bugün

/787
kasımpaşayı yenerek galibiyetle tanışan takımdır.
Avrupada bu sene ülkemizi temsil etmektedir.

ama bu sene kadro mühendisliği fecaat.
düşünsenize kanatlar toplamda 2 tane ve bu alanda 2 asil 2 yedek ile 4 tane yeterli tam tamına kanat oyuncusu var.
stoper orjini olan gerçek oyuncu sayısı 2 gerisi tamamen orta sahadan önlibero orjinli oyuncular.
çok başarılı diyebilieceğim bir tek bek bölgesi ve forvet bölgesi bulunmaktadır.
ama forvet kısmı da emenike'nin bencilliği v.persie'nin eriyip gitmesi, sow'un tek başına çabası ile çok zor durumdadır.

umarım başarılı olabilirler avrupa da ama bu mühendislik ile yok gibidir.
güçlü rakipler karşısısnda çok zorlanacaklardır.
Mevcut durumu üzen takımımdır.
Gaziantepspor gibi amatör kümede oynayamayacak takımı sidik zoruyla yenen, bu sene ilk üçte girmesi mucize olan takım.
Fetösaray ve akptaşın korkulu rüyası takımımdır.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Bakın hakiki bi Fenerbahceliyim. Belki azizbahcelilerden biraz tepki görebilirim. Takım gidiyor beyleer takım gidiyor. Bir kendini bilmez uğruna takım antipatik bir takım oluyor herkesin gözüne. Ailemde veya sülalemde Fenerbahceden başka takım tutulmaz zaten öyle güzel anlatırlar ve sen öyle güzel görürüsünki kendin takımını seçersin zaten. Mesela kücük çocukların görüpte Fenerbahceli olacak hicbir nedenleri yok bu Fenerbahce. Bütün sorunların nedeninin kesinlikte başımızdakinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eleştirilecek bişi varsa hep birlikte eleştirmemiz lazım. Ne de olsa BiZiM iÇiN AZiZ OLAN SADECE FENERBAHCEDiR
Nereye gidiyor benim bu güzel takımım diyorum artık, heves kalmadı. Taraftarlık hiç kalmadı..
aziz yıldırım gibi bir belaya sahip kulüp.
ekleme:
feyenoord'un vasatın biraz üstü bir takım olduğunu gösteren takım. bu sözlükte barcelona muamelesi görmüştü günlerce.
not: gs .
UEFA Avrupa ligi a grubunun lideri. Evet.
yavaş yavaş özlediğimiz futbolu oynamaya başlayan takım. güzel günler göreceğiz güneşli günler.
Insallah bu sene teneke dedigi kupayi alacak *
2 maç kaybedince küme düşecez diyen fenerliler şimdi 2 maç kazandı diye kendilerini şampiyonluk favorisi görüyor.

ne diyelim, fenerli kafası işte.
Kan ağladı bu yürekler
Uykusuz geçti geceler
Başını öne eğme, aldırma fener
Çok yakında güneşli günler.
Sana olan bu sevdamız
Götürecek bizi zafere
Haydi sen de gel katıl bize
Şampiyonluk şarkısı söyle. 
böyle iyi;

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
robinfanpörsi'yi boş kaleye gol atsın diye almış olan büyük klüp.

(bkz: sakat adamı dünya starı diye almak)
(bkz: keyfekeder boyalı)
(bkz: hasar kaydı yok)
(bkz: yersen)
Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü.
çocukluğumdan bu yana sevdiğim kulüptür. renkleri, camiası, arması, sporcuları hep özel olmuştur benim için.
az evvel yazıldı da nik altıma tekrar aklıma geldi takımım. evet aziz gitmeli, benden önce yazılmış yüzlerce entry'i refere edercesine tekrar yineliyorum. koç holding gelmemeli ama, gerekirse parası olmayan biri gelsin yalnız ruhu olacak biri gelsin yeter.

abi zico varken neydi bu takım? bir newcastle maçı, fenerbahçe o zaman obafemi martins'in forvet oynadığı newcastle'ın dehşet attığı bir zamanda gidip dişe diş kana kan mücadele eden bir takımdı.

evet daum'u özledim, kondüsyon yüklemesini saldıran bir takım yaratıp kokainman bu diye fotomaçTa saldırmalarını özledim.
ersun yanal'ı özledim, takır takır maç kazandıran adamın yönettiği takımı.

gerekirse hepiniz gidin, gerekirse hepiniz gelsin üstümüze. asla yıkılmaz bu takım. ne sen aziz, ne sen gökhan, ne sen caner hepiniz okyanusta bir damla olup azalarak yok olmaya mahkumsunuz.

bu ruh kalacak, telsimde kendini paralayan rambo, beşiktaşlılara dalan fenerli ibo ve fener için topal kalan metin, toprağı bol olsun sefa, pepe, rıdvan, selçuk yula, lefter ve assolist alex de souza.

hepiniz gidin, bunların ruhlarıyla dahi mücadele etsek yeter bize.
1907'den beri şanı büyük kulüp.
yeni takım otobüsünü gelin gibi süslemişler;

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
son şampiyon ligi maçını 8 sene önce oynamış futbol takımı.
Gelin olmuş gidiyorsun sarkisini akla getiren kişidir.
Bu sene şampiyon olamayacağı aşikar takım.
Futbol takımının Kayıp bir sezon yaşayacağı çok belli olan kulüp.

Belli ki bu sezon futbolda bir numara olmayacak ve bunun en büyük sorumlusu aziz yıldırım. Bile bile lades diyerek sezom bittiğinde portekizliyi kovmada sezon başladığında kovdu hazırlık kamp dönemi çöp, transferler çöp oldu aynı bu sezon gibi.

O zaman ne yapacağız. Zaten şampiyonluk ve ilk 3 çok zor. O zaman bol bol seneyeki takımı kurmaya çalışacaksın. Trip atan nerede top koşturduğundan haberi olmayan topçulara takımda yer vermeyeceksin. Alt yapıdan çıkarabildiğin kadar oyuncu çıkaracaksın.

Emenike, van persie gibi nazlı tripcanlar ile şampiyon olacağıma alt yapıdan gelip giydiği formanın değerini kıymetini bilen futbolcu herşeyden önemlisi sporcularla 5. 6. olmaya razıyım. Sahada ruhunu koyan 11 adam olsun ve mücadele etsin şampiyon olmasakta olur.
© copyright 2005 - 2026