bugün
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak8
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- yazarların en muhteşem özelliği4
- ben aslında kızım7
- en köylü özelliğiniz3
- ctrlx abla12
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi2
- tecavüze ceza önerisi3
- oytunkaran'ı özlemek6
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- antipanik8
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- mahallenin muhtarları çaydanlık2
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- o son birayı içmek5
- yapay zekanın rüyaların esrarını çözmesi2
- yılan hikayesi erkan2
- ktç'nin beni açık oylaması2
- arkadaşlar bi durum mu var3
- kitap okuyan erkek10
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- benim liderim özgür özel dir3
- gocu31
- beş büyük kişilik özelliği3
- nervio abla6
- rastgele diyalog etkileşimi2
- bir kadının kalçalarına veya ayaklarına aşık olmak2
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- cilgincapkin7
- kolye4
- galatasaray4
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- sedat pekmez adam mıdır5
- silvermist8
- erkeklerin fetişleri8
- çok osurmak4
- yapay zeka ile flört uygulaması prototipi2
- üniversite okumak5
beyne gerek kalmadan, insanın kaba yerlerinden fikirler üretmeye zorlayan ilginç bir klavyedir. evet.
muhendis sikmek başlığının silinmesinden sonra su götürmez bir gerçektir. geldiğimden beri * bu adamla ilgili iyi ya da kötü ne yazarsam siliniyor. sadece benim de başkalarının yazdıkları da siliniyor. çoğu yazar birbirinin nickini vermeden başka yazarlara atıfta bulunurken entryleri silinmiyor ama bu adama karşı yaparsanız siliniyor. ilginç bir durum.
bu adam rte olabilir beyler. evet. eleştiriye tahammülü yok çünkü.
bu adam rte olabilir beyler. evet. eleştiriye tahammülü yok çünkü.
bir kelimeyi öğrenip, yeni birşey bulup, sürekli onu her yere "bağzı" "bağzı" diye yazmasına yarar.
(bkz: windows güvenlik duvarı)
(bkz: memleketin hali)
Troll'lerin hit kazandırmasından ötürüdür. Tabii ortada herhangi bir koruma varsa.
Donuz butonu gelse hiçbiri bir sik yapamayacak da işte..
Donuz butonu gelse hiçbiri bir sik yapamayacak da işte..
muhendis başlığının yine silinmesi sonucu su götürmez bir gerçektir artık. evet. bu adam ya modlardan birisi ya da alenen korunuyor. başka bir açıklaması olamaz. muhendis başlığına yaptığım tanım "bazılarının saçma salak fikirlerinden ötürü gözden düşen bir meslektir." yazmıştım. silindi.
silinme sebebi dil bilgisi yönünden hatalı olması imiş. lan modlar bir bakın şu sözlüğe sonra gelin benim başlığımı dil bilgisi hatası yüzünden silin. bu ne hız. ekle butonuna tıkla der demez silindi.
kesin modlardan birisi bu adam. evet.
silinme sebebi dil bilgisi yönünden hatalı olması imiş. lan modlar bir bakın şu sözlüğe sonra gelin benim başlığımı dil bilgisi hatası yüzünden silin. bu ne hız. ekle butonuna tıkla der demez silindi.
kesin modlardan birisi bu adam. evet.
Adamın girdiği entry sayısı benimkiyle hemen hemen eşit.
Ama açtığı başlık sayısı aşağı yukarı 3500 adet (maşallah). Her birinin 10 entry aldığını düşünsek (ki bundan fazladır) 35000 entry eder. kendi entryleri ve küsuratla birlikte resmen 50.000 entry kazandırmış sözlüğe. Bir de herkes otursun kendisininkini hesaplasın.
Sözlükler arasında Entry ve başlık sayılarına göre istatistikler yayınlanıp duruyor boyuna. Anlaşılan reklamlarda bunlar büyük kriter. Mesela haziran ayının listesi burada. Uludağ yine iyi sıçrama yapmış, tabi ekşi denen imparatorluğun eline kimse su dökemiyor.
http://www.sosyalmedyahab...-haziran-2013-siralamasi/
Reklamveren fikrinin tipine, yazdıklarına, düşüncelerine bakmaz ki. Sözlüğün ne kadar ilgi gördüğüne bakar. Fikri de haliyle bu hususta başarılı; sözlüğün bir nevi lokomotifi. Eğer moderasyon koruyorsa kendi açısından haklıdır, küstürmek istemiyor. Sonuçta Zall burdan para kazanmıyor mu?
Her gün 100 entry girelim, 250 oylama yapalım diye bir kampanya açılır ve tüm Uludağ yazarları katılırsa, Fikri o zaman düşünsün derim.*
Bu arada Fikri'nin nickaltına kendiminkiler de dahil ağır eleştiriler yazılıyor ama bunların hiçbiri silinmedi şimdiye kadar.
Ama açtığı başlık sayısı aşağı yukarı 3500 adet (maşallah). Her birinin 10 entry aldığını düşünsek (ki bundan fazladır) 35000 entry eder. kendi entryleri ve küsuratla birlikte resmen 50.000 entry kazandırmış sözlüğe. Bir de herkes otursun kendisininkini hesaplasın.
Sözlükler arasında Entry ve başlık sayılarına göre istatistikler yayınlanıp duruyor boyuna. Anlaşılan reklamlarda bunlar büyük kriter. Mesela haziran ayının listesi burada. Uludağ yine iyi sıçrama yapmış, tabi ekşi denen imparatorluğun eline kimse su dökemiyor.
http://www.sosyalmedyahab...-haziran-2013-siralamasi/
Reklamveren fikrinin tipine, yazdıklarına, düşüncelerine bakmaz ki. Sözlüğün ne kadar ilgi gördüğüne bakar. Fikri de haliyle bu hususta başarılı; sözlüğün bir nevi lokomotifi. Eğer moderasyon koruyorsa kendi açısından haklıdır, küstürmek istemiyor. Sonuçta Zall burdan para kazanmıyor mu?
Her gün 100 entry girelim, 250 oylama yapalım diye bir kampanya açılır ve tüm Uludağ yazarları katılırsa, Fikri o zaman düşünsün derim.*
Bu arada Fikri'nin nickaltına kendiminkiler de dahil ağır eleştiriler yazılıyor ama bunların hiçbiri silinmedi şimdiye kadar.
çünkü eşşeğin sikinden ötürü olan durumdur. formatlı sözlük olan uludağda yazarlar hakkında -nick6 dışında- nick vererek yorum yapmak yasaktır. aynını fikri mi ne skimse senin hakkında yapsa onun başlığı da silinir.
uganda'da bulunan bir sözlüktür. türkiye'de olması mümkün değildir. evet.
teorik olarak yoktur. uygulama safhasına bakmak lazım. evet.
(bkz: yazik tedavisi yok muymus ki)
Düzenli aralıklarla onuncu nesilleri sözlükte istemiyoruz kampanyası başlatan yazar.
her girdiğim sözlükte görmekten bıktığım yazardır. * pardon 12345678909876543 köy
sıcak ege gecelerinde promosyon şeysi olmuş diyollar. *
kendisini yoğurt ve suyla karıştırsak cacık olmaz. *
"fikri" kelimesi kişi ismi olarak mı kullanışmıştır, yoksa bir fikir mühendisinin fikri yani düşüncesi olarak mı kullanılmıştır merak içerisindeyim.
alışkanlık olmuş durumdur. adam ne yazsa eksiliyorlar.
(bkz: pkk dünyanın en çağdaş örgütüdür/#20355777)
şurada gayet doğru şeyler söylemiş buna rağmen bu entryi eksileyenler var. evet.
(bkz: diren fikri)
(bkz: pkk dünyanın en çağdaş örgütüdür/#20355777)
şurada gayet doğru şeyler söylemiş buna rağmen bu entryi eksileyenler var. evet.
(bkz: diren fikri)
subjektiflikten arınamamış kompleks sahibi insanların yaptığı iştir. evet.
adamın istediği de budur. Buna da evet.
Genel'de 10.nesile olan kızgınlığından dolayı yazılarını eksilerim ama orada pkk'nın çağdaş bir örgüt olduğunu desteklemiyor tam tersi hatta şimdi artıladım o entry'sini
Çok fazla insanın kuyruğuna bastığı anlamına gelir ki, sözlük çapında büyük başarı sayılır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar