senle)
aydın (bkz: kuşum)
yonca evcimik (bkz: abone)
fethullah gülen'in şiirlerini neden bestelediğini anlayamadığım, aslında bunun kişisel yapısına ve yaşam tarzına hiç uymadığını bildiğim iyi müzisyen.
fethullah gülenin kankası kisi.
ilhan irem'in aranjörü olduğu gibi tuşlu çalgılarını icra eden çok değerli müzisyen.
attila özdemiroğlu kadar yetenekli bulamasam da, istanbul gelişim e yıllarını vermiş, 90'lardaki pek çok kişinin patlamış şarkılarına düzenleme yapmış müzik adamı.
sezen aksu dahil bir cok starin ve buyuk sanatcinin detone hallerini gordum diyen yapimci. eskilerden.
Fethullah gülen hakkındaki düşüncelerini o dönem gazetelere şöyle açıklamış:
“teklif 14-15 ay önce geldi. yusuf (kulaksız) bey, ankara'dan istanbul'a gelerek, “kırık mızrap”tan şiirlere garo mafyan besteleri istiyoruz." dedi. ben de "içinde senfonik besteler ister misiniz?" dedim. "muhteşem olur." dediler. sağ olsun, kendileri bir kitaplarını imzalayıp, bana yollamışlar. bazı şarkılar vardır ki, sahibi o şarkıyı yazarken, sizin de onun yaşadıklarını bilebilmeniz için yanında olmanız gerekir. fethullah gülen de böyle birisidir. keşke bu sözleri yazdığında yanında olsaydım, yanında 5 ay kalıp da, beraber çalışabilseydik. yani bu süreci uzaktan değil de birlikte yaşayabilseydik.”
"besteleri yaparken çok keyif aldım. çok güzel bir albüm oldu. içine biraz senfoni kattık, etnik sazlar ekledik. gülen'in şiirlerini bestelemek, aysel gürel'in, zeynep talu'nun, fikret şenes'in şiirleri bestelenirken neyse aynısı. isimler üzerine durduğun zaman konu 88 milyarlara gidebiliyor. bu konulara hayatımda hiç girmeyen bir insanım. hayatımı bazı değerler üzerine yüklemiş bir kişiyim. benim için önemli olan yapılan. insanlar keyif alıyorsa benim için artı. yedi gün eve kapandım çalışma için. gülen'in şiirleri ile müzik çok güzel oturdu. zaten her şey buradan çıkıyor. bir misal veriyim; kayahan'ın fonetik, prozidi ve şiiri çok güzel oturtuyor. sezen aynı şekilde."
Kaynak: 20 nisan 2007, hürriyet gazetesi, "gülen'in albümüne satışa çıkmadan 100 bin ön talep"
“teklif 14-15 ay önce geldi. yusuf (kulaksız) bey, ankara'dan istanbul'a gelerek, “kırık mızrap”tan şiirlere garo mafyan besteleri istiyoruz." dedi. ben de "içinde senfonik besteler ister misiniz?" dedim. "muhteşem olur." dediler. sağ olsun, kendileri bir kitaplarını imzalayıp, bana yollamışlar. bazı şarkılar vardır ki, sahibi o şarkıyı yazarken, sizin de onun yaşadıklarını bilebilmeniz için yanında olmanız gerekir. fethullah gülen de böyle birisidir. keşke bu sözleri yazdığında yanında olsaydım, yanında 5 ay kalıp da, beraber çalışabilseydik. yani bu süreci uzaktan değil de birlikte yaşayabilseydik.”
"besteleri yaparken çok keyif aldım. çok güzel bir albüm oldu. içine biraz senfoni kattık, etnik sazlar ekledik. gülen'in şiirlerini bestelemek, aysel gürel'in, zeynep talu'nun, fikret şenes'in şiirleri bestelenirken neyse aynısı. isimler üzerine durduğun zaman konu 88 milyarlara gidebiliyor. bu konulara hayatımda hiç girmeyen bir insanım. hayatımı bazı değerler üzerine yüklemiş bir kişiyim. benim için önemli olan yapılan. insanlar keyif alıyorsa benim için artı. yedi gün eve kapandım çalışma için. gülen'in şiirleri ile müzik çok güzel oturdu. zaten her şey buradan çıkıyor. bir misal veriyim; kayahan'ın fonetik, prozidi ve şiiri çok güzel oturtuyor. sezen aynı şekilde."
Kaynak: 20 nisan 2007, hürriyet gazetesi, "gülen'in albümüne satışa çıkmadan 100 bin ön talep"
müzikal kimliğini çok beğendiğim sanatçıdır. 80 ve 90'lı yıllara büyük katkısı olmuştur.
ama az önce yukarda okuduğum entry beni bi sarstı.
ama az önce yukarda okuduğum entry beni bi sarstı.
eşi Gülyüz Mafyan (K-76) Antalya’da, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar