bugün
- herkes yatsın iyi geceler7
- oğlum çok güzel lan4
- aklını yitirmek4
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- manifest grubu3
- 50 tl ile rolling yapmak6
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- acıktım ben3
- cips olsa da yesek5
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- 1 saatte 10 bira içmek19
- parayla dert dinlenir2
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- işini kaybetmek2
- tembel ve çalışmayan insan16
- yarın iş olduğu gerçeği3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- nothing more never less2
- sözlük kızlarının kombinleri20
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- velvet vs nervio19
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- gemici düğümü2
- okulda felsefe dersinin gereksizliği tartışması2
- kadim kültürler4
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- velvet13
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- erzurum hassiko halayı2
- deuce2
- insan olmaya ceyrek kala13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- bira cips6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- fifa'dan dünya kupası finali soruşturması2
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kane2
- gocusuz sözlük4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- laptop5
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- aga be şarkılar5
- kafanızdaki ses4
- slavko vincic15
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
entry'ler (41)
kadınlar gününde duyar kasanlar kalan günleri kadınlara değer vermemekle geçiriyorlar ne yazık ki. annesine bağıran, hakaret eden ona gereken değeri ve edebi göstermeyen bi yığın varlık, kadınlar gününü yere göğe sığdıramıyorlar. gülünç ve acı.
ondan nefret etmeyi iyi bişey sanan, neden sevmediğini sorduğunda tam bir cevap veremeyen insanların da lideri.
arada bir gün yüzüne çıkan şeylerin tekil hali.
insanın onurunu ve haysiyetini hiçe saymanın sınırı var mıdır sorusuna cevabını veren maç.
breaking bad.
bizim bütün dizilerimizin içine sokulan manita muhabbetleri. arkadaş on numara ekşın bir diziye başlıyo adamlar ya da istihbarat temalı dizi yapacaklar, ilk dakikada golü atıyorlar. ilk bölümde bir başlıyor cırıg mırıg manita sevdaları dizi bitene kadar bayıyor da bayıyor. artık yeter be kardeşim.
yasin börü yaşasaydı da 23 nisanı kutlamasa da olurdu. ancak yasin börü de bir çocuktu unutmamak gerek. ama tabi berkin var dimi. dünyada ve türkiyede öldürülen tek çocuk! hem de masum, suçsuz, temiz ve ekmek almaya gidiyordu...
kesinlikle buono çikolataları. özellikle "nuts" muhteşem.
bu chp, değil atatürk'ü aday göstermek mahkemeye verir içeri attırırdı.
müthiş bir adamdır! cumhurbaşkanlığı süresince yaptığı icraatlar anlatmakla bitmez. süper marketten alışveriş yapar hatta aldıklarını poşete kendisi koyar. yolda yürür,nefes alır ardından verir. kırmızı ışıkta durur yeşil ışık yanınca geçer. arada bir veto düğmesine basar. daha ne olsun.
diğer partilerin paf takımında hala böyle bir yetenek gözlemlenememiştir.
coming soon.
milletimizin bir zamanlar bu adamı çok bilgili veya alim olarak görmesinin tek nedeni, türkiye'de yaşayan binlerce alimin tv programlarına çıkıp şov yapmamalarındandır. kendisi zeki bir tüccar, aynı zamanda emekli bir vaizdir.
"hayrınıza vesile" sloganıyla yola çıkmış başarılı bir dernek. son zamanlarda soma'da yaptığı yardımlarıyla gündeme gelmiştir. gazze, suriye ve ırak'ta bulunan türkmen kardeşlerimiz için de birçok yardım faaliyetlerinde bulunmuşlardır.
biri alafranga diğeri alaturka wc. birbirine karıştırmayalım lütfen.
ktp: kuzu tandır partisi.
erzincanlılar için üzücü bir hadisedir.
charlie rose ile yaptığı röportajda çok rahat bir şekilde yalan söylüyor ve hiç yüzü kızarmıyor. yetenekli adamdır.
hamamda top koşturan kalabalık gibi.
seyredilecek tek tv kanalı diyebilirim. saçma sapan yayın yapan kanalları seyretmek yerine, açın seyredin de kanal görün. şiddetle tavsiye edilir demek istiyorum yani.