bugün
- bu koyden olsam ne olacak19
- nervio35
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı8
- velvet52
- 15 21 itibariyle duygu durumunuz5
- nervio vermio4
- true'yi eskorta emanet etmek10
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse5
- bir kilo patatesin 50 lira olması6
- sinsice kavga izleyen yazarlar6
- sözlükte kavga3
- türkiye chp ile dünya devi ülke olacak4
- kasiyer kıza nasıl açılırım21
- true'nin üzerine şişme kadın atmak4
- yeni parti31
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu5
- hastane randevusu6
- reis olmasaydı ismimiz gocutakis uğurtakis olurdu4
- son gammaz bukucu goku2
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- vermio2
- kendime övgü2
- tai lung6
- nick vermeden bir yazara seslen2
- isra suresi 25 ayet2
- insan olmaya ceyrek kala18
- benzetildiğiniz ünlü10
- sarhoş olunan gecenin sabahında hissedilenler6
- pompacı kıza nasıl açılınır8
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz6
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- adnan oktar9
- dünyaya nur gelecek3
- hayatın tatlı şakaları2
- kuteybe bin muslim3
- opel rekord3
- ışığı arıyorum kapatacağım2
- tepenin gözleri filmindeki seks sahnesi3
- ölümü kimler gömmüş2
- nasıl gidiyor hayat6
- tarihin en başarılı sporcusu4
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- yeni parti'nin logosu4
- rakı tokuşturan tipler5
- cumhuriyet halk partisi16
- hırt10
- büyük sözü dinlememek5
- güne bir şarkı bırak6
- namazında niyazında erkek3
- topluma nasıl faydalı olunur3
değerli bir aranjör,müzisyen.
eski popstar jürisi, müzik eserleri sahipleri grubu başkanı, ermeni asıllı müzisyen. ilhan irem' in de 15 yıldır aranjörü.
bazı eserleri;
sezen aksu (bkz: unut)
ajda pekkan (bkz: her yaşın ayrı bir güzelliği var)
taner (bkz: affetmedim kendimi)
taner (bkz: aynı perde)
niran ünsal (bkz: haktan)
zerrin özer (bkz: olamazdım senle)
aydın (bkz: kuşum)
yonca evcimik (bkz: abone)
bazı eserleri;
sezen aksu (bkz: unut)
ajda pekkan (bkz: her yaşın ayrı bir güzelliği var)
taner (bkz: affetmedim kendimi)
taner (bkz: aynı perde)
niran ünsal (bkz: haktan)
zerrin özer (bkz: olamazdım senle)
aydın (bkz: kuşum)
yonca evcimik (bkz: abone)
fethullah gülen'in şiirlerini neden bestelediğini anlayamadığım, aslında bunun kişisel yapısına ve yaşam tarzına hiç uymadığını bildiğim iyi müzisyen.
fethullah gülenin kankası kisi.
ilhan irem'in aranjörü olduğu gibi tuşlu çalgılarını icra eden çok değerli müzisyen.
attila özdemiroğlu kadar yetenekli bulamasam da, istanbul gelişim e yıllarını vermiş, 90'lardaki pek çok kişinin patlamış şarkılarına düzenleme yapmış müzik adamı.
sezen aksu dahil bir cok starin ve buyuk sanatcinin detone hallerini gordum diyen yapimci. eskilerden.
Fethullah gülen hakkındaki düşüncelerini o dönem gazetelere şöyle açıklamış:
“teklif 14-15 ay önce geldi. yusuf (kulaksız) bey, ankara'dan istanbul'a gelerek, “kırık mızrap”tan şiirlere garo mafyan besteleri istiyoruz." dedi. ben de "içinde senfonik besteler ister misiniz?" dedim. "muhteşem olur." dediler. sağ olsun, kendileri bir kitaplarını imzalayıp, bana yollamışlar. bazı şarkılar vardır ki, sahibi o şarkıyı yazarken, sizin de onun yaşadıklarını bilebilmeniz için yanında olmanız gerekir. fethullah gülen de böyle birisidir. keşke bu sözleri yazdığında yanında olsaydım, yanında 5 ay kalıp da, beraber çalışabilseydik. yani bu süreci uzaktan değil de birlikte yaşayabilseydik.”
"besteleri yaparken çok keyif aldım. çok güzel bir albüm oldu. içine biraz senfoni kattık, etnik sazlar ekledik. gülen'in şiirlerini bestelemek, aysel gürel'in, zeynep talu'nun, fikret şenes'in şiirleri bestelenirken neyse aynısı. isimler üzerine durduğun zaman konu 88 milyarlara gidebiliyor. bu konulara hayatımda hiç girmeyen bir insanım. hayatımı bazı değerler üzerine yüklemiş bir kişiyim. benim için önemli olan yapılan. insanlar keyif alıyorsa benim için artı. yedi gün eve kapandım çalışma için. gülen'in şiirleri ile müzik çok güzel oturdu. zaten her şey buradan çıkıyor. bir misal veriyim; kayahan'ın fonetik, prozidi ve şiiri çok güzel oturtuyor. sezen aynı şekilde."
Kaynak: 20 nisan 2007, hürriyet gazetesi, "gülen'in albümüne satışa çıkmadan 100 bin ön talep"
“teklif 14-15 ay önce geldi. yusuf (kulaksız) bey, ankara'dan istanbul'a gelerek, “kırık mızrap”tan şiirlere garo mafyan besteleri istiyoruz." dedi. ben de "içinde senfonik besteler ister misiniz?" dedim. "muhteşem olur." dediler. sağ olsun, kendileri bir kitaplarını imzalayıp, bana yollamışlar. bazı şarkılar vardır ki, sahibi o şarkıyı yazarken, sizin de onun yaşadıklarını bilebilmeniz için yanında olmanız gerekir. fethullah gülen de böyle birisidir. keşke bu sözleri yazdığında yanında olsaydım, yanında 5 ay kalıp da, beraber çalışabilseydik. yani bu süreci uzaktan değil de birlikte yaşayabilseydik.”
"besteleri yaparken çok keyif aldım. çok güzel bir albüm oldu. içine biraz senfoni kattık, etnik sazlar ekledik. gülen'in şiirlerini bestelemek, aysel gürel'in, zeynep talu'nun, fikret şenes'in şiirleri bestelenirken neyse aynısı. isimler üzerine durduğun zaman konu 88 milyarlara gidebiliyor. bu konulara hayatımda hiç girmeyen bir insanım. hayatımı bazı değerler üzerine yüklemiş bir kişiyim. benim için önemli olan yapılan. insanlar keyif alıyorsa benim için artı. yedi gün eve kapandım çalışma için. gülen'in şiirleri ile müzik çok güzel oturdu. zaten her şey buradan çıkıyor. bir misal veriyim; kayahan'ın fonetik, prozidi ve şiiri çok güzel oturtuyor. sezen aynı şekilde."
Kaynak: 20 nisan 2007, hürriyet gazetesi, "gülen'in albümüne satışa çıkmadan 100 bin ön talep"
müzikal kimliğini çok beğendiğim sanatçıdır. 80 ve 90'lı yıllara büyük katkısı olmuştur.
ama az önce yukarda okuduğum entry beni bi sarstı.
ama az önce yukarda okuduğum entry beni bi sarstı.
eşi Gülyüz Mafyan (K-76) Antalya’da, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar