bugün
- yuzırların süper güçleri12
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- enteresan beddualar9
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- seni hayata bağlayan şey8
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak4
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- dövmesi olan yazarlar6
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- nervio'nun kedi kumu5
- kendini beğendirmek2
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- okulda felsefe dersinin kaldırılması2
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- türkiye a milli futbol takımı14
- siz yazın ben yatıyorum3
- kimseyle tanışamamak2
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- treni kaçırmak5
- sevgilisini paylaşan adam3
- ankara mı istanbul mu9
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- vurduran erkek davranışları3
- platonik aşk5
- berberlere zam gelmesi7
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- gavat bir insan olmak3
- erkeklerin akılsızlıkları9
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- keranenin darvinci açıklaması2
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- crrc corporation3
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- renault toros ile eğitim veren sürücü kursu2
- köle isaura2
- 0 gol 0 puan2
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- 13 seçim kaybetmedim7
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
patlayıcı bir maddeyi uzaktan patlatmak için kullanılan yanıcı kablo ucunu ateşleyip uzaktan seyrediyorsunuz.
bir de doktorların verdiği var ama onlar erkeğin cinsel tercihini bile değiştirtebilir cinsinden.
hastalığı kaçırmak için kullanılan ama küçük çapta taciz nesnesi.
daha küçükkene tıvayete giyip işeyken donumu ayağıma kaday indiyemememe sebepiyet veyen şey. indirdiğin anda gitti, anne direk giriyo sondayla.
ahirette götümüze girecek başlıklar ın en sıhhi olanı.
gay'lerin annelerine bugün gay isem bunda en çok senin parmağın var diye isyan etme sebebi.
kabızlıktan kurtulmak için kullanılan bir ilaç. diğer ilaçların aksine ağızdan değil başka bir yerden vücuda alınır. beyaz renkli olup, kurşunu andırır bir görüntüsü vardır.
ankaralı amatör bir alternatif metal grubu.
giriyor aga. öyle böyle değil. cukk diye giriyor.
anasını satim.. ha ucunda kaldı ha kalacak filan değil, ittirmeniz lazım. o şeyi bağırsaklarda hissetmen lazım. ucunda kalsın filan demeyeceksin..
pamuk filan dediler de ben yapamadım.
hatırladıkça bir tuhaf oluyor insan yahu..
anasını satim.. ha ucunda kaldı ha kalacak filan değil, ittirmeniz lazım. o şeyi bağırsaklarda hissetmen lazım. ucunda kalsın filan demeyeceksin..
pamuk filan dediler de ben yapamadım.
hatırladıkça bir tuhaf oluyor insan yahu..
soğuktan korunmak amacı ile cam ve kapılara uygulanır.
Hemşire henüz narkozun etkisindeyken gelir... hemşir yan çevirir hemşire yerleştiriverir hareket edemezsin... soğuk soğuk içine girer...
Genç kızların erkek arkadaşları için yaptığı bu fedakarlığı şimdileri çok daha iyi anlıyorum...
Genç kızların erkek arkadaşları için yaptığı bu fedakarlığı şimdileri çok daha iyi anlıyorum...
21. yüzyılda bu nasıl bir tedavi şeklidir diye düşündüren, icat edenin kafasını anlayamadığınız bir ilaç.
anal fissur, iç hemoroid, dış hemoroid vb gibi zararlı hastalıklara verilen zararlı bir ilaçtır.
prospektüs
fitili yuvasından çıkartın. büyük olan ucu öne gelecek şekilde yeni yuvasına yerleştirin.
o ne layn!
prospektüs
fitili yuvasından çıkartın. büyük olan ucu öne gelecek şekilde yeni yuvasına yerleştirin.
o ne layn!
-thomas bu ne?
+yeni icat ettiğim ilaç.
-ne işe yarıyor?
+ağrı kesici olması gerekiyordu ama yaptığım testler sonucunda öyle olmadığını anladım.
-ağrı kesmiyor yani. nasıl kullanıyoruz peki?
+oral yolla kullanıyoruz.
-nasıl?
+oral oralll
-anlamadım yine.
+götümüze sokuyoruz amk oldu mu şimdi?
-he tamam anladım.
-----------
5 dakika sonra
-----------
-thomas işe yaradı hacım bende bu ilaç. sağolasın.
+iç ses(hmmm demek ki öyleymiş.. )
icadı tam olarak böyle olmuştur. göte sokunca iyi gelen ilaç yapmanın başka bir mantığı olamaz.
+yeni icat ettiğim ilaç.
-ne işe yarıyor?
+ağrı kesici olması gerekiyordu ama yaptığım testler sonucunda öyle olmadığını anladım.
-ağrı kesmiyor yani. nasıl kullanıyoruz peki?
+oral yolla kullanıyoruz.
-nasıl?
+oral oralll
-anlamadım yine.
+götümüze sokuyoruz amk oldu mu şimdi?
-he tamam anladım.
-----------
5 dakika sonra
-----------
-thomas işe yaradı hacım bende bu ilaç. sağolasın.
+iç ses(hmmm demek ki öyleymiş.. )
icadı tam olarak böyle olmuştur. göte sokunca iyi gelen ilaç yapmanın başka bir mantığı olamaz.
Yediklerinize dikkat edin yoksa göte girebilir.
hemoroidini siktiğiminin ilacı.
Bildiğin hayatın demosudur.
Ateşi yükselmiş her bebeğe hayatı boyunca karşılaşacağı her zorluğa, yiyeceği her kazığa, çıkarcı arkadaşlara, yalan aşklara karşı dik durabilmesi için saplanması gereken tıbbi nesne.
Ateşi yükselmiş her bebeğe hayatı boyunca karşılaşacağı her zorluğa, yiyeceği her kazığa, çıkarcı arkadaşlara, yalan aşklara karşı dik durabilmesi için saplanması gereken tıbbi nesne.
Özellikle Bebek ve çocuklarda ateş düşürücü olarak anal yolla vücuda alınan ilaç.
Hepimizin çocukluğuna dair fitil ile ilgili hoş olmayan anımız vardır. Resmen travmatik bir etki yaratır fitil. Bu yüzden sizler çocuklarınıza fitil uygulamak durumunda kaldığınızda (özellikle çocuk kusuyorsa fitil tercih edilir) ve çocuk artık sizinle iletişim kurma yaşına gelmişse (ortalama iki ve üstü) çocuğa fitili uygulamadan önce ne yapacagınızı ve neden yapacagınızı mutlaka anlatın. Önce ellerinizi yıkayın, sonra çocuğun poposuna ve fitilin ucuna zeytin yağı dökün ve bu işlemleri öncesinde ve esnasında çocukla paylaşın. Sonra da fitili uygulayın. Tek hamlede halledin ki çocuk rahatsız olmasın.
Her ne yapıyorsanız çocuklarınızla konuşun, onlara anlatın. Onların da insan olduğunu unutmayın. Çocuk olmaları onlara yalan söyleme ve onları kandırma hakkını vermez size. Çocuklarınıza saygı duyun. Yok elektrikler gitti, aman bak bu bozulmuş, ay bu kapak sıkışmış açılmıyor gibi saçmalıklarla kandırmaya çalışmayın onları. Farkında olmasanız da yalan söylemeyi öğretiyor olacaksınız. Aman diyeyim.
Hepimizin çocukluğuna dair fitil ile ilgili hoş olmayan anımız vardır. Resmen travmatik bir etki yaratır fitil. Bu yüzden sizler çocuklarınıza fitil uygulamak durumunda kaldığınızda (özellikle çocuk kusuyorsa fitil tercih edilir) ve çocuk artık sizinle iletişim kurma yaşına gelmişse (ortalama iki ve üstü) çocuğa fitili uygulamadan önce ne yapacagınızı ve neden yapacagınızı mutlaka anlatın. Önce ellerinizi yıkayın, sonra çocuğun poposuna ve fitilin ucuna zeytin yağı dökün ve bu işlemleri öncesinde ve esnasında çocukla paylaşın. Sonra da fitili uygulayın. Tek hamlede halledin ki çocuk rahatsız olmasın.
Her ne yapıyorsanız çocuklarınızla konuşun, onlara anlatın. Onların da insan olduğunu unutmayın. Çocuk olmaları onlara yalan söyleme ve onları kandırma hakkını vermez size. Çocuklarınıza saygı duyun. Yok elektrikler gitti, aman bak bu bozulmuş, ay bu kapak sıkışmış açılmıyor gibi saçmalıklarla kandırmaya çalışmayın onları. Farkında olmasanız da yalan söylemeyi öğretiyor olacaksınız. Aman diyeyim.
ilkokul 3. Sınıfta yediğim ilaç.
Bebeklerde ateş düşürmek, yetişkinlerde hemoreid tedavisi amaçlı makata yerleştirilen çubuk şeklindeki ilaç.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar