bugün

/790
29 haftadır kadıköyde maç kaybetmemesinin nedeni iyi futbol değildir.
hilelerle hurdalarla her maç penaltı almaya devam eden takım. ama allah'ın ilahi adaleti elbet tecelli edecektir.
eski tadı lmayan takım (bkz: şikeden sonra soğudum)
yense de yenilse de taraftarı olduğum takım. bugün bize verilen penaltı kararı bence de yanlıştı. şunu da belirtelim ki sene sonunda yine de şampiyon olacak takım bizim takımımızdır.
bu takımın hocasının takım da bi ağırlığı yok.
Öyle bir takım ki ülke takımlarının taraftarlarının neredeyse hepsi, kendi taraftarının da yarısından fazlası bu kulübün idarecisini takdir etmiyor.
hile hurda diyen arkadaşlar görüyorum hangi verilen penaltı penaltı değil pozisyonlara bakıp öyle konuşun.
ceza sahası içine giremeyen takımın taraftarları burada zorlarına gittikleri için atıp tutuyorlar.
zamanında size verilen penaltıların dokunmadan uçan adamlara verilen penaltıları irdeleyin.
stadı devlet yardımıyla beleşe yaptırıp üstüne üstlük devletten vergi kaçıran, cezalı cemal nalga'ya tufan Ersöz forması giydiren, 'sulu derbi' faciası yaşanan takımın taraftarlarının utanmadan arlanmadan 'onursuz, şerefsiz, haysiyetsiz'' olmakla suçladığı aslan tepici koca çınar..
Sene başından beri,

Konyaspor'un, gaziantep'in ve son olarak eskişehir'in hakkını gasp eden, emek hırsızı şirket.

Yunanistan sınırından çevrilen toplarla atılan goller; hakeme edilen küfürler, rakiplere yapılan haraketler; tahrikler, provakeler; 3 metre öteye zıplayanlar, oscarlık performans sergileyen futbolculara sahip şirket.

Bonus:

görsel
aziz yıldırım ın başkanlık yaptığı 17 sene de 1 i şikeli 6 şampiyonluk yaşamış güzide spor kulübüdür.

vay amk şikeci aziz yıldırım 17 yıldır türk futbolunun içine sıçıyor ve kimse durduramıyor. şok oldum şimdi.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
federasyonun yaptığı son değerlendirme sonucu rakip takım topu üç defa kornere atarsa penaltı kazanacak kulüptür. tff nin verdiği bu kararla hakemler üzerindeki penaltı verme baskısını bir nebze olsun düşürmeyi hedeflemis.

son olarak fenerbahçe eldivenlerinin kaleci oyuncu olabilme vasfı tartışılmakta ve karar aşamasındadır.
Stadın boş olmasını hakeden takım. Zira oyuncular haketmiyor.
ismail kartal denen rezil bir adama emanet edilerek bitirilmiş takım. bu zevat gidene kadar ben maça falan gitmem.
(bkz: cas ın fenerbahçe hakkındaki gerekçeli kararı/#25948494)
bu adamlar şike yapmaktan başka bir halttan anlamaz her macta 2-3 penaltıları vardır .
halkın takımı, başarının öyküsü, sevgi, aşk, coşku, birlik, hayat .
1907 yılında kurulmuş Türkiye' nin her branşta adından söz ettiren kulübüdür.
hamsilerin zırlama duvarı.
Başka takım olsa tutardık. Fenerbahçem büyüksün.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
pao karşısında dün gece bu senenin en iyi maçını oynayan takım.
http://abcspor.com/index.php/muhtesem-savunma/
sevda olan takimdir.
futbol harici şu sıralar bayıldığım, geçen sene gibi futbol oynamayan takımdır. aşığık olma durumunda olduğum takımdır.
penaltı veya rakip takımın kendi kalesine atmasıyla kazanan şikeci takım.
© copyright 2005 - 2026