bugün
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız4
- içtim şarabı13
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi9
- bazen şık bazen relax mod2
- insanın geçmişinin karanlık olması6
- insan olmaya ceyrek kala3
- türkiye bedava para kazananlar ülkesidir2
- aşure yapan sözlük kızları7
- kadir inanır22
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet17
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- en son ne yediniz2
- rakı sevmemek6
- trolluğun zeka gerektirdiği gerçeği3
- tas kafa traşlı hırt sorunu5
- yalaka2
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar7
- 7 aydır berlinde yaşıyorum soruları alayım7
- okumuş hırt2
- görücü usulü2
- bu sıcakta karpuz tarlasında çalışmak4
- şeriatçıları afganistana sürmek4
- kezoya baka baka yağlarını eritmek2
- sophia osako2
- fight club5
- sözlükteki gizli düşmanım6
- dünya da her insanın bir ismi olması3
- iran'ın abd saldırısına karşılık tehdidi5
- kemalist dünya24
- bioloji2
- cevcet2
- hayattaki şans seviyeniz4
- çok güzel ama manyak kadın7
- her insanın bir cini olması5
- mustafa kemal atatürk7
- hesabı gizliye almak3
- anın görüntüsü20
- aylık 395 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kaşar5
- kitabı yazarın mezarına bırakıp gitmek6
- üniversitelerin gereksiz olması16
- portekiz'in dünya kupası kazanma ihtimali3
- yagmurcu3
- true'nun çaylak olması16
- osurdum3
- içinden canavar çıkan insan4
- yapay zeka ile flört uygulaması yazmak2
- ilk sevgiliyle evlenmek4
- ye kürküm ye2
- aylık 394 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
Herşeyi uçmaya kaçmaya bağlayan twitter da cemaat ahalisinin sevgilisi.
Amk ruh hastası.
Amk ruh hastası.
Cemaat tabanını yazılarıyla manipüle eden ruhlarla cinlerle kafayı bozmuş yazar.
Ne dediyse tersi çıkan kişi. Köpük banyocusu.
Ne dediyse tersi çıkan kişi. Köpük banyocusu.
Twitter da çok meşhur ama burada bilen yok.
dindar balici.
ipini koparanı gazeteci yaparsan böyle olur. gazeteci artığı bi şahıs. uğur dündarın bokunu yiyin emi. gidin biraz ders versin size.
kendi hakkında ki entryleri okuyup "oh nası popi oldum" diyordur.
(bkz: gün gelir devran döner)
Kendinizle zıt fikirli birisini hemen fetöcü diyerek hayatını karartabildiğiniz bu günlerde binlerce üyesi olan bir internet sitesini topluca fetöcü diye gazetede kendi köşesinden alenen, nick vererek ihbar etmeye çalışmış bu yazarların ve siteye üyelerin toplumdaki itibarını zedeleyecek çalışmış bir... Yazar. Yazar diyelim. Gazeteci falan değildir kendisi. Böyle gazetecilik mi olur? En kötü "devlet büyüklerimize hakaret ediliyor" denebilecek bir haber başlığı altında fetö ile ilgili hiçbir içerik olmadan fetöcü ilan etmek gerçek gazetecilik oluyor. Alışın artık! Türkiye burası ve Atatürk'ün kurduğu, bize hediye ettiği ülkeden vazgeçmeyeceğiz, haklarımızı da sonuna kadar kullanacağız. insanlar eleştirir, yorumlar yapar. Kimsenin ağzına tıkayamazsınız. Evet, işin hakarete gitmesi kesinlikle tasvip edilemez, suç değeri varsa da işlem yapılmalıdır. Ancak siz, gazetedeki bir köşemizde oturup masum insanlar da dahil olmak üzere elinizde kanıt olmadan terörist iftirası atamazsınız.
Kendinizle zıt fikirli birisini hemen fetöcü diyerek hayatını karartabildiğiniz bu günlerde binlerce üyesi olan bir internet sitesini topluca fetöcü diye gazetede kendi köşesinden alenen, nick vererek ihbar etmeye çalışmış bu yazarların ve siteye üyelerin toplumdaki itibarını zedeleyecek çalışmış bir... Yazar. Yazar diyelim. Gazeteci falan değildir kendisi. Böyle gazetecilik mi olur? En kötü "devlet büyüklerimize hakaret ediliyor" denebilecek bir haber başlığı altında fetö ile ilgili hiçbir içerik olmadan fetöcü ilan etmek gerçek gazetecilik oluyor. Alışın artık! Türkiye burası ve Atatürk'ün kurduğu, bize hediye ettiği ülkeden vazgeçmeyeceğiz, haklarımızı da sonuna kadar kullanacağız. insanlar eleştirir, yorumlar yapar. Kimsenin ağzına tıkayamazsınız. Evet, işin hakarete gitmesi kesinlikle tasvip edilemez, suç değeri varsa da işlem yapılmalıdır. Ancak siz, gazetedeki bir köşemizde oturup masum insanlar da dahil olmak üzere elinizde kanıt olmadan terörist iftirası atamazsınız.
Bir faruk arslan buldum fetöcü olarak göz altına alınmış bu o değil galiba.
http://www.biyografya.com/biyografi/19292
Bize saldırana karşı Internette hiçbirn kaydın olmaması ilginç değil mi?
http://www.biyografya.com/biyografi/19292
Bize saldırana karşı Internette hiçbirn kaydın olmaması ilginç değil mi?
Akp ve reis savunuculuğunu daha akılcı yapmasını temenni ettiğim genç yazar, yazarımsı.
Keşke aynı hassasiyeti, savunuculuğunu yaptıgı partinin milletvekilinin bakara makara zamanlarında gerçek islam savunuculuğu olarak gösterebilseydi.
Hatırlıyoruz di mi?
Cuma günü bakıyorum bakara makara falan
Hatırladın?
Keşke aynı hassasiyeti, savunuculuğunu yaptıgı partinin milletvekilinin bakara makara zamanlarında gerçek islam savunuculuğu olarak gösterebilseydi.
Hatırlıyoruz di mi?
Cuma günü bakıyorum bakara makara falan
Hatırladın?
Muhtemelen bu da uludağ kızlarına sarktı yüz bulamayınca köşesinden bize saldırdı.
(bkz: akit tv nin yüz vermeyen kadını fetöcü ilan etmesi)
(bkz: akit tv nin yüz vermeyen kadını fetöcü ilan etmesi)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar