bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe32
- nasıl birisiniz13
- stackoverflow ta aynı soruyu 17 kere açan adam2
- abd'nin türkiye'ye yaptırımları kaldırması2
- akp bitince ne olacak23
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- ekrem imamoğlu11
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- inanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın2
- fusya semsiyeli yabanci17
- aselsan satılırsa8
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- ölümün en iyi tanımı17
- gocu8
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- cd devrinin bitmesi16
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- otel odasında ölü bulunmak12
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- ciguli kral20
- kuranı kerim meali7
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- bezelye yemeği9
- tatar kızları3
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- kizlarsoruyor com6
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- ilkim sensin diyen kız3
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- çocuk istememe nedenleri6
- her yerim pembe diyen kız3
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- herzevekil6
ne kadar yazık ki politize olan ak gençlik kendisine nefret kusmaktadır. halbuki cemaatin içerden ve dışardan desteği olmasaydı akp ergenekon'a karşı direnebilir miydi diye düşünmek gerekir. ergenekon akp'yi hukuksuz olarak ezmeye çalıştığında, partiyi kapatmaya çalıştığında hukuksuzluğun karşısında cemaat vardı; bugün akp iktidarı vesayetlerden kurtulunca devleti bir "parti devletine" dönüştürüp hukuksuzluk ve adaletsizlik yapmaya başladı, işte bu hukuksuzluğun karşısında da yine cemaat vardı. herkes çıkar çatışması diyor, yanlış... cemaat de ihalelerden rant almayı kabul etseydi problem yoktu, cemaat dik durdu; kendini ateşin içine atma pahasına millete gerçekleri ulaştırmak için bu operasyonları yaptı. şimdi kim dik durdu, kim yan çizdi belli olacak; belki 1 sene sonra belki 10 sene sonra...
ak parti ve erdoğan sayesinde kendisini hiç ama hiç sevmeyen kesim tarafından en azından sempatiyle bakılmaya başlanmıştır.
Şu mübarek günde açaydı kollarını da diğer müslümanlar gibi o da çocuk katillerine beddua edeydi. Ne yazık ki şu günlerde bile müslümanlardan esirgemediği bedduayı bile katil israil devletinden esirgemiştir. Gör işte izin alın dediğin otoriteyi. Hahamları toplu halde öldürün diyor , insanları maç izler gibi saldırı izliyor. Düşen roketleri gol sevinci gibi karşılıyor. Hükumeti daha sert davranacaklarını söylüyor. Ölen sivillerden ve çocuklardan bahseden yok. Hala otorite mi diyeceksin. Hadi hüsnüzanda bulunalım da hata ettin diyelim. Bari hatanı kabul et.
Gazeten de emniyet operasyonlarını Gazze katliamı ile bir tutan yazarların var. Bunlara da bir şey demeyecek misin?
Bugün emniyet tutuklamalarında bas bas bağıranlar , dün ergenekon tutuklamalarında oh olsun diyorlardı. 83 yaşındaki ilhan Selçuk sabah 4 buçukta göz altına alındiğında susanlar şimdi sahur vakti operasyon mu olur diyorlar. Demekki kuyruklarına basılmış. Polisler tayin edildiklerinde ve görevleri değiştirildiğinde bu adamlar suçluysa gereğini suçunu ispat edin diyordunuz. Neden sürgün ediyorsunuz diyordunuz. Şimdi soruşturma açılınca neden feryat figan ediyorsunuz? Bunu siz istemediniz mi?
Gazeten de emniyet operasyonlarını Gazze katliamı ile bir tutan yazarların var. Bunlara da bir şey demeyecek misin?
Bugün emniyet tutuklamalarında bas bas bağıranlar , dün ergenekon tutuklamalarında oh olsun diyorlardı. 83 yaşındaki ilhan Selçuk sabah 4 buçukta göz altına alındiğında susanlar şimdi sahur vakti operasyon mu olur diyorlar. Demekki kuyruklarına basılmış. Polisler tayin edildiklerinde ve görevleri değiştirildiğinde bu adamlar suçluysa gereğini suçunu ispat edin diyordunuz. Neden sürgün ediyorsunuz diyordunuz. Şimdi soruşturma açılınca neden feryat figan ediyorsunuz? Bunu siz istemediniz mi?
Emniyet mensupları teker teker temizlenen yasadışı paralel örgütün elebaşı. Polisleri kaçmaya başlamıştır. hani güçlüydünüz? kimse sizi bitiremezdi? ne oluyor şimdi?
Adamları şamar oğlanına dönerken hiçbir şey yapamayandır.
Sözlükte kendisini savunan trolleri kaybolmuştur. Başka savunanı kalmamış, bizi eğlencesiz bırakmıştır.
Adamın göz torbası yok bildiğin göz çuvalı ya.
eski videolarının birinde bakışlarında banker mahonun izlerini gördüğüm muhterem. unutmamalıdır ki köylü bilo ergeç dalavereyi anlar ve banker mahoları alt eder.
Kendisiyle fena taşak geçilmektedir.
bir kaç ay önce yalamadık yerini bırakmayan iki yüzlülerin, sırf kuyruklarına bastılar ve pislikleri açığa çıktı diye yok etmeye çalıştığı adamdır.
he ikisini de savunmuyorum ama umarım kendisi bir pik atak yapıp bu yalamalara bir ders verir.
yiyin birbirinizi popüler islamcılar sizi.
he ikisini de savunmuyorum ama umarım kendisi bir pik atak yapıp bu yalamalara bir ders verir.
yiyin birbirinizi popüler islamcılar sizi.
hala öndedir. 3-5 polis tutuklamakla gülen cemaatine darbe vurulmaz. hatta gülen onlara daha iyi bakar, ikramiyelerini artırır. cemaat şimdi duruyor, plan yapıyor. rte'de hemen cumhurbaşkanı seçilip başkanlık sistemini getrimeye çalışacak, önümüzdeki günler hareketli, dolara ve euro'ya yüklenin bence.
art arda yediği darbeler ile folloşa dönmüş folloş fetoş olmuştur, iyice yumuşamıştır. azalarak bitmektedir. türkiye cumhuriyeti nin en büyük düşmanlarından biridir.
büyük yenilgi almıştır. efendim neymiş cemaat öndeymiş, neymiş başka planları varmış. hassikktir oğlum, cemaat bir şirket değil, bir kurum değil, bu cemaat dediğin şey, toplumdan aldığı itibarla bir yere geldi ve o şekilde yaşamak zorunda. 17 aralıkta birisi fg ve adamlarını bişeye inandırmış, operasyon yolsuzluk adı altında yapılacak hükümet devrilecek ama cemaat bu işin hiç bir yerinde görünmeyecekti.
şimdi cemaat ak partinin milyonlarca seçmenini karşısına aldı, bu saatten sonra onları yanına alması imkansız. bakın imkansız diyorum, bunca itibar erozyonunu düzeltemezler. üstelik cemaatin dayandığı en büyük kitle ak parti seçmeniydi.
şimdi chp ve mhp.ye yanaşıyor cemaat, onlar da ses çıkarmıyorlar, ama chp ve mhpden uzun süre şefkat görmeleri zor, muhtemelen chp ve mhp cemaatin seçimdeki ufak tefek faktörüne güveniyor, tabi bir de cemaat yıllarca herkesi dinlemiş, bir çoğu da şantaj üzere cemaati destekliyor olabilir. ama neticede atatürkçüler geçmişteki ergenekon davasından dolayı cemaate kızgın. muhtemelen bu bi yerde patlayacak. seni yıllarca hapis yatıran bir örgüte ne kadar sempati duyarsın.
erdoğan bugün hükümetten gitse, fethullah yine çok sevinmez, çünkü bu savaşta kaybedeceği en büyük şeyi, itibarını kaybetti. polislere yapılan operasyonda, sokağa çıkmak zorunda kaldılar, militan görüntüsü çizdiler, ama kimse onların yanında değil, memleketteki her acıya duyarsız kalıp evlerinde risale okuduklarından sokağa çıkmayı da bilmiyorlar. çıksalar da eğreti kalıyor.
fethullah bu saatten sonra ancak kendi bağlıları tarafından sevilen birisi. kemalistler onu sevmiyordu, saygı da duymuyordu, şimdi ak parti seçmeni de sevmiyor ve saygı duymuyor. eskiden kendisine en azından bir saygı duyuluyordu, artık ak parti tarafından iyice karikatürize edildi, hala ediliyor. şimdi insanların karşısına çıkıp, nasıl diyecek, ben masum biriyim, benim polislerim, hakimlerim savcılarım masum diye. kim inanacak ona.
şimdi cemaat ak partinin milyonlarca seçmenini karşısına aldı, bu saatten sonra onları yanına alması imkansız. bakın imkansız diyorum, bunca itibar erozyonunu düzeltemezler. üstelik cemaatin dayandığı en büyük kitle ak parti seçmeniydi.
şimdi chp ve mhp.ye yanaşıyor cemaat, onlar da ses çıkarmıyorlar, ama chp ve mhpden uzun süre şefkat görmeleri zor, muhtemelen chp ve mhp cemaatin seçimdeki ufak tefek faktörüne güveniyor, tabi bir de cemaat yıllarca herkesi dinlemiş, bir çoğu da şantaj üzere cemaati destekliyor olabilir. ama neticede atatürkçüler geçmişteki ergenekon davasından dolayı cemaate kızgın. muhtemelen bu bi yerde patlayacak. seni yıllarca hapis yatıran bir örgüte ne kadar sempati duyarsın.
erdoğan bugün hükümetten gitse, fethullah yine çok sevinmez, çünkü bu savaşta kaybedeceği en büyük şeyi, itibarını kaybetti. polislere yapılan operasyonda, sokağa çıkmak zorunda kaldılar, militan görüntüsü çizdiler, ama kimse onların yanında değil, memleketteki her acıya duyarsız kalıp evlerinde risale okuduklarından sokağa çıkmayı da bilmiyorlar. çıksalar da eğreti kalıyor.
fethullah bu saatten sonra ancak kendi bağlıları tarafından sevilen birisi. kemalistler onu sevmiyordu, saygı da duymuyordu, şimdi ak parti seçmeni de sevmiyor ve saygı duymuyor. eskiden kendisine en azından bir saygı duyuluyordu, artık ak parti tarafından iyice karikatürize edildi, hala ediliyor. şimdi insanların karşısına çıkıp, nasıl diyecek, ben masum biriyim, benim polislerim, hakimlerim savcılarım masum diye. kim inanacak ona.
ehli sünnet eğitimi almış fakat hayatında birkez bile uygulamamış insandır.
ehli sünnete göre, bir gaye uğruna her şey mübah değildir. hele hele gaye, dersane, okul gibi, dünyevi şeylerse bu hiç uygun değildir. ehli sünnete göre allahın emirleri üzerinde pazarlık yapılmaz ve o farzlar hafifletilmez, haramlar asla meşru görülmez, fakat fg ve adamları şimdiye kadar içki içmekten tutun da başörtüsüne kadar herşeyi hafife almışlar, dini hiç bir sembol üzerinde ısrar etmemişlerdir. Başörtülü kızlar tekmelenirken, Kur'an yasaklanırken dışarı çıkmayan "ablalar", polise operasyon yapılıyor diye hayatlarında ilk kez sokağa çıkmışlardır. ne uğruna. o polisten bin kat daha mağdur insanlar girdi o adliyeden içeri, neredeydiniz, üstelik adliye önünde "başörtüsü yasaklansın" diyen chpli vekil mahmut tanal ile birlikteler. tablo ibretlik ve utanç verici. orada hak ve hukuk uğruna değil, islam uğruna değil sadece kendi örgütünüz uğruna bulunuyorsunuz ve bu yüzden inandırıcı değilsiniz, çünkü sizi hiç daha önce görmemiştik sokakta ablalarım.
ehli sünnet itikadına sahip birisi israil aleyhine üç cümlelik laf eder, bütün hayatı dersane, okul, banka olmaz.
ehli sünnet itikadına sahip bir adam, yüz yıldır peygamberimize söven partilerle kol kola girmez, 28 şubattan sonra islamı yaşanamaz hale getiren zihniyetin elinden ülkeyi alıp, başörtülü kızların üniversiteye gitmesinden tutun da, sayısız islami özgürlüğü kazandıran bir partiye kalleşçe tuzak kurmaz, ehli sünnet, islam kardeşliğini, yahudi kardeşliğine değişmez. ehli sünnet bir adamın kalbi, mavi marmarada müslümanlar şehit edilirken, hala "otoriteden izin alsaydılar" demez, silahsız insanları şehit eden siyonistlere iki çift laf edecek yüreği olur.
son olarak ehli sünnet bir adam, 28 şubatın zalim yöneticilerine "siz nasıl buyurursanız efendim" deyip, müritlerine "otoriteye itaat etmek lazım" diye uyuturken, şimdiki ak parti hükümetine "beddua" etmez. En azından nankörlük etmez. Hükümete posta koyacak kadar gücü hangi iktidar zamanında kazandınız diye düşünür. Yediği kabı tekmelemez.
Ehli sünnet bir adam, delikanlı olur, bir şey yaptıysa, adam gibi yaptım der, "o polislerin binde birini bile tanımam" deyip milleti salak yerine koymaz.
ehli sünnete göre, bir gaye uğruna her şey mübah değildir. hele hele gaye, dersane, okul gibi, dünyevi şeylerse bu hiç uygun değildir. ehli sünnete göre allahın emirleri üzerinde pazarlık yapılmaz ve o farzlar hafifletilmez, haramlar asla meşru görülmez, fakat fg ve adamları şimdiye kadar içki içmekten tutun da başörtüsüne kadar herşeyi hafife almışlar, dini hiç bir sembol üzerinde ısrar etmemişlerdir. Başörtülü kızlar tekmelenirken, Kur'an yasaklanırken dışarı çıkmayan "ablalar", polise operasyon yapılıyor diye hayatlarında ilk kez sokağa çıkmışlardır. ne uğruna. o polisten bin kat daha mağdur insanlar girdi o adliyeden içeri, neredeydiniz, üstelik adliye önünde "başörtüsü yasaklansın" diyen chpli vekil mahmut tanal ile birlikteler. tablo ibretlik ve utanç verici. orada hak ve hukuk uğruna değil, islam uğruna değil sadece kendi örgütünüz uğruna bulunuyorsunuz ve bu yüzden inandırıcı değilsiniz, çünkü sizi hiç daha önce görmemiştik sokakta ablalarım.
ehli sünnet itikadına sahip birisi israil aleyhine üç cümlelik laf eder, bütün hayatı dersane, okul, banka olmaz.
ehli sünnet itikadına sahip bir adam, yüz yıldır peygamberimize söven partilerle kol kola girmez, 28 şubattan sonra islamı yaşanamaz hale getiren zihniyetin elinden ülkeyi alıp, başörtülü kızların üniversiteye gitmesinden tutun da, sayısız islami özgürlüğü kazandıran bir partiye kalleşçe tuzak kurmaz, ehli sünnet, islam kardeşliğini, yahudi kardeşliğine değişmez. ehli sünnet bir adamın kalbi, mavi marmarada müslümanlar şehit edilirken, hala "otoriteden izin alsaydılar" demez, silahsız insanları şehit eden siyonistlere iki çift laf edecek yüreği olur.
son olarak ehli sünnet bir adam, 28 şubatın zalim yöneticilerine "siz nasıl buyurursanız efendim" deyip, müritlerine "otoriteye itaat etmek lazım" diye uyuturken, şimdiki ak parti hükümetine "beddua" etmez. En azından nankörlük etmez. Hükümete posta koyacak kadar gücü hangi iktidar zamanında kazandınız diye düşünür. Yediği kabı tekmelemez.
Ehli sünnet bir adam, delikanlı olur, bir şey yaptıysa, adam gibi yaptım der, "o polislerin binde birini bile tanımam" deyip milleti salak yerine koymaz.
gebermeden bize rahat yoktur. neymiş milliyetçilik islama hakaretmiş yok ya. ulan şerefsiz sen kimsin de hazreti peygamberin milliyetinizi sevin emrine karşı laf söylüyorsun.
Toplumda en ufak itibarı ve saygınlığı kalmamıştır.
cemaatinin yüce efendimiz şeklinde hitap ettiği insan. benim bildiğim efendi bir taneydi sayın müslüman.
çakma peygamber.
peygamberimiz rüyasına falan girip tweet mesajları veriyor hatta.
kendisinin 3-5 çekirdek kadrosu ve paralı elemanları dışında geri kalan takipçilerinin tek derdi çıkarlarıdır.
malum kendisinden tanıdığın olunca zabıt katibide olursun işe de girersin.
peygamberimiz rüyasına falan girip tweet mesajları veriyor hatta.
kendisinin 3-5 çekirdek kadrosu ve paralı elemanları dışında geri kalan takipçilerinin tek derdi çıkarlarıdır.
malum kendisinden tanıdığın olunca zabıt katibide olursun işe de girersin.
gelmiş burada müslüman olanlar kendilerini milliyetçi sanıp adama saldırıyor. ulan sizin milliyetçilik temeliniz zaten baştan falsolu. herşeyiniz islam üstüne kurulmuş. böyle milliyetçiliğin ben ancak... neyse hadi söylemeyeyim.
Sözlükte hala daha savunan birkaç paralı troll ü kalmıştır.
Ne olduğu bellisiz olan kişi. Neden Türkiyeye gelmiyorda pensilvanyadan buraların iç işlerine karışıyor diye düşünmüyorda degilim hani.
bugün veryansın eden yandaşların daha düne kadar "muhterem hocaefendi" diye yaltaklandığı şahıstır. göt kıllarının arasından öz eleştiri yapacak bir tane haysiyet sahibi şahıs çıkmadı. önce öz eleştirini yap sonra de ne diyeceksen ama bunlarda ne gezer!... öyle yüzsüz, arsız bir takımdır...
yahu bizler bu şahsın kim olduğunu söylediğimizde, itiraz ediyor, demediğinizi bırakmıyordunuz ey namussuzlar!...
yahu bizler bu şahsın kim olduğunu söylediğimizde, itiraz ediyor, demediğinizi bırakmıyordunuz ey namussuzlar!...
Aralık ayına kadar birçok akp'linin sakso yaptığı ancak 17 aralık sonrasında tukaka ettikleri, benim ise her 2 zamanda da nefret ettiğim şahıstır kendisi.
hz. başbakan hazretlerinin bizleri keriz yerine koyarak, "kendisini kandırdığını" beyan ettiği kişidir fethullah.
hz. başbakan hazretlerinin "ne istedilerse verdik" sözünün muhatabıdır fethullah.
buna gıcık oluyorum ama başbakanın bizi salak sanması nedeniyle başbakan hazretlerinden nefret ediyorum.
menfaatleri çakıştı, şimdi kavga ediyorlar.
paralelmiş!! eyyy başbakaaaaaaan (senin gibi hitap edeyim istedim) sen o pensilvanya yalanlarını git kendi koyun sürüne anlat, onlar afiyetle yer.
hz. başbakan hazretlerinin bizleri keriz yerine koyarak, "kendisini kandırdığını" beyan ettiği kişidir fethullah.
hz. başbakan hazretlerinin "ne istedilerse verdik" sözünün muhatabıdır fethullah.
buna gıcık oluyorum ama başbakanın bizi salak sanması nedeniyle başbakan hazretlerinden nefret ediyorum.
menfaatleri çakıştı, şimdi kavga ediyorlar.
paralelmiş!! eyyy başbakaaaaaaan (senin gibi hitap edeyim istedim) sen o pensilvanya yalanlarını git kendi koyun sürüne anlat, onlar afiyetle yer.
Öz eleştiri: bu adamın örgütünde tanıdığım müthiş insanlar var(dı). ciddi manada aramızdan su sızmazdı... lakin tabandaki delikanlı elemanlar ayrı başlarındaki şerefsiz grup ayrı oynuyormuş. .. onlar yüzünden gülencilerden kim varsa gıcık oluyorum artık... Emre uslu ve diğer yavşakların sözlerini papağan gibi ezbere okuyanlardan tiksiniyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar