bugün
- iremga28
- anne ile seks yapmak8
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- arkadaşlar çabuk buraya bakın4
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar4
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- tenis oynayan kız çekiciliği4
- sözlük erkeklerinin memeleri7
- canımın buz gibi yeşil üzüm çekmesi4
- nick vermeden bir yazara seslen11
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- sözlüğün aptal kaynaması3
- evde yemek yapmak3
- insomnia2
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- ormanda sevişmek3
- tavuk olmasa bu kadar insan ne yiyecekti4
- uludağ sözlükte yazan ünlüler2
- sakatat2
- gammazların çok kötü insanlar olması4
- sözlükte kavga oluyor hissi6
- sözlüğe meme atan erkek yolludur2
- anın görüntüsü23
- gregor samsa'ya benzeyen yuzır2
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması26
- dayanamayıp kitap almak7
- sözlüğe efsane filmler bırak7
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- kocu7
- sularımız sızıp karışıyor ay karanlıkta2
- çocukluğu hatırlatan şeyler2
- haftanın gammazları listesi25
- beşiktaş2
- sevdiğiniz yazarlara sürekli artı basmak6
- memesi dizlerine sarkmış sözlük erkeği3
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- hindistan'a atom bombası atmak7
- şükredilecek şeyler9
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- süleymancılar7
- dejavu yaşamak7
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- ellerim bos gonlum hos5
- bana sesini yükseltme diyen partner5
- taksav2
çikolatalı poğaca tarzı tatlı kahvaltı kültürü ola no-frost karakterli,ama evrensel ahlakı önemseyen tiplerdir.
mahkemeleri islam'a hakareti ifade özgürlüğü kapsamına almış alçak ülke.
başkent paris'te terörü kınamak için toplanan türk göstericilere pkk yanlısı bir grup taşlarla saldırmıştır.
65 milyon nüfusa sahiptir.
1 yılda yaklaşık 80 milyon turiste ev sahipliği yapmaktadır.
avrupa'nın 2. dünyanın 19. en kalabalık ülkesidir.
tarihteki en arabulucu ülkedir.
aşırı büyükür.
(bkz: fransa nın bölünmesi)
(bkz: fransa nın bölünmesi)
mors alfabesine göre yazımı şöyledir;
-..--.---.-
-..--.---.-
zamanında en baba cadılar burda yetişmiş.
avrupa'nın en iyi yolları bu ülkededir.
vatandaşlarının tuvaletten sonra götünü yıkamadığı iddia edilir.
dünyanın en laik devleti.
iki nesil sonra nüfusun yarısı yarı-zenci olacak ülke.
devrimcilik, cumhuriyetçilik böyle yapar.
devrimcilik, cumhuriyetçilik böyle yapar.
avrupa nın en iyi yolları bu ülkede değildir. gittim, gördüm, vasat buldum.
polis paris'te dün gece bir türk kahvehanesine yaptığı baskın ve burada çıkan arbedenin ardından 24 bölücü terör örgütü yandaşını gözaltına almıştır.
paris'te görülen terör örgütü yandaşları davasında 18 kişiye 5'er yıl hapis cezası verilirken ahmet kaya kültür merkezi de kapatıldı.
italya ile beraber dünyanın en orospu çocuğu iki ülkesinden birisidir.
ölümüne kam emerek yaşarlar.
misal fransızlar ikinci dünya savaşında "yabancı lejyonu" adını taktıkları bir ordu kurmuşlardır. bu ordunun mensupları, işgal ettiklerini milletlerden toplanan kansız paralı askerlerden oluşuyorlardı. atıyorum, hollanda'da nazi güçleri tarafından öldürülen bir cezayirli asker gibi. onur yok, gurur yok, milli hiçbir düşünce yok. karma orospuluk.
italyanları anlatmaya çok gerek yok sanırım. geçmişi siktir et, şu anda devlet yönetiminde kim varsa, kesinlikle bir yargı işlemine tabidirler geçmişte. mafya, rüşvet, haksızlık, ırkçılık, hristiyan politikalar...bu adamlar hep bunlarla geçindiler, hep de böyle kaldılar.
lan neyse bana ne amk.
ölümüne kam emerek yaşarlar.
misal fransızlar ikinci dünya savaşında "yabancı lejyonu" adını taktıkları bir ordu kurmuşlardır. bu ordunun mensupları, işgal ettiklerini milletlerden toplanan kansız paralı askerlerden oluşuyorlardı. atıyorum, hollanda'da nazi güçleri tarafından öldürülen bir cezayirli asker gibi. onur yok, gurur yok, milli hiçbir düşünce yok. karma orospuluk.
italyanları anlatmaya çok gerek yok sanırım. geçmişi siktir et, şu anda devlet yönetiminde kim varsa, kesinlikle bir yargı işlemine tabidirler geçmişte. mafya, rüşvet, haksızlık, ırkçılık, hristiyan politikalar...bu adamlar hep bunlarla geçindiler, hep de böyle kaldılar.
lan neyse bana ne amk.
Osmanli devletinin en çok borçlandigi ülkedir. Osmanli devletine sadece fransa hükümeti borç vermedi ülkenin zenginleri hükümete güvenerek Osmanli devletine borç verdi. Osmanli bu ülkeye bono ihraç etti. Devlet yikilinca birçok insan parasini alamadi hala günümüzde fransa da bu davalar sürmektedir. Halen ellerinde dedelerinden kalma Osmanli bonosuyla hakkini arayan insanlar var.
soykırımlarıyla ünlü devlet.
(bkz: cezayir soykırımı)
(bkz: cezayir soykırımı)
sözde soykırım yasası fransız meclisinden geçerse türkiye paris büyükelçisini geri çağıracaktır.
cezayir'de katlettikleri onca insanı unutup sözde ermeni soykırımını destekleyip yasalaştıran nankör ülke.
soykırım yok diyene bir yıl hapis ve 45 bin euro para cezası verilecek yasa kabul edilirse.
ondan sonra bu şefersizler ifade özgürlüğünden söz ederler.
soykırım yok diyene bir yıl hapis ve 45 bin euro para cezası verilecek yasa kabul edilirse.
ondan sonra bu şefersizler ifade özgürlüğünden söz ederler.
tarihi kanla katliamlarla dolu bir olan sadece dili güzel olan ülke.
aklı sıra ermeni tasarısıyla türkiye'yi korkutmaya çalışan ülke. kim takar sizin ermeni tasarınızı.
başbakanın yerinde olsam aynen şu mesajı verirdim: "insansanız başbağlar katliamı sebebiyle ermenilere tepki gösterirsiniz. değilseniz oturur ağlarsınız"
başbakanın yerinde olsam aynen şu mesajı verirdim: "insansanız başbağlar katliamı sebebiyle ermenilere tepki gösterirsiniz. değilseniz oturur ağlarsınız"
ermeni soykırımını tekrardan gündeme getirmesi sarkozy yahudisinin seçim oyunudur. seçim olup bittiken sonra gündemden kalkacaktır. aynı şeyi zenci obama'da yapmıştır hatırlayacaksınız.
şu an ki anketlerde sarkozy hem milliyetçilerin, hem solcuların ardında gözüküyor. ülkede de ciddi bir ermeni nüfusu var. haliyle oradan bir şeyler yakalamak istiyor sarko efendi.
şu an ki anketlerde sarkozy hem milliyetçilerin, hem solcuların ardında gözüküyor. ülkede de ciddi bir ermeni nüfusu var. haliyle oradan bir şeyler yakalamak istiyor sarko efendi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar