/888
Giden her sevgilinin ardından hep biz olduk el sallayan. Ritmiyle söyledin okurken itiraf et.
(bkz: 6 gol attığımızın çocukları)
UEFA, Avrupa süper kupası ve kadınlar euroleauge şampiyonluğu ile türkiye’ nin en başarılı spor kulübü.
Kıskananların haklı olarak kıskandığı, dört yıldızlı büyük kulüp. Başka takımlarda olmayan çoğu kupası vardır.
. . . severim kendisini. Tarihi bir çok başarılarla dolu. Ülkeye çok değerli topçular kazandırmış, fenerbahçe'den sonra ülkenin en büyük ikinci güzide futbol kulübüdür.
Şampiyonlar liginde hangi kurayı çekerse çeksin gruptan çıkma şansı olmayan takım. Açık ve net.

Sadece averajını etkileyecek gelen takımlar. Hahahahasiktir evet.
Ya ne ayaksınız ? Şompoyonlor logondo boşorolo olomozmoş. Daha bir dur ilk maçtaki adam asmayın şike soruşturması geçirmişler.
Avrupa futbolunda en başarılı Türk kulübü. Çekemeyen anten taksın.

Edit: anca eksilersin üç yıldızlı. Kudur !
Bir galatasaraylı olarak maçın ilk yarısındaki oyuna bakınca gerçekten şampiyonlar liginde işimiz zor diyorum.

Gomis ligde gol kralı olmuş olabilir ama kesinlikle şampiyonlar ligi için yeterli değil.

Onu geçtim gomis e pozisyon yaratacak adam bile yok.

Açıkçası bu ilk 11 bizi zor çıkarır şl grubundan. Tek umudum yeni alınan oyuncular.
akhisar tarafından perişan edilmiş vasat bir istanbul kulübü.

Bir de şampiyonlar ligi'ne katılacak bunlar. yazık, cidden yazık. bari ucl'nin adını lekelemesinler.
Mahalle takımıdır.
adam gibi bir stopere ve 8 numaraya ihtiyaç duyan takım.

mustafa başkan seni destekledik falan da öyle para yokla dönmez bu çark haberin olsun.

yarın kötü gidiş bir başlarsa terim'i bile tanımayacak bu taraftar seni hiç tanımaz.

gomis'in derdi neyse de çöz bir an önce.

kulüpte bir başkan var diyelim artık nereye kadar hocanın sırtında dolanacaksın?
Sanırım sözlükte destekçileri ağırlıkta olan futbol kulübü ve sözlükte ağırlıkta olan bir başka grup varki onlarda kemalist tayfa yani kemalciler çoğunlukla galatasaraylı evet şuan galatasaraylı olmaktan biraz soğudum.

Not:aynı yazıda iki büyük grubu kışkırtarak büyük birşey başarmış gibi hissediyorum ödülüm eksiler olsun.
Derbi kaybederse şampiyon olamaz.
Zira en az 4-5 anadolu kulübü bunlara çakar geçer.
ak hisar içlerinden geçti.
Başarısı olmayan ve 4 yıldızdan az yıldızı olan rutbesizlerin yazmaması gereken konu başlığı. Türkiye'nin gururu, Avrupa'nın Fatih'i Galatasaray'dır. Başarıları ve aldıkları kupaları, yendikleri büyük kulüpler yeterde artar. Ancak bazı ezik şikeciler sadece 6 der durur. Çünkü küçük takımların tek başarıları büyük takımları yenmektir.

Galatasaray, isteseniz de istemeseniz de Türkiye'nin en büyük başarılı takımıdır.

Edit: eksile minik kuş, gerçekler acıtır. Anca ağlar eksilersiniz. Bu da ne kadar ezik olduğunuzu gösteriyor, bizleri güldürüyor. Kudur minik kuş, kudur!
finallerin takımı olsa da finalde kupayı bir kasaba takımına kaptıran aynı zamanda son 5 yılda avrupada sadece 1 galibiyeti bulunan avrupa fatihi.

ulan imparatore fatih terim allah kerim olsaydı var ya bam bam bam almıştık kupayı len aaa pardon zaten o vardı açık ve net.
Türkiye'ye futbolu ve basketbolu ilk olarak getirmiş, Türkiye'nin en başarılı takımıdır. 1481'den beri kültürün 1905'ten beri sporun beşiğidir. Diğer takım taraftarlarının Galatasaray'a karşı kompleksi vardır. Neden mi? Küçük bir örnek; Fenerbahçe+beşiktaş+Trabzonsporun toplam Şampiyonlar ligi gruplarına katılım sayıları 14'iken, Galatasaray'ın tek başına 15'tir. Başka kompleks oluşturacak başarılarını saymaya hacet görmedim.
Yürüyedur Galatasaray!
kesinlikle stopere
forvete ve belhandanin yanina transfer yapması gereken takımım..

lig uzun maraton
şampiyonlar ligide var.

hakikaten akhisar maçı gösterdi ki eldeki kadro ne ligde nede avrupada iş yapar..
Bize her sevdadan geriye kalan, Ali sami yen ve Metin oktay’ ın mirası olan güzellik. Varsın küme düşsün, bu sevda bitmez.
bir asırdır her branşta fenerbahçenin şamar oğlanına çevirdiği fakir aç gariban futbol kulübü. evet..
bir galatasaraylı olarak söylüyorum:
bu takımın geçen yıl nasıl şampiyon olduğuna şaşırıyorum bazen. gerçekten inanç ve mücadele ile şampiyon oldu galatasaray, bu onun genetiğinde var. yoksa takımda toplasan 3-4 tane kaliteli oyuncu vardır.
ilk aşktır
heyacandir
cepte kalan son parayi ugruna harcamaktir
birliktir
beraberliktir

kisacasi hayattir galatasaray hayatin kendisidir..
Beşiktaşı biri 6 yesek insan içine çıkamam demiş ama 8 yedin amk. Çıta everest amk.
Başlıyoruz.
Hedef 22.

görsel
insan hayatta bir kere aşık olurmuş galiba ben bu hakkımı burada harcadım.
© copyright 2005 - 2026