bugün
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması3
- ekşi sözlük11
- gocu bak bi5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- togg t6x5
- güne bir şarkı bırak7
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- suriye'nin medeniyete katkıları2
- fenerbahçe13
- köylü2
- iltica2
- enayimiknatisii36
- tek maçtan yatan iddaa kuponu2
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüleri3
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay2
- bursa da yakıt dökülmesiyle zincirleme kaza2
- evliliği zorlaştırmak2
- süper lig4
- dansöz izleme keyfi12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- ölüm9
- gocu51
- çocuklara verilen farklı isimler12
- uyuşturucu2
- anın görüntüsü25
- aziz yıldırım12
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- beşiktaş9
- futbol5
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- serhat kılıç13
- saraca finch house3
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- tai lung38
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- dün gece ne oldu14
- ismail kartal9
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- iş kazasında ölen işçiye tali kusur3
- sözlükteki şer çetesi12
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- online listesinden manita beğenmek7
- sözlükte herkesin avcı olması12
pc'si takılmış yazardır. iyi ki de takılmıştır. tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
her ne hikmetse kendisi hakkında girdiğim 4 adet entarimin seri halde eksilendiği abim. eksileyen zat-ı kedicik bir tanesini beğenmese anlayışla karşılarım, benim bilumum entarilerimi eksilese yine anlarım ama bu başlıktaki tüm entarilerimi eksilemesi sevdiğim abime çok büyük saygısızlıktır ve kendisinin nasıl bir buhran içinde olduğunun göstergesidir. * he biz bunu sallar mıyız? bir şey dışında asla *
birikimini genc kardesleriyle paylasmaktan cekinmeyen, tavsiyelerinden bizleri mahrum birakmayan abimiz. en kisa zamanda 'ne olacak bu fener'in hali?' temali sohbetlerde asik atmak istiyoruz.
(bkz: reis)
malta şövalyeleriyle göğüs göğüse kıbrısta çarpışan cengaver hiperaktif iguana.
yaşı olmuş 75 hala bana "playstation 2 de ne oyun tavsiye edersin hacı" diye soruyor yahu. git torunlarını parkta gezmeye götür, dondurma falan al. allahım yarabbim.
sözlüğün en güzel nicklerinden biri olmakla beraber, sevilen sayılan bir yazardır, saygı duyar, kanarya selamı ederim.
sözlüğe geldim geleli en fazla takıştığım yazarların başında gelmektedir. diğer yandan her girdiği entry i dikkatle takip etmekte ve tarzından keyif almaktayım.
kendisi sözlüğün tadı tuzu olan yazarlardandır ve dikkatle takip edilesidir. ve sanırım meslektaş olmaktayızdır...
kendisi sözlüğün tadı tuzu olan yazarlardandır ve dikkatle takip edilesidir. ve sanırım meslektaş olmaktayızdır...
futbol konusunda ehli olan, süper / beyefendi fenerbahçe taraftarıdır. umarım kendisi gibi taraftarlarının sayısı gün be gün artar.
oturup türkiye ve dünya futbolu hakkında uzun uzun konuşabileceğim, yeri geldiğinde benim galatasaray'ı yerin dibine batırdığım gibi fenerbahçe'yi yerin dibine batırabilecek kadar objektif fenerbahçeli yazar.
budur.
budur.
şahsıma günaşırı " hacı ps2 için tavsiye ettiğin oyun var mı, bizim oğlan soruyor? " diyen yazargil. güya oyunları ufaklığa alıyormuş, işyerinden ikide bir " ufaktan motoru bozdum galiba, ben eve gidip dinleneyim " türünden bahanelerle izin koparıyormuş, çocuk okuldayken kendini playstationa veriyormuş. hayır komşularının yalancısıyım.
10 000 entrye yaklaşan bigi bankası.
en centilmen bir fenerbahçeli abimdir, keşke tüm tribünler senin gibi olsa..
kendi güzel soyadı güzel insan, oğluyla pes oynayabilme şansına sahip nadir insanlardan birisidir, ayrıca fenerli dediğin böyle olur, böyle olur, böyle olur... *
centilmen taraftar profili altında, alttan alta oyma yapan yazar. fenerbahçeli olmasından başka yamuğu yoktur. *
hakkında bu kadar entry girilince galatasaraylı oldu sandığım yazar.* sözlükte her takımın taraftarının sevgisini kazanmış ki bu ne kadar iyi bir insan olduğunun göstergesi. onun gibi bir fenerbahçeli olmayı umuyorum.
ezber bozan yazarlardan. kardeşim biz ne güzel futbol ile ilgili entrylerde ilkokul seviyesinde sidik yarışı yapıyoruz. ne diye adam gibi okunur entry yazıyorsun, zekice tahlillerde bulunuyorsun. kınıyorum.
*
*
sakin, huzurlu, metanetli bir yazar oldugunu dusundugum arkadas.
güzel yazan fenerbahçe'li yazar. ailecek takip edilmekte.
son derece beyefendi ve centilmen yazar, değerli ağabey. keşke sözlükteki fanatikler onu biraz olsun örnek alsa... canını sıkmasın yine de, yalnız olmadığını bilsin.
bir vapur uzağımda olduğunu öğrendiğim güzel insan.
futbol ile alakalı yüksek lisansımı, yanında yapmak isteğim futbol profesörü.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar