bugün
- hep kendini suçlamak9
- havalar da ısındı9
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak5
- son 20 yılın en gıcık lafı13
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar5
- güne bir şarkı bırak6
- sigarayı tersten yakmak3
- türkçe ezana kuduran türk3
- yalnız yaşamak12
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek2
- araplaşmış türkler2
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı3
- true'ya arkadan sahip olmak16
- sadece bayan entrylerini okumak5
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- ona bir şey söyle17
- superman rolünü oynayan kişiler2
- uysaljakoben11
- vazgeçmek3
- hangi manifest kızısın8
- çekyat kanepe kaplatma4
- iyi bakalım4
- pizzanın kenarını yememek4
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
- wp hesabını silmek2
- kız arkadaşının her bokuna karışan erkek2
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı4
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- hazır mantı4
- herşeyi boş verip pastör olmak3
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- götü büyük kadın2
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı2
- evlenmeyi başaramamış erkek5
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri3
- eşek sucuğu3
- hayatımın özeti3
- en son ne aldınız5
- kısa saçlı hatun çekiciliği7
- kahvede muhabbet etmek3
- varoşluk göstergesi küçük detaylar5
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı9
- namus takıntısı olan erkek17
- tanga neden giyilir11
- sohbet edilen kişinin sürekli telefonla uğraşması8
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi20
dardanelsporun 1989 doğumlu genç kalecisi. son iki sezondur dardanelspor tarafından kale kendisine genç yaşta emanet edilmiştir ve başarıyla da kaleyi korumaktadır. dardanelspor yönetimi ve teknik heyeti de bu genç kaleciye şans verip arkasında durdukları için takdiri hak etmiştir.
gençlerbirliği'nde oynayan futbolcu.
allah belanı versin senin şerefsiz herif.
ziraat türkiye kupası maçında son saniyelerde yaptığı büyük hata nedeniyle 2-0 öne geçtikleri maçta bursaspor'a maçı hediye eden genç kaleci. maçı bursa deplasmanda gençlerbirliği'ni 3-2 yenerek kazandı maçın en talihsiz ismi şüphesiz kaleci ferhat'tı. uzatmaların son dakikasında kalesini terkedip riskli bir hareketle topa kısa vurunca fernandao uzaktan boş kaleye topu yuvarladı ve maçı bursa müthiş geri dönüşle kazandı. umarım kariyeinde yaptığı son hata olur bir daha hata yapmaz ve ziyan olup gitmez, ferhat'a sahip çıkmamız gerekir olabilir böyle hatalar ama bundan sonra daha dikkatli davranırsa kariyerinde daha iyi yerlere gelebilir. hemen bir maçta hata yaptı diye gözden çıkarmamak gerekir.
Soyadını pempe panter olarak değiştirsin kişisi.
(bkz: iyi yedik)
(bkz: 16 mayıs 2015 galatasaray gençlerbirliği maçı)
(bkz: 16 mayıs 2015 ferhat kaplan ın yediği gol)
gs'ye karşı şikeli gol yiyen uyanık.
(bkz: 16 mayıs 2015 galatasaray gençlerbirliği maçı)
(bkz: 16 mayıs 2015 ferhat kaplan ın yediği gol)
gs'ye karşı şikeli gol yiyen uyanık.
elini uzatsaydı bile en fazla dokunurdu topa. gol olmasını engelleyemezdi. dikkat ederseniz golden önce ters tarafa hamle yapmıştır.
galatasaray'ın primi ile eşine ya da manitasına hava atacak. haram geçecek olan lokma senin zenci sever başkanınla birlikte boğazında kalsın.
bu çapulçuları bu galatasaray ne zaman satın alıyor insan gerçekten hayret ediyor.
yabancı sınırı kalktığı için bu onursuzlar yılda en fazla 100 bin lira oynayacaklar.
nefret ediyorum bu türk futbolculardan.
yabancı sınırı kalktığı için bu onursuzlar yılda en fazla 100 bin lira oynayacaklar.
nefret ediyorum bu türk futbolculardan.
bu vicdanla nasıl yaşayacak, merak ettiğim şikeci. ben olsam harakiri yapardım.
seni unutmayacağız elini çeken kaleci.
bir de taffarel geldi beni tebrik ediyor diyor. eder tabi lan. görevini layıkıyla yerine getirdin.
bir de taffarel geldi beni tebrik ediyor diyor. eder tabi lan. görevini layıkıyla yerine getirdin.
Galatasaray'dan yediği golün aynısını volkan demirel benfica'dan yemiştir.
Bugünkü mactan sonra bjkli Topçulara saldıran kaleci.
adam gsnin şampiyon olduğunun farkında değil halen.
tamam ferhatcim sen görevini gs maçında yaptın gsyi şampiyon yaptın lig bitti amk halen gsye çalışıyon.
adam gsnin şampiyon olduğunun farkında değil halen.
tamam ferhatcim sen görevini gs maçında yaptın gsyi şampiyon yaptın lig bitti amk halen gsye çalışıyon.
Galatasaray maçında Sneijder'in attığı golde elini toptan çekerek şike yaptığı iddialarına savcılık son noktayı koydu. Şike iddialarını delilden yoksun bularak soruşturmaya takipsizlik veren savcılık kararında, "Şikayet konusun enstantenenin kasten mi, hatayla mı gerçekleştiğinin, görüntülerle tespitinin mümkün olmadığı" anlatıldı.
2014-2015 sezonunda gençlerbirliği'nde oynarken galatasaray şampiyon olsun diye sneijder'ın şutunda elini çeken kaleci, bugün antalyaspor'da oynarken başakşehir maçında, galatasaray lider kalabilsin diye hayatının maçını oynayıp, inanılmaz kurtarışlar yapıyor.
yuvarlanarak gelen topu elini çekerek içine alması dün gibi akıllarda olan kaleci. korcan daha az belli eden bir gol yemesine rağmen aylarca hapis yattı bu adam hala süper ligde kalecilik yapıyor yazık cidden açık ve net.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar