bugün
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- nasıl birisiniz13
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- tatar kızları3
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- ilkim sensin diyen kız3
- ekrem imamoğlu11
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen2
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- dağa çıkacaklara tavsiyeler2
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- her yerim pembe diyen kız3
- erdoğan meloni aşkı2
- çinli kızlar2
- aselsan satılırsa8
- milletinin lideri erdogan2
- 2028 adayimiz sayin erdogandir2
- 9 temmuz 20263
- gocu8
- turkiye'nin mukemmel bir ulke olmasi3
- kiz arkadasin zort diye ossurmasi2
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- akp bitince ne olacak23
- slut shaming yapan erkek2
- dondurma yerken sübliminal mesaj veren kız2
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- canım tatlı çekti diyen erkek2
- gocu haric gammazlar bes para etmez2
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- ubıhlar2
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- fusya semsiyeli yabanci17
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- akpli değilim ama3
- almancı yazarlar2
- azeri3
- iki kadını aynı anda idare eden adama ne denir3
- herzevekil6
- erecto biraderin muşlettin bey olması2
- napolyonun moskova seferi3
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi5
Kahpe senin zihniyetin kardeş! Fenerbahçe tertemizdir. Bunu kurucusu burjuva Ermeni takım taraftarı anlayamaz.
yuh ya! böyle terbiyesizlik olmaz. holiganlık yapmayın artık kardeşim yeter ! koskoca fenerbahçe spor kulübüne böyle bir terbiyesizliği hiç yakıştıramıyorum ve bir galatasaraylı olarak şiddetle reddediyorum. fenerbahçe'ye hakaret edeceğimize beşiktaş'tan yediğimiz beş golün hesabını vermeli sorumlusu olanlar.
evet.
evet.
bu trolle daha ne kadar katlanıcaz. Kahpe senin zihniyetin .
g.t korkusundan sesli olarak söyleyemedin ama dimi içine içine bağırdın gene.
ya kanka kıvırma yüksek ses ile söyleyebiliyor musun böyle şeyleri onu anlat hikaye okuma bize * ben neden üstüme alınayım sana soru soruyorum ama her zamanki gibi üstün zekan yüzünden soruyu doğrudan anlayamayıp acaba altında başka anlam mı var hımmmm diyorsun.
gibson abimiz yine yargı dağıtıyor. her zaman olduğu gibi.
severek takip ediyoruz.
severek takip ediyoruz.
Yahu ben acikliyorum kardeş o fenerin orda oturmus kahpeler iftira atiyordu siz ne anladiniz ki?
--spoiler--
Yahu ben acikliyorum kardeş o fenerin orda oturmus kahpeler iftira atiyordu siz ne anladiniz ki?
--spoiler--
kanka yıllardır "nesrin topkapı neden emekli oldu mezdeke neden dağıldı neden yılbaşlarında artık dansöz çıkmıyor ekranlara" diye düşünüyordum da sonradan fark ettim ki siz varken bu dansözlere ihtiyaç yok ondan ya emekli olmuşlar ya grubu dağıtmışlar *
--spoiler--
kanka yıllardır "nesrin topkapı neden emekli oldu mezdeke neden dağıldı neden yılbaşlarında artık dansöz çıkmıyor ekranlara" diye düşünüyordum da sonradan fark ettim ki siz varken bu dansözlere ihtiyaç yok ondan ya emekli olmuşlar ya grubu dağıtmışlar *
ya oğlum hala cevap yazmıyorsun ya. yüksek ses ile yanlarına gidip kahpesiniz ulennnn dedin mi demedin mi ? o mendireği monte ederler diye mi korkuyorsun hayırdır ? biz seni böyle bilmezdik nihavend gider iftiracıların ortasına dalar kahpesiniz hepiniz diye bağırır biliyorduk ondan soruyorum..
Siz yine ne yapıyorsunuz birada erkek erkeğe canicikler sjsjsjsksk.
Aranızda duygusal bir çekim var sanki? Puahahahajsjsj.
Evet
Aranızda duygusal bir çekim var sanki? Puahahahajsjsj.
Evet
anca uzaklardan gemiden falan bağırıyorsun işte onu söylüyoruz ya zaten pomçik nihhoş..
Yuzme bilmediğim için yanlarında gidemedim ama bu onların iftira atıp kahpelik yaptığı gerçeğini değiştirmez pampa.
ya pampa kahpe her zaman kahpedir örnekleri çok uzaklarda arama onu diyorum bazen aynaya bakmak bile yeter.. he gidip o kahpelerin suratlarına bunu vuramıyorsan bu hoş değil. böyle burada benzin döküp kendini yaksan kime ne fayda ? anca adın kolpaya çıkar.
nihoş bence sus, gibs abi noktayı koydu puhahahaha.
yok kanka neden yanlış anlayayım ayıp ediyorsun. ben de bazen aynaya bakmak yeter derken seni kastetmemiştim zaten...
Ben hiç iftira atmadim ki kanka iftira atanlar kahpedir Haa üstüne mi alindin alınma. Sen hiç iftira atmazsin ki üstüne alınma.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar