bugün
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz13
- çağla idi20
- şiir yazan erkek16
- kadınları susturmanın en iyi yolu12
- gta oyununun görevler bittikten sonra sıkması2
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz14
- yavaş araba kullanmanın daha tehlikeli olması9
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması17
- aynı anda iki kişiye aşık olmak13
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri24
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır3
- şu an dinlenen şarkıdan bir cümle7
- sevişmek istenen ünlüler10
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı10
- efsane albüm isimleri4
- sözlüğe mesaj yazar gibi entry giren tipler10
- true neden sevilmiyor sorunsalı28
- sözlükteki flört listem9
- çok bekar olan sözlük kızı9
- özelden alet fotosu atan erkek yazar8
- arkadaşlar özür dilerim11
- aklıma takılıyor5
- 0 0 728
- beni linç ettiler abi8
- doymuyorum diye bağıran komşu5
- ne oldu bana6
- sarapci koala hatayi28
- yediğiniz en ağır dayak5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak9
- kız yeğen sahibi olmak5
- suya sabuna dokunmayan sanatçılar3
- beni kimsenin gözünde canlandıramaması5
- ay takvimine göre konserve yapmak10
- viski kola15
- babaların sorduğu ilginç sorular10
- sözlük yazarlarının normal kombinleri12
- sözlükte cilveleşen yazarlara eksi oy vermek6
- traveler vs iock6
- uyumak isteyip de uyuyamak4
- karşı cinse sorulan sorular8
- köylülere hakaret eden yazarlar5
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz29
- hava soğudu ulan11
- fusya semsiyeli yabanci7
- mazotun 100 lira olacağı tarih14
- sosyalleşmenin zorlaşması12
- gocu abi7
- 8 milyar insan aynı anda osurursa ne olur6
- neden bu kadar kişi online5
- sözlükten biriyle kavga etmek3
bağımlılık yapan bir sosyal paylaşım sitesidir .
hastası olunan sözler, iz bırakan kitap cümleleri, akıllara kazınan bilmemneler falan gibi başlıkları sırf feysbukta şekil yapıp beğeni kazanmak için takip ettiğimi anladım lan ben. bildiğin postmodern apaçi çıktık iyi mi. bi can yücel patlatıyorum bi küçük iskender. değme keyfime, havama. yakında uff snn be slk da yazdım mı tamamdır. bu kişi şunu seviyor bunu sevmiyor yazan oklardan da paylaşıcam birazdan. amına goyim zükerberg.
uygulamaları sayesinde mark zuckberg' ü ara ara saygıyla andığımız site.
uygulamaları sayesinde mark zuckberg' ü ara ara saygıyla andığımız site.
az önce onun hesabına, fotoğraflarına bakıp ağlamaya başladım. sonum hayrola.
not: allah belanı versin mark.
not: allah belanı versin mark.
sosyal paylaşım sitelerinin devlerindendir. insanların sürekli iletişim içinde olmalarını sağlar. bağımlılık yapabilir aman dikkat.
not: bir de sürekli değiştirmeseler şu siteyi daha mutlu olacağız.
not: bir de sürekli değiştirmeseler şu siteyi daha mutlu olacağız.
ilk açıldığı zaman bir şeye benzeyen fakat daha sonraları milletin akın akın üye olduğu ve her cins insanın bulunabileceği bir paylaşım sitesi, her ne kadar amacından saptırılıyo olsa da hala garip bir şekilde takılanlar var.
insanların sıkılmadan saatlerce baktığı sosyal paylaşım sitesidir. ayrıca sürekli bir yenilenme içerisinde olan ve bunu kullanıcılara zorla yaptıran sitedir
yenilikleri insanlara kabul ettirme gücüne hayran olduğum site. gerçekten çok zeki bir tasarım ekipleri var bence. her yaptıkları değişiklik önce büyük tepki çekiyor, sonrasında kabullenilip gidiliyor. zaman tüneli de kabul edilecek. nitekim gayet de güzel bir tasarım. saygılarımı sunarım.
telefon numarası isteyip, vermeyince hesap kapatan. fake hesap açamaz olduk amk. yakında üyelerden kimlik numarası filan isterse şaşırmam.
"Peygamber efendimizin ayakkabısını Allahını seven paylaşsın" , " Ulu önder Atatürk'ün Takım elbisesini Kaç türk paylaşır? ". Gibi paylaşımları beğenip paylaşan arkadaşlarımdan nefret ediyorum.. Hepsini tek tek sildim ve rahatladım..
Bedavacı insanların ve kendini bir şey zannedenlerin yeri.
şu saatlerde şu saçma sapan soruyu sıklıkla gördüğüm sosyal zımbırtı.
Ekmeğinin Üzerindeki ' Allah ' Yazısını Kaç Kişi Beğenir ? işin enteresan kısmı bunu şu an 5.303 kişi beğenmiş. lan derin mevzulara girmese neler neler yazacam da mevzu derin reis. elimi kolumu bağladı pezeveng. ona kızmıyorum da o beğenen beş bin kişiye aslında neler demek isterdim.
Ekmeğinin Üzerindeki ' Allah ' Yazısını Kaç Kişi Beğenir ? işin enteresan kısmı bunu şu an 5.303 kişi beğenmiş. lan derin mevzulara girmese neler neler yazacam da mevzu derin reis. elimi kolumu bağladı pezeveng. ona kızmıyorum da o beğenen beş bin kişiye aslında neler demek isterdim.
son bir buçuk saat içinde zırt pırt hesaba ulaşılamıyor hatası veriyor. şimdi de uyarı verdi bakım çalışması var sonra tekrar dene diye. lan acaba faşist timeline rejimine geçirecekleri gün mü bugün? ne güzel de gidiyorduk halbuki ertelemişlerdi vs..
yakışıklı erkanlardan bolca bulunan sitedir.
bu facebook yüzünden özel hayat denen bir şey kalmadı kardeşim. elalem ailevi özel fotolarını atar oldu. evinde donla gezip fotosunu faceye atan tipler bile var. insanların birbirlerine: bak ben mutluyum imajı vermeye çalışmaları çok mantıksız ve yersiz bir durum. ben hesabımı kapattım kurtuldum. oh bee.. dünya varmış. bence sizde kapatın hem özel hayatınızı ve kendinize ait türlü düşüncelerinizi başklarıyla paylaşmamış olursunuz. hem de zamanınızı boşa harcamakan kurtulursunuz.
insanı insanlığından tiksindiren, çıkar için ruhunu satmışları rahatca görebileceğiniz mekandır. bazen ana avrat küfredip çıkasım geliyor içinden. çıkar uğruna ülkesini satanlarla aynı mekanda olmak kanıma dokunuyor amk. bazı insanların kafasını taşla ezmek istiyorum. sonra bunun ne korkunç birşey olduğunu anımsayıp o insandan fersah fersah uzaklaşıyorum. geberin amınakoduklarım.
facebook'a verdiği kıçı kırık bilgilerine ulaşıldığını ve böylece fişlendiğini sanan gençliğin kendini ne boklar sandığına dair ip ucu veren sosyal paylaşım/arkadaşlık sitesi.
yasal ve kendi isteğinizle kendinizi fişlediğiniz yer.
çok garip, polis ota boka fişliyor diye ağlayan insanların burada bütün şahsi bilgilerini sergilemeleri. çok acayip, çok.
çok garip, polis ota boka fişliyor diye ağlayan insanların burada bütün şahsi bilgilerini sergilemeleri. çok acayip, çok.
sürekli can yücelin sözlerinin döndüğü sitedir.
başlığın altına yazılan ilk entry ve son sayfaları okuyunca hayatımıza nasıl bu kadar hızlı ve etkili girebildiğine şaşırdığım sosyal paylaşım sitesidir. şahsi kanaatim gereksizdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar