bugün
- 186 boyundaki erkek19
- kabak yemeği vs hamburger10
- alevi erkek8
- bursalı erkekler9
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- erzincanlı erkekler6
- istanbullu erkekler5
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- 32 yaşına girmek12
- bir meyve olsanız ne olurdunuz3
- sivaslı yiğidolar6
- antalyalı erkekler5
- gün içinde uyuduğu için gece uykusu gelmeyen insan3
- kürt erkek5
- nervionun merak ettiği yazar19
- ahmet sezer bey9
- din tartışması7
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- adıyamanlı erkekler5
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- g'i l d'e d l'i l y20
- zengin olsanız ne yapardınız9
- cezayir erkekği4
- proteini yüksek sporcu tarifleri2
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- nervio'ya aşık olmak5
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- yalnizca deli yalnizca sair21
- norveçte bok olsam9
- ilk buluşmada ne getirilmeli3
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- şehir şehir dolaşıp koca arayan tip3
- gocu27
- izmirli kızlar4
- seat leon fr3
- habire1240
- sevişirken yatak odasına ninja girmemiş insan2
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- yeni parti için alternatifli hazırlık2
- terlik giyen erkek5
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- katatespizartmasi17
- arkadaşlar bakar mısınız21
- rte'nin fethettiği topraklar6
değerli bir aranjör,müzisyen.
eski popstar jürisi, müzik eserleri sahipleri grubu başkanı, ermeni asıllı müzisyen. ilhan irem' in de 15 yıldır aranjörü.
bazı eserleri;
sezen aksu (bkz: unut)
ajda pekkan (bkz: her yaşın ayrı bir güzelliği var)
taner (bkz: affetmedim kendimi)
taner (bkz: aynı perde)
niran ünsal (bkz: haktan)
zerrin özer (bkz: olamazdım senle)
aydın (bkz: kuşum)
yonca evcimik (bkz: abone)
bazı eserleri;
sezen aksu (bkz: unut)
ajda pekkan (bkz: her yaşın ayrı bir güzelliği var)
taner (bkz: affetmedim kendimi)
taner (bkz: aynı perde)
niran ünsal (bkz: haktan)
zerrin özer (bkz: olamazdım senle)
aydın (bkz: kuşum)
yonca evcimik (bkz: abone)
fethullah gülen'in şiirlerini neden bestelediğini anlayamadığım, aslında bunun kişisel yapısına ve yaşam tarzına hiç uymadığını bildiğim iyi müzisyen.
fethullah gülenin kankası kisi.
ilhan irem'in aranjörü olduğu gibi tuşlu çalgılarını icra eden çok değerli müzisyen.
attila özdemiroğlu kadar yetenekli bulamasam da, istanbul gelişim e yıllarını vermiş, 90'lardaki pek çok kişinin patlamış şarkılarına düzenleme yapmış müzik adamı.
sezen aksu dahil bir cok starin ve buyuk sanatcinin detone hallerini gordum diyen yapimci. eskilerden.
Fethullah gülen hakkındaki düşüncelerini o dönem gazetelere şöyle açıklamış:
“teklif 14-15 ay önce geldi. yusuf (kulaksız) bey, ankara'dan istanbul'a gelerek, “kırık mızrap”tan şiirlere garo mafyan besteleri istiyoruz." dedi. ben de "içinde senfonik besteler ister misiniz?" dedim. "muhteşem olur." dediler. sağ olsun, kendileri bir kitaplarını imzalayıp, bana yollamışlar. bazı şarkılar vardır ki, sahibi o şarkıyı yazarken, sizin de onun yaşadıklarını bilebilmeniz için yanında olmanız gerekir. fethullah gülen de böyle birisidir. keşke bu sözleri yazdığında yanında olsaydım, yanında 5 ay kalıp da, beraber çalışabilseydik. yani bu süreci uzaktan değil de birlikte yaşayabilseydik.”
"besteleri yaparken çok keyif aldım. çok güzel bir albüm oldu. içine biraz senfoni kattık, etnik sazlar ekledik. gülen'in şiirlerini bestelemek, aysel gürel'in, zeynep talu'nun, fikret şenes'in şiirleri bestelenirken neyse aynısı. isimler üzerine durduğun zaman konu 88 milyarlara gidebiliyor. bu konulara hayatımda hiç girmeyen bir insanım. hayatımı bazı değerler üzerine yüklemiş bir kişiyim. benim için önemli olan yapılan. insanlar keyif alıyorsa benim için artı. yedi gün eve kapandım çalışma için. gülen'in şiirleri ile müzik çok güzel oturdu. zaten her şey buradan çıkıyor. bir misal veriyim; kayahan'ın fonetik, prozidi ve şiiri çok güzel oturtuyor. sezen aynı şekilde."
Kaynak: 20 nisan 2007, hürriyet gazetesi, "gülen'in albümüne satışa çıkmadan 100 bin ön talep"
“teklif 14-15 ay önce geldi. yusuf (kulaksız) bey, ankara'dan istanbul'a gelerek, “kırık mızrap”tan şiirlere garo mafyan besteleri istiyoruz." dedi. ben de "içinde senfonik besteler ister misiniz?" dedim. "muhteşem olur." dediler. sağ olsun, kendileri bir kitaplarını imzalayıp, bana yollamışlar. bazı şarkılar vardır ki, sahibi o şarkıyı yazarken, sizin de onun yaşadıklarını bilebilmeniz için yanında olmanız gerekir. fethullah gülen de böyle birisidir. keşke bu sözleri yazdığında yanında olsaydım, yanında 5 ay kalıp da, beraber çalışabilseydik. yani bu süreci uzaktan değil de birlikte yaşayabilseydik.”
"besteleri yaparken çok keyif aldım. çok güzel bir albüm oldu. içine biraz senfoni kattık, etnik sazlar ekledik. gülen'in şiirlerini bestelemek, aysel gürel'in, zeynep talu'nun, fikret şenes'in şiirleri bestelenirken neyse aynısı. isimler üzerine durduğun zaman konu 88 milyarlara gidebiliyor. bu konulara hayatımda hiç girmeyen bir insanım. hayatımı bazı değerler üzerine yüklemiş bir kişiyim. benim için önemli olan yapılan. insanlar keyif alıyorsa benim için artı. yedi gün eve kapandım çalışma için. gülen'in şiirleri ile müzik çok güzel oturdu. zaten her şey buradan çıkıyor. bir misal veriyim; kayahan'ın fonetik, prozidi ve şiiri çok güzel oturtuyor. sezen aynı şekilde."
Kaynak: 20 nisan 2007, hürriyet gazetesi, "gülen'in albümüne satışa çıkmadan 100 bin ön talep"
müzikal kimliğini çok beğendiğim sanatçıdır. 80 ve 90'lı yıllara büyük katkısı olmuştur.
ama az önce yukarda okuduğum entry beni bi sarstı.
ama az önce yukarda okuduğum entry beni bi sarstı.
eşi Gülyüz Mafyan (K-76) Antalya’da, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar