bugün
- ben geldim naneler24
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- göbekli erkekler9
- atletle gezen erkek7
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi14
- bik bik'in erkek olması6
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı12
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- insan olmaya ceyrek kala14
- şaka maka türkiye'nin yükseliş dönemine geçmesi5
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- birader avcısı3
- velvet'in başı açık mı sorunsalı7
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- sütlaç3
- imam hatipli kızların verici olması6
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- erkek eşek gibi çalışacak hanımına bakacak3
- evlat ayrımcılığı9
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- haluk levent'e para emanet etmek23
- mason greenwood12
- üniversite diploması2
- okyanusta yüzmemiş erkek gizli eşcinseldir5
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- sözlük kızlarının birbirine yürümeye başlaması3
- kahve kokusu8
- horozun haremine girmek3
- arkadaşlar acil bakar mısınız2
- saçlara akların düşüp belin bükülmesi3
- haluk levent7
- kadınları çekici yapan detaylar7
- sözlük erkeklerimizin namsunun tehlikede olması5
- futbola eklenmesi gereken yeni kurallar3
- gocu15
- fusya semsiyeli yabanci29
- mokv'nin uysaljakoben olması2
- true adlı yazarın sürekli beninle ilgilenin tavrı6
- ara sıra gelen motorcu dövme isteği6
- yarrağı olan adamı bile özler olduk amk8
- patates salatası'a la alsanaulennn3
- dolar'ın 47 tl olması10
- raikagetokatlayan11
- neden sözlükte takılıyorsun2
- nervio3
- cenaze evinin yemek dağıtması5
- başı açık kadın görmekten rahatsız olmak3
- velvet15
türk insanının ne kadar görgüsüz, ne kadar sonradan görme olduğunu belgeleyen internet sitesi.
sıçarken de paylaşın tam olsun.
sıçarken de paylaşın tam olsun.
ab'nin baskıları sonucu yüz tanıma uygulamasında geri adım atmış sosyal medya şeysi. dünyadan habersiz memleketimin insanı hala facebook'tan her şeyini paylaşa dursun. elin gavuru tehlikenin farkında.
http://www.rsfmradio.com/.../Facebook-geri-adim-atti/
http://www.rsfmradio.com/.../Facebook-geri-adim-atti/
''Facebook'ta herkes adam, herkes mafya, herkesin spor otomobili var, herkes jack daniels içiyo, herkes alkolik, herkes aldatılmış, herkes aşık, herkes aşk acısı çekiyo ve herkes zengin. Bi normal insan yok etrafımda. Neyse uçağımı getirin bakkala gidicem.''
http://www.facebook.com/p...44&id=346001748810470
http://www.facebook.com/p...44&id=346001748810470
Dünyadan birçok insanın aynı anda konuşabildiği, resim, video paylaşabildiği, birlikte oyun oynayabildiği bir sosyal paylaşım sitesidir.
200.000 dolar karşılığında alan adı alınmadan önce domain adresi Thefacebook'tur.
an itibari ile kişisel profilimde bir ay geriye gitmiş. bir sorun mu var acaba, allah belanı versin dedirten site. oluşum. sosyal platform. zırt pırt.
edit: düzeldi beyler. tamam ben sakinim.
edit: düzeldi beyler. tamam ben sakinim.
Artık eski güzelliği kalmayan zaman tünelinden sonra tamamen berbat hale gelen sosyal paylaşım sitesidir.
30 milyon ya da daha fazla "aktif kullanıcıya" eklenen günde ortalama 150 bin kişiyle sanal alemin en büyük yıldızı.
http://www.facebook.com/facebook
http://www.facebook.com/facebook
hiç bir zaman üye olmamakla gurur duyduğum, sosyal paylaşım sitesi olduğu idda edilen asosyal tuzağı.
Artık tamamen çığrından çıkmış site. Hasta bebek resimlerini beğenip bebeğin iyileşeceğini sananlar da ayrı bir grup.
2404 tane salağı aynı anda görebileceğiniz dümbelek yer. fiyat etiketi bile koymuşlar. şu sünepelere bak.
görsel
görsel
chat bölümünde sorun olan web sayfasi. arkadas sol taraftan ne güzel görüyorduk online kişileri ama şimdi iki saat sag taraftan acmaya ugras.
Son zamanlarda -18 yaşın kullandığı sosyal paylaşım sitesi.
insanları asosyalleştirmekten ve apolitikleştirmekten başka hiç bir şeye yaramayan sanal uyuşturucu.
türkiye de 30 milyonun üzerinde kullanıcıya sahipken çin de bu oran yarım milyon kadardır. yorum sizin...
Sözlükten sonra en çok bağımlılık yapan site.
(bkz: ekmek teknesi)*
ergen ve apaçilerin cirit attığı, kızların da bu kişilerin yardımıyla egolarını tavanda tuttuğu site.*
özellikle çiftler için birçok olumsuz etken bulunduran bu site her iki tarafı da kıskançlık krizlerine sokabilir. sonuç olarak artık fazlasıyla gereksiz bir sitedir. birkaç faydalı grup ve sohbet kısmı haricinde zaten işim olmuyordu kendisiyle bugün ani bir kararla kapattım ve kafam rahat artık. tekrar açmayı da düşünmüyorum yakın zamanda.
özellikle çiftler için birçok olumsuz etken bulunduran bu site her iki tarafı da kıskançlık krizlerine sokabilir. sonuç olarak artık fazlasıyla gereksiz bir sitedir. birkaç faydalı grup ve sohbet kısmı haricinde zaten işim olmuyordu kendisiyle bugün ani bir kararla kapattım ve kafam rahat artık. tekrar açmayı da düşünmüyorum yakın zamanda.
mark abimizin insanlığa hediyesidir. ayrıca eski sevgilimin tacizleri sebebiyle tamaamen sildiğim site!
ne twitter ne facebook bıraktırmıştı haydut herif! yeniden açmaya da hevesim kaçtı artık...
ne twitter ne facebook bıraktırmıştı haydut herif! yeniden açmaya da hevesim kaçtı artık...
bana ne kadar pislik bir insan olduğumu fark ettirmiştir bu sene. her gün gelen etkinlik davetleri. bilmem kim kalp bilmem kimin nişanı, düğünü, kınası, gerdeği vs. hayır yolda görse selam vermeyecek ama o etkinlik oluşturulacak. "ayy canım allah mesut etsin"ler alınacak. bildirimlerden orgazmlar yaşanacak. katılmayacağım da diyemiyorsun. orada 10 tane düğün, nişan daveti ama ayıp olur diye hepsi duruyor. etkinliklerde mavi mavi 15 yanıyor. buna takıyorsun bu sefer. sonra ne kıskanç, pis bir insanmışım diye kendine takıyorsun. atanıyorlar mesela, seviniyorsun ama beceriksizliğin yüzüne vuruluyor. geziyor mesela, eyfel'in önünde fotoğraf çektiriyor, pizza kulesi'ni tutuyor sinir oluyorsun. oluyorum ben bazen. kendimden tiksiniyorum sonra mesela. o bile yaptı diyorsun mesela, vay be şuna da bak diyorsun. kendine bakıyorsun sonra. bir depresif hallere giriyorsun. bana kendimi tanıttı şu yaştan sonra valla.
amerika'da boşanan her 5 insandan biri ilk olarak bir facebook hesabı açıyormuş.
türkiye'de ayrılanları da bu grubun içinde sayarsak gözlemlerime göre ayrılan her 5 insandan 3'ü ilk iş olarak facebook hesabı açıyor. facebook hesabını açıp kapatma durumuna göre ilişki durumunu tahmin ettiğim arkadaşlarım var. o da işte öyle bir sitedir.
türkiye'de ayrılanları da bu grubun içinde sayarsak gözlemlerime göre ayrılan her 5 insandan 3'ü ilk iş olarak facebook hesabı açıyor. facebook hesabını açıp kapatma durumuna göre ilişki durumunu tahmin ettiğim arkadaşlarım var. o da işte öyle bir sitedir.
üye alımlarının sözlük üye alımları gibi olması gereken site. *
ergen bünyelerin cirit attığı ortamdır. yakında twitter, sonra da sözlük hesabımı kapatmama neden olacaklar. biz ergen olmadık mı demeyin elbette ergendik ama ben facebook'a girip @starbuks yazmadım el insaf beyler. aslında ergenlerde de suç yok! facebook'a herkes üye olunca kalite düştü. eee be birader sen de beğendiğin kişileri ekle diyorsundur belki ama sonuçta ergenler her yerde.
Aşağıdaki garipliklerin yaşandığı sosyal paylaşım sitesi:
-Güneş gözlüğü takarak fotoğraf çektirip profil resmi yapmak.
-Cep telefonu ile konuşurken ya da oynarken fotoğraf çektirip profil resmi yapmak.
-Arkadaşı ekle butonunu devre dışı bırakarak coolerişilmez insan imajı vermek. Düşünsenize herkesin öyle yaptığını * ( Bir de sana gelen her arkadaşlık teklifini onaylamak zorunda değilsin yani.)
-Sadece kulaklarının arkası tanınmayacak şekilde yüzü, sırtı görünen vb. fotoğraflardan profil resmi yapmak. (insaf edin kardeşim arama sonucunda çıkan abuk subuk profil ve fotoğraflardan kimin kim olduğunu nasıl anlayalım, askerlik veya lise arkadaşımıza nasıl ulaşalım)
-Hoşlandığı kız veya erkeğin çer-çöp her paylaşımını beğenmek. Yorum olsun diye yorum yazmak.
-Babaannem annemin kafasına bardak fırlattı türünden aile içi meseleleri durum güncellemesi olarak yazmak.
-Birisine telefonla veya yüzyüze söylenebilecek kadar özel şeyleri herkesin okuyabileceği şekilde durum güncellemesi olarak yazmak.
-Fotoromana benzeyen onlarca fotoğraftan oluşan albümleri (gezi, düğün, yemek vb) herkese açık şekilde paylaşmak.
-Kullandığı oyun ve uygulamarın duvarına bildirim yazmasına izin vererek ahmet ateşli kızlar videosunu izledi türünden cümlelerle herkese rezil olmak.
-Üst tarafta Müslüm Gürses vb sanatçıların hemen altında bon jovi, metallica tarzından paylaşımlar yapmak.
-Arkadaş listesindekilere sürekli oyun-uygulama istekleri göndermek.
-Ortalıkta dolaşan her romantik cümleyi Can Yücele, Özdemir Asafa ve benzerlerine ait sanmak.
-Amuda kalkma , duvara tırmanma gibi garip hobilerini fotoğraflayıp herkesle paylaşmak.
-Bir çoğu fotomantaj olan , facebook sayfalarının hayran ya da üye toplamak için ortaya attıkları abuk subuk resimleri ve abuk subuk bilgileri paylaşmak.
-Arada bir hesabını pasif etmek(dondurmak). Kardeşim hesabına bağlanmazsın veya sana ulaşmasını bilgilerini görmesini istemediğin kişiler varsa onları engellersin olur biter.
-Gerçek hayatta tam bir kazmayken, facebookda sokrates imajı vermek.
-Kendi mahallesinde gül gibi sevgilisi dururken facebooktaki acayip tiplere aşık olmak.
-Panpa panpiş gibi salyamsı sözcüklere sazan gibi atlamak.
-Sanatçı, sporcu, politikacı vb facebook profillerinin gerçek olduğunu sanmak. ( Bir çoğu hayranları , danışmanları ya da yakınları tarafından idare ediliyor)
-Aynı isim ve kimlikle birden çok facebook hesabı açmak.
-Gönderileri beğenildiğinde ve yorumlandığında mutlu olup, beğenilme ve yorum almadığında bunalıma girmek.
-Gecenin rengi, tavuğun kanatları , batsın bu dünya ayşe klmz, fatma bcz gibi garip ad ve soyadlarla profil oluşturmak.
-Mahalle lokantasında çorba içerken ya da adana kebap yerken fotoğraf çektirip paylaşmak.
-Tabanca tüfek vb silahlarla ateş ediyormuş gibi yaparken fotoğraf çektirip paylaşmak.
-Doğum günleri için hazırlanmış hiç bir görsel çekiciliği olmayan eciş-bücüş doğum günü pastalarının fotoğraflarını çekip paylaşmak.
-Okey oynamak için mahalle kahvesine gitmek yerine facebooku kullanmak.(Bayanlar için geçerli değil )
-Türkçeyi bile düzgün kullanamadığı halde profiline bir kaç yabancı dil bildiğini yazmak.
-Sağdan soldan video ve resim, üç-beş kopyala yapıştır tarzı şiir veya söz eklediği halde profiline abonelik seçeneği koymak. Sonra da eşten dosttan ibaret 5-10 aboneyle morarmak.
-Güneş gözlüğü takarak fotoğraf çektirip profil resmi yapmak.
-Cep telefonu ile konuşurken ya da oynarken fotoğraf çektirip profil resmi yapmak.
-Arkadaşı ekle butonunu devre dışı bırakarak coolerişilmez insan imajı vermek. Düşünsenize herkesin öyle yaptığını * ( Bir de sana gelen her arkadaşlık teklifini onaylamak zorunda değilsin yani.)
-Sadece kulaklarının arkası tanınmayacak şekilde yüzü, sırtı görünen vb. fotoğraflardan profil resmi yapmak. (insaf edin kardeşim arama sonucunda çıkan abuk subuk profil ve fotoğraflardan kimin kim olduğunu nasıl anlayalım, askerlik veya lise arkadaşımıza nasıl ulaşalım)
-Hoşlandığı kız veya erkeğin çer-çöp her paylaşımını beğenmek. Yorum olsun diye yorum yazmak.
-Babaannem annemin kafasına bardak fırlattı türünden aile içi meseleleri durum güncellemesi olarak yazmak.
-Birisine telefonla veya yüzyüze söylenebilecek kadar özel şeyleri herkesin okuyabileceği şekilde durum güncellemesi olarak yazmak.
-Fotoromana benzeyen onlarca fotoğraftan oluşan albümleri (gezi, düğün, yemek vb) herkese açık şekilde paylaşmak.
-Kullandığı oyun ve uygulamarın duvarına bildirim yazmasına izin vererek ahmet ateşli kızlar videosunu izledi türünden cümlelerle herkese rezil olmak.
-Üst tarafta Müslüm Gürses vb sanatçıların hemen altında bon jovi, metallica tarzından paylaşımlar yapmak.
-Arkadaş listesindekilere sürekli oyun-uygulama istekleri göndermek.
-Ortalıkta dolaşan her romantik cümleyi Can Yücele, Özdemir Asafa ve benzerlerine ait sanmak.
-Amuda kalkma , duvara tırmanma gibi garip hobilerini fotoğraflayıp herkesle paylaşmak.
-Bir çoğu fotomantaj olan , facebook sayfalarının hayran ya da üye toplamak için ortaya attıkları abuk subuk resimleri ve abuk subuk bilgileri paylaşmak.
-Arada bir hesabını pasif etmek(dondurmak). Kardeşim hesabına bağlanmazsın veya sana ulaşmasını bilgilerini görmesini istemediğin kişiler varsa onları engellersin olur biter.
-Gerçek hayatta tam bir kazmayken, facebookda sokrates imajı vermek.
-Kendi mahallesinde gül gibi sevgilisi dururken facebooktaki acayip tiplere aşık olmak.
-Panpa panpiş gibi salyamsı sözcüklere sazan gibi atlamak.
-Sanatçı, sporcu, politikacı vb facebook profillerinin gerçek olduğunu sanmak. ( Bir çoğu hayranları , danışmanları ya da yakınları tarafından idare ediliyor)
-Aynı isim ve kimlikle birden çok facebook hesabı açmak.
-Gönderileri beğenildiğinde ve yorumlandığında mutlu olup, beğenilme ve yorum almadığında bunalıma girmek.
-Gecenin rengi, tavuğun kanatları , batsın bu dünya ayşe klmz, fatma bcz gibi garip ad ve soyadlarla profil oluşturmak.
-Mahalle lokantasında çorba içerken ya da adana kebap yerken fotoğraf çektirip paylaşmak.
-Tabanca tüfek vb silahlarla ateş ediyormuş gibi yaparken fotoğraf çektirip paylaşmak.
-Doğum günleri için hazırlanmış hiç bir görsel çekiciliği olmayan eciş-bücüş doğum günü pastalarının fotoğraflarını çekip paylaşmak.
-Okey oynamak için mahalle kahvesine gitmek yerine facebooku kullanmak.(Bayanlar için geçerli değil )
-Türkçeyi bile düzgün kullanamadığı halde profiline bir kaç yabancı dil bildiğini yazmak.
-Sağdan soldan video ve resim, üç-beş kopyala yapıştır tarzı şiir veya söz eklediği halde profiline abonelik seçeneği koymak. Sonra da eşten dosttan ibaret 5-10 aboneyle morarmak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar