halen severek oynadığım oyundur.
vaybee o zamanlar kimsede bilgisayar vs yoktu.
bizim memleket küçük bir yerdi tek bir internet cafe vardı. sırf bu oyunu oynayabilmek için saatlerce masa sırası beklerdik..
efsaneler efsanesi oyun. görsel çok şey anlatıyor. muhtemelen %99 ihtimalle gol oldu.

görsel
indirip oynayım iyi getirdiniz aklıma.
Güzel oyundu dehşet frikik golleri atardim.
akla nakamura'yı getiren oyun.
fifanın k serisi öncesi en iyi oyunudur.

türk takımlarından yalnızca Galatasaray vardı.

frikik kısmı en eğlencelisiydi. altta bir imleç geçiyor doğru zamanda basarsak gol atıyordu.
Arsenal da henry ile coşturduğum günleri anımsatan oyundur.
frikikten gol atmak en sevdiğim işlerden birisiydi.
çocukluğumun bilgisayar oyunu. hiç bilgisayarımda oynayamadım. hala oynayamam. günün birinde bilgisayarıma yükleyeceğim, bilgisayarımın ekran kartı da onu açacak kalitede olacak diye hayal ediyorum.
bilgisayarda kardeşlerimle oynadığım ilk futbol oyunu.

o gün bu gündür ac milan taraftarıyım.
fifa 2010 çıktığında ben hala 2005 oynuyordum. ilk bilgisayar oyunum, ilk göz ağrım, ilk aşkım, herşeyimdi...

edit: her takımda birer brezilyalı yıldızın olduğu, ronaldonun manu kadrosunda eziq olduğu, messinin barçada esamesinin okunmadığı, henryli arsenalin ve Andriy Shevchenkolu milanın dünyanın en iyi takımları olduğu zamanları çok özledim.
Bilgisayarima yuklenmedi diye uzuldugum oyundur.
https://youtu.be/bVxt9eeU3c0

Bu sabah şu şarkıyı söyleyerek uyandım. Sözlükte de konuşulunca şok oldum. Korkutmayın beni.
benim için freekick kullanmanın en zevkli olduğu futbol oyunuydu.
efsanelerin efsanesi olan oyun. Henry'nin gol sevincinden korkardım o zamanlar vay bee. Hele bir milan vardı ki kaka gattuso seedorf orta sahalı sormayın gitsin.
Efsane. net.
herhalde hayatımın en eski aşkı olsa gerek. oyun çıktığında 6. sınıftaydım ve o zaman oynamaya başladım, şu an üniversite son sınıftayım hala oynuyorum.
Severek oynadığım oyundu. internet kafelerde az oynamadık. Vay be. insan bazı şeyleri gerçekten özlüyor.
bir çok sezon bitirmiştim. en büyük zevkimiz ise arkadaşlarla bir araya gelip vs atmaktı.

(bkz: kol bozuk)
Ronaldinho ile köşeye ne takardım hey gidi günler.
henry adlı futbolcunun psikopat bir gol sevincini barındıran efsane oyun.

bakın gece gece aklıma geldi, iyi değilim. hem cool'luğun, hem de psikopatlığın kitabının yazıldığı bir gol sevinciydi.
Duygulandın be.
çok güzel oyundu. grafikler ve oyuncular aynı olsada.
scout ekibine puan vermekten parmakların kırılmasına sebep olan oyun.
Vaaay bee ondan sonra bu yila kadar bidaa hiç fifa oynamadim he pes oynadim. Şimdi fifa 2015 oynamaya başladim 10 sene bee.
© copyright 2005 - 2026