bugün
- sözlükte sizi kim tanıyor21
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler18
- karşı cinste hayran olunan özellik4
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı5
- melkor4
- şimdiki aklım olsa4
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- trakyalı kadın isimleri4
- kiraz cicegi kolonyasi45
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- fıstık gibi kızın ter kokması4
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi3
- karadedeler olayı5
- tencent hy33
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu5
- meyveli soda içen erkek7
- barok kız2
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- ateist6
- geceye bir şarkı bırak3
- moskova da robot kuryeye hallenen türkler3
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- messi vs maradona7
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- amedspor forması hediye eden sevgili3
- örgüt mensubu5
- ahmet telli6
- 2026 dünya kupası30
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- anın görüntüsü11
- ışık hızı2
- chp de 7 il başkanının görevden alınması4
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- lens takacaklara tavsiyeler2
- evlenmek için para biriktirmek2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- ayna4
- y kuşağı3
- romantizm vs realizm2
- mehmet okuyan12
- kim kimin fakesi10
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- inanmıyorsanız bari saygı duyun6
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat6
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler7
Ölmedi mi hala bu?
artık hesabım 6 yaşında, ki başını zynga oyunlarının çektiği oyunları oynamak için kullanıyordum genelde. son 3 senedir pek aktif olarak kullanmıyorum.
daha doğrusu, 2007-2008 gibi patlayan oyunlarla yaşıtlarım hesap açmaya ve sosyal medyayı keşfetmeye başlayacaktır. yani geç girdiğim söylenebilir. bu trendi 2013 sonunda twitter ve 2014 sonunda instagram ve snapchat ile sürdürdüm. şimdi sadece insta'yı aktif olarak kullanıyorum.
zaten facebook'ta 2011 sonrası ciddi bir düşüş başlayacak, herkes farklı ağlara kayacaktır. sanırım bir ara verilen cepten ücretsiz facebook hizmeti de kurtarmadı.
tahminimce 2020 sonrasında unutulabilir.
daha doğrusu, 2007-2008 gibi patlayan oyunlarla yaşıtlarım hesap açmaya ve sosyal medyayı keşfetmeye başlayacaktır. yani geç girdiğim söylenebilir. bu trendi 2013 sonunda twitter ve 2014 sonunda instagram ve snapchat ile sürdürdüm. şimdi sadece insta'yı aktif olarak kullanıyorum.
zaten facebook'ta 2011 sonrası ciddi bir düşüş başlayacak, herkes farklı ağlara kayacaktır. sanırım bir ara verilen cepten ücretsiz facebook hizmeti de kurtarmadı.
tahminimce 2020 sonrasında unutulabilir.
Bu siteden caps lock açık yorum yazan orta yaşlılar bu durumu hayat felsefesi haline getirmiş sokakta da yüksek sesli konuşuyolarlar.
Neyse güldük eğlendik birazda tc. Leonunsutuyle gündemi değerlendirip ünlem işaretleriyle kavgalara karışayım.
Neyse güldük eğlendik birazda tc. Leonunsutuyle gündemi değerlendirip ünlem işaretleriyle kavgalara karışayım.
artık iyice boku çıkan site...
daha zengin, daha mutlu halde çekilmiş fotoğrafların paylaşıldığı yer.
"beğen" butonunun yanına "beğenme" butonu da eklenmesi gereken sosyal ağdır. epey kullanışlı olacağına eminim.
bir şey paylaşmaya korktuğum sosyal medya şeysi.
çünki 3 tane dayım var. ne paylaşsam üçü de ''aslan yiğenim'' diye atlıyolar. ardından anneme selamlar, araşalım muhabbetine de geçildi mi bende takat kalmıyo. hiçbir yerde huzur yok ya.
çünki 3 tane dayım var. ne paylaşsam üçü de ''aslan yiğenim'' diye atlıyolar. ardından anneme selamlar, araşalım muhabbetine de geçildi mi bende takat kalmıyo. hiçbir yerde huzur yok ya.
Ne kadar çok şerefsiz askere dil uzatan vatansız çomar yaşadığını gözümüze sokmuştur.
Tanıdığım herkes mi Çomar olur
400 kişiden 3-5 tane sağlam Ada'm çıktı gerisi çöp. Girmedim dondurdum.
400 kişiden 3-5 tane sağlam Ada'm çıktı gerisi çöp. Girmedim dondurdum.
mobil uygulaması 84. sürüme çıkmış. ee habire güncellersen böyle olur.
Yerel magazin servisi.
ismail yk gayet güzel aydınlatıyor bizi diye düşünmekteyim.
Silmemek anormalliktir artık.
dns veya vpn kullanarak girin.
Ya telefonumdan giremiyorum facebooka ya da twittera sözlüğe giriyor 3G 3 diş çekiyor anlamadım bilgisi olan var mı benden mi kaynaklı sıkıntı?
Şuan giremediğim sosyal ağ.
Şuan giremediğim sosyal ağ.
Tam anlamıyla durdu.dejavu.
Dünyada en çok kullanılan sosyal ağdır. Günümüzde çok sık kullanılan bir şey değildir. Kullanım açısından bayağı sıkıcılaşmasından ötürü olsa gerek. Genelde insanlar twitter, instagram gibi sosyal ağlarda takılıyorlar.
internette dedikoducu komşu gibidir. nasıl ki binalarda fazla meraklı insanlar vardır, bunlardan öteki meraklılar bilgi alır; facebook da bu işlevi görür. özellikle olgun yaşlardaki kişilerin facebook merakı daha çok bundan kaynaklıdır.
Her iki ayda bir "paylaşma, duvarına kopyala" ritüeli olan sosyal paylaşım sitesi.
"Arkadaşlar hesap numarasına para istiyorlar bilginize. Facebook hesaplarımız teker teker kopyalanıp bizim adımız altında kullanılmakta. Benim adıma gelen ikinci bir arkadaşlık isteği ve mesajları varsa dikkate almayınız. Hemen şikayet edip engelleyiniz. Bu metni kopyalayıp duvarınıza yapıştırın ki arkadaşlarınızın da haberi olsun."
Bir ara da siber suçlar inceliyor falan diyorlardı.
görsel
Şu paylaştığım görsel facebook'un bi boka sahip çıkmadığını anlatıyor. Bizim gerzek millet ise paylaşıp duruyor. Facebook sorumludur diye. De siktir lo.
"Arkadaşlar hesap numarasına para istiyorlar bilginize. Facebook hesaplarımız teker teker kopyalanıp bizim adımız altında kullanılmakta. Benim adıma gelen ikinci bir arkadaşlık isteği ve mesajları varsa dikkate almayınız. Hemen şikayet edip engelleyiniz. Bu metni kopyalayıp duvarınıza yapıştırın ki arkadaşlarınızın da haberi olsun."
Bir ara da siber suçlar inceliyor falan diyorlardı.
görsel
Şu paylaştığım görsel facebook'un bi boka sahip çıkmadığını anlatıyor. Bizim gerzek millet ise paylaşıp duruyor. Facebook sorumludur diye. De siktir lo.
üye sayısı 1.5 milyar,
piyasa değeri 323 milyar dolar,
cirosu 17 milyar dolar olan aşmış site.
piyasa değeri 323 milyar dolar,
cirosu 17 milyar dolar olan aşmış site.
25tl ye reklam verip pek başarılı olamadığım site. amuga goyim.
Bir webmaster olarak reklam verdim. Gonderiyi one cikardim yemek tarifi sitemde. Kitleyi iyi sectim ama 27_35 arasi ve yemek tariflerini begenmis olan sadece kadinlar. Bastim 500 tl yi yaydim 1 haftaya. Bakam hele nolcak.
Okulda kızların meşhur muhabbeti: ayy hala feys kullanior feys dede işi en güzeli instagram. Ama işin garip yanı hepsinin feysi var.
intihar alarmı artık Türkçe'dir.
http://www.ntv.com.tr/tek...%2cvwoPco5zNU-WBg5P0xGaSQ
yalan yanlış bilgi vermenin cezası 350 milyardır.
http://www.ntv.com.tr/tek...%2cA6-FVpTDN0G79lA6m1Ofvg
http://www.ntv.com.tr/tek...%2cvwoPco5zNU-WBg5P0xGaSQ
yalan yanlış bilgi vermenin cezası 350 milyardır.
http://www.ntv.com.tr/tek...%2cA6-FVpTDN0G79lA6m1Ofvg
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar