bugün
- fakirin sevmesi hak mıdır10
- bir insanı sevmek5
- chp'nin belediyeleri kaybedecek olması4
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler4
- haitinin gol atmış olması2
- m r e r e c t o2
- evde sağlık hizmeti yönetmeliği yürürlükte2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı9
- yazarların imza parfümleri3
- günaydın2
- fazla kilo2
- dünya8
- 2026 dünya kupası23
- dil2
- oyuncu2
- futbol16
- insan2
- düşün ki o bunu okuyor17
- ameliyat olmak7
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi9
- kolu kıllı kız4
- egay sucukcu8
- pakistan3
- chp genel başkanı hayatını kaybetti2
- gocu2
- velvet13
- hindistan3
- sözlük kızlarının vücutları15
- falıma bakmak isteyen var mı24
- nevşehir üzümü2
- azerbaycan2
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- fas6
- guyana4
- kuzenin içine boşalmak14
- gülüm diyen kız10
- yılmaz güney12
- milli takım'ın abd maçı hazırlıkları2
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak10
- 25 haziran 2026 iskoçya brezilya maçı2
- yaşamak üzerine2
- bosna hersek3
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler2
- kadınları cinsel obje olarak gören erkek6
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip10
- dolandırılan insanların genel özellikleri9
- her şeye saygı duyulması gerekir6
- japonya4
- üşengeçlikten 1 ay banyo yapmamak6
şahane programdır. altyazı ismi ile film ismi aynı olduğunda, altyazıyı otamatik olarak gömecek kadar da akıllıdır.
başka converterlar 10-15 tane videoyu çevirirken sapıtırken bu arka arkaya convert eder ve sorun çıkartmaz.
özel ayar menüsü vardır onu ayarladığınızda hep o formatta convert gerçekleştirir.
eğer mp4 izleyecekseniz, ses kalitesinin yükselmesini istiyorsanız 12b yapmanız yeterlidir.
başka converterlar 10-15 tane videoyu çevirirken sapıtırken bu arka arkaya convert eder ve sorun çıkartmaz.
özel ayar menüsü vardır onu ayarladığınızda hep o formatta convert gerçekleştirir.
eğer mp4 izleyecekseniz, ses kalitesinin yükselmesini istiyorsanız 12b yapmanız yeterlidir.
cep telefonlarina da yarayan programdir.
bilgisayar video formatlarini 3GP fortmatina cevirip cep telefonundan videolari izleme imkani oluyor.
bilgisayar video formatlarini 3GP fortmatina cevirip cep telefonundan videolari izleme imkani oluyor.
çok sevdiğim program.
VCD'den sahte kabadayi filmini kopyalayip bu programla 3GP formatina cevirip cep telefonundan izlemistim.
format dönüştürücü programlar arasında belki en iyisi üstelik ücretsiz.
henüz yeni kullanmaya başlayıp çok memnun kaldığım pogramdır. video,ses ve resim formatı değiştirecekseniz kullanın derim.
10-15 tane converter programı kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki en hızlısı bu programdır.
neredeyse birbirine çevirmediği ses, görüntü, video dosyası olmayan, programların babası bir program. üstelik bedava.
(bkz: tümüne mobil aygıt)
format dönüştürme dışında video ve ses birleştirme cd ve dvd kopyalama özelliği olan program.
programda explorer adlı web tarayıcısı mevcuttur. ve bu web browser'da normal tarayıcılarda( internet explorer,chrome,firefox vb) olduğu gibi yer imi ekleme,anasayfa ayarlama vs birçok özellik yok. sadece girmek istediğiniz sitenin adını yazabiliyorsunuz.başka fonksiyon yok.
7 yıllık internet kullanıcısıyım; bunun gibi güzel format dönüştürme programı görmedim.
bunca yıldır video çevirir, parçalar, böler, tekrar birleştiririm ve o kadar format çeviricinin nazını çektim ta ki bu hede gelene kadar. tanıştığımdan, varlığından haberdar olduğumdan beri kendime küfür ederim neden daha önce bulmadıysam kendisini. bu ücretsiz programı kurun, diğerlerinin daha yüzüne bile bakmazsınız. ben öyle yaptım. gayette hızlıdır kendisi, meaşallah.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar