bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri35
- cok da abartmaya gerek uok6
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- yazarların akşam yemekleri5
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- true ile tatlı sert3
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- gücünden sıkılıp kendini yok eden tanrı2
- yaşanmamışların yası2
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız6
- true'nun engelli olması6
- allah11
- seni tanıyorum4
- kadınlar5
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- okan buruk9
- anın görüntüsü24
- alışkanlığı karakter sanmak2
- sözlük kızlarının kekleri24
- victor osimhen2
- sarapci koala hatayi33
- kendini yok etmek istemek2
- meriç dükalığı8
- cumartesi gecesi sıkıcılığı2
- amedspor maçından korkmak3
- sapık başlık açarken sapıklığa uğramak2
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- tai lung8
- sevdiğiniz yazarlar8
- remote çalışırken slack te flört etmek2
- islamda namaz yoktur30
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- evliliğin bir tür mutualizm olduğu gerçeği2
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- islam düşmanı olmak için israil'i desteklemek2
- fusya semsiyeli yabanci22
- çok yorgun geçirilen bir günün ardından2
- uğurcan çakır3
- kürdistan10
- amedspor'un süper ligin lideri olması3
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- gecenin şarkısı14
- insan kimse bakmıyorken yaptığı şeydir2
- okan çık hesap ver4
- galatasaray10
- var ekranı2
açılımı future creation united kingdom olan ingiliz markası.
aslen french connection united kingdom olan markanın tescil adıdır. kuruluşunda hiç bir özellik olmayan marka ciddi anlamda bir dahine fikir ile büyük bir ticari kurnazlık sergilemiş ve markanın baş harfleri olan "fcuk"'yi giysilerinde kullanmaya başlamıştır.
ilk bakışta fuck gibi algılanan fcuk kelimelerinin yer aldığı t-shirtler bir aralar yok satıyordu.
bu t-shirtlerde "fcuk you" "nice fcuk" "fcukin' is good" gibi şeyler yazmaktaydı.
ilk bakışta fuck gibi algılanan fcuk kelimelerinin yer aldığı t-shirtler bir aralar yok satıyordu.
bu t-shirtlerde "fcuk you" "nice fcuk" "fcukin' is good" gibi şeyler yazmaktaydı.
"too busy to fcuk" seklinde yazısı olan tshirt ureten gıyım markasıdır.
duydugum en gerizekalica dusunulmus marka ismi. neymis efenim fuck'i hatirlatiyormus ama fuck degilmis. ne oldu yani fuck'i animsatinca cok karizma bi marka mi oldun, ya da ustunde 'too busy to fcuk' yazinca cok siradisi, asi bir insan mi oldun nedir. hayir yani komik desen komik de degil. 'skindirik bir lafa benzetip yozlasmis salak genclerin ilgisini cekelim' dusuncesiyle kurulmus ve amacina ulasmis bir marka.
türkiye'de de satılan bir ingiliz markası. ayazağa taraflarında fabrika satış mağazası bulunur ve * 2ytl'ye tshirt alınacak kadar ucuzdur. sonuç itibarıyla giyilesi bir marka olup ayazağa'daki şubesi tavsiye edilir.
not: klasik bir fabrika satış mağazası gibi hareket ederler açılış kapanış saatinden tutunda istediğiniz bedeni bulma konusunda bile sorun yaşayabilirsiniz. *
not: klasik bir fabrika satış mağazası gibi hareket ederler açılış kapanış saatinden tutunda istediğiniz bedeni bulma konusunda bile sorun yaşayabilirsiniz. *
internette, gravitilerde, ve bilimum küfür edilmemesi gereken yerde fuck yerine geçen sözcüktür.
gelmiş geçmiş en akıllıca düşünülen marka ismi.
akıllıca derken yanlış anlaşılmasın, kafası piçliğe çalışan yönetici arkadaşlara hitaben sarf edilmiş kelamdır.
akıllıca derken yanlış anlaşılmasın, kafası piçliğe çalışan yönetici arkadaşlara hitaben sarf edilmiş kelamdır.
.... kiss me
. fcuk me böyle bir tshirtü vardı.
bunu giyenler kazaya uğramış olabilir.
kiss diyodu öptüm fcuk yazıyomuş ne bilim ben fuck anladım daldım hakim bey ben suçsuzum ingilizcem yeterli değil hakim bey.
. fcuk me böyle bir tshirtü vardı.
bunu giyenler kazaya uğramış olabilir.
kiss diyodu öptüm fcuk yazıyomuş ne bilim ben fuck anladım daldım hakim bey ben suçsuzum ingilizcem yeterli değil hakim bey.
furnication control under the king .
bağdat caddesi şubesi kapandıktan sonra yeniden şube açmamış, cadde gençliğini fcuk'suz bırakmış marka.
yrrak şeklinde taklidinin çıkmasını dilediğim markadır. bakalım kimler yerli malını tercih edecek.
ingiltere nin önemli saat markalarından french connection un kısa adıdır.
ismi yanlış okunmaya çok müsait olan bir marka.
(bkz: fcuk club)
feramon içerdiği iddia edilen özellikle erkekler için olanı çok çarpıcı olan parfüm.
parfüm ve tişörtleri başarılı olan markadır.
tişört tasarımları en azından kahveye çıkacak durumdadır.
tişört tasarımları en azından kahveye çıkacak durumdadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar