/273
buldurana 4 milyon verilecek olandır. dalton'lardan sonra en çok para edendir.
inlerine giriliyor inlerine...
Hakkı'nda yakalama kararı bulunan kellesine 4 milyon dolar konan terör örgütü lideri
içişleri bakanlığı tarafınca başına 4 milyon lira ödül konulmuş terör örgütü lideri.insan sormadan edemiyor geçmiş yılllarda siyasi hükümet bu yapılanmaya göz yumarken şimdi neden karşısında?devlet her vatandaşına eşit mesafede olmakla yükümlü değilmidir?neden daha önce eşit mesafede davranmadı?
görsel

muhtemelen yine ceketinin üstünden tansiyonunu ölçtürüyordur.
1 kasım seçimleriyle duman olmuş kurduğu tüm oyunlar bozulmuştur.

görsel
uyan fetö, rüya bitti.
adam ne beddua etti
tam nokta atışı
yanlız beddua kendine döndü .
bu kahırla çok yaşamaz
demedi demeyin .
Galiba ilk defa bu seçim hiçbir şekilde adından söz edilmedi, hiçbir şekilde siklenmedi.*
Oyun bitti feto. Yalancı ve munafık medyanla tarih önünde utanacaksın.
Sana da geçmiş olsun hocam.

Siz de dönün gayrı,

Ne dedi üstadım; Eûzü billahi mine'ş-şeytani ve's-siyaseti...

hem ekmeğini ye hem ihanet et. Öyle de döner o beddua. itibarını kaybeder müntesibin gözünde bile hüsran olursun.

Üzüldük, sanma oh olsun diyoruz.

Sizin işiniz miydi bunlar. Tövbe de!
görsel
şu dakikadan sonra nefes aldığına şükretsin.
Apo, selo ve feto şu üçü buharlaşsada tüm türkiye rahatlasak.
2010 yılında yapılan KPSS'de soruları rüyasında gören zattır. Bu zatın rüya görmesine yardım eden üç kişi gözaltına alınmış, dalga dalga devam.

(#30119562)
görsel
Dünyanin gördügü en iyi insanlardandir.
yarın sabah yeni bir beddua seansıyla huzurlarımızda olacakmış..
yine bir tutmayacak bedduaya imza atmış komik video itemi. hocanız cinlenmiş galiba biriniz okusun.
Kelimelerin Sonundaki n harflerine vurgu yapması farklı bir tat katan şahıs.
--spoiler--
Gülen’in Eski imamlarından Selim Çoraklı mahkemeden çarpıcı bir talepte bulundu. “Gülen’in Ağlattığı Müslümanlar” kitabı nedeniyle Fetullah Gülen’in dava açtığı eski imam Selim Çoraklı 14. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak “Gülen’in akıl sağlığının yerinde olup olmadığının mahkeme tarafından tespit edilmesini istiyorum” dedi.--spoiler--
Chp nin, MHP nin, bbp, hdp nin yeni dostu. AKP ye ihanet edip bunlarla dost olan paralel devletin başı.
ülkemizin başına son zamanlarda gelmiş en kötü terör örgütünün lideri. Aynı zamanda muhalefet partilerinin zorda kalınca ve ya işlerine gelince kıçını yaladıkları vatan haini.
ne kadar bedduası varsa döndü dolaştı kendisini buldu. ne elinde kaldı ne avucunda. bunu allah dostu zannedenler, gerçekten eminler mi?
an itibari ile yandaş medya da kanada'ya geçtiği yönünde haberler çıkan kaybeden kişi.

en son yunanistan üzerinden kanada'ya birisi geçmişti, oda sonrasında uçakta ''benim annem de türk, her türlü işbirliğine hazırım'' demişti. zaten bu kanada dan hep hayırlı haberler almıştık.

(bkz: söz sende ragıp)

(bkz: vaziyet alın ortalık karışacak)

(bkz: sevim koş)
© copyright 2005 - 2026