bugün
- atatürk'ün boyunun 164cm olması10
- masklavi'nin düşünceleri18
- gammazlar çetesi17
- chp'nin hali ne olacak46
- sude sendromu5
- gavurlar niye müslüman olmuyor9
- kale3112 de olup true da olmayan ne var4
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek7
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması5
- grok vs gemini vs chatgpt10
- cilgincapkin26
- sözlükte içinden geçeni özgürce yazamama5
- durgun sözlüğü kırbaçlamak2
- 10 haziran 2026 beşiktaş bahçeşehir basketbol maçı2
- türkiye de yaşanacak tek yerin izmir olması6
- 20 yıldır yuzır olmak2
- katatespizartmasi15
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli12
- dam ittifakı5
- düşünce akışını sözlere dökememek3
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması2
- aptal insan tarifi4
- 24 haziran 2026 miami'ye 100 uzaylı inme ihtimali3
- sözlükte yalnız bir hayat sürmek4
- attila ilhan2
- travmalarınızdan kurtulamazsınız2
- türkiye de en gereksiz meslek imamlık diyen kadın4
- arzu edilene ulaşıldığında anlam ifade etmemesi2
- yeşil gözlü kız3
- sedat pekmez43
- kızım seni seviyorum lan3
- nervio abla22
- aykut kocaman6
- gram altın10
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron16
- kılıçdar'ın yerli ve milli olmasının tehlikesi2
- kepaze bir hayat sürmek3
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan9
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- zeynep atılgan2
- izmir3
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi6
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- günün şiiri8
- hiçbir işin rast gitmemesi4
- 30 yaşından sonra ne yapacağız hissi5
şahane programdır. altyazı ismi ile film ismi aynı olduğunda, altyazıyı otamatik olarak gömecek kadar da akıllıdır.
başka converterlar 10-15 tane videoyu çevirirken sapıtırken bu arka arkaya convert eder ve sorun çıkartmaz.
özel ayar menüsü vardır onu ayarladığınızda hep o formatta convert gerçekleştirir.
eğer mp4 izleyecekseniz, ses kalitesinin yükselmesini istiyorsanız 12b yapmanız yeterlidir.
başka converterlar 10-15 tane videoyu çevirirken sapıtırken bu arka arkaya convert eder ve sorun çıkartmaz.
özel ayar menüsü vardır onu ayarladığınızda hep o formatta convert gerçekleştirir.
eğer mp4 izleyecekseniz, ses kalitesinin yükselmesini istiyorsanız 12b yapmanız yeterlidir.
cep telefonlarina da yarayan programdir.
bilgisayar video formatlarini 3GP fortmatina cevirip cep telefonundan videolari izleme imkani oluyor.
bilgisayar video formatlarini 3GP fortmatina cevirip cep telefonundan videolari izleme imkani oluyor.
çok sevdiğim program.
VCD'den sahte kabadayi filmini kopyalayip bu programla 3GP formatina cevirip cep telefonundan izlemistim.
format dönüştürücü programlar arasında belki en iyisi üstelik ücretsiz.
henüz yeni kullanmaya başlayıp çok memnun kaldığım pogramdır. video,ses ve resim formatı değiştirecekseniz kullanın derim.
10-15 tane converter programı kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki en hızlısı bu programdır.
neredeyse birbirine çevirmediği ses, görüntü, video dosyası olmayan, programların babası bir program. üstelik bedava.
(bkz: tümüne mobil aygıt)
format dönüştürme dışında video ve ses birleştirme cd ve dvd kopyalama özelliği olan program.
programda explorer adlı web tarayıcısı mevcuttur. ve bu web browser'da normal tarayıcılarda( internet explorer,chrome,firefox vb) olduğu gibi yer imi ekleme,anasayfa ayarlama vs birçok özellik yok. sadece girmek istediğiniz sitenin adını yazabiliyorsunuz.başka fonksiyon yok.
7 yıllık internet kullanıcısıyım; bunun gibi güzel format dönüştürme programı görmedim.
bunca yıldır video çevirir, parçalar, böler, tekrar birleştiririm ve o kadar format çeviricinin nazını çektim ta ki bu hede gelene kadar. tanıştığımdan, varlığından haberdar olduğumdan beri kendime küfür ederim neden daha önce bulmadıysam kendisini. bu ücretsiz programı kurun, diğerlerinin daha yüzüne bile bakmazsınız. ben öyle yaptım. gayette hızlıdır kendisi, meaşallah.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar