bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- paranın devrinin bitmesi7
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- özgürlük vs eşitlik5
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- yasak cinsel ilişkiler15
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- futbol13
- sarma saramayan kız10
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- true'nun çaylak olması7
- türkiye28
- italya12
- online listesinin yine gelmesi6
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- 2090 yılında hepimiz ölmüş olacağız4
- belçika10
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- fatma betül sayan kaya42
- selamın aleyküm arkadaşlar4
- hamburger4
- gece vakti sözlüğe girenler3
- borsada bacılar dolar der allah2
- rapunzel'in bitli bir çingene olması4
- pazartesi4
- amına koyduğumun orospusu4
- altay bayındır6
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- kürtçülerin köfteci yusuf boykotu3
- yağmurlu gece6
- orkun kökçü6
- abberline ın yeni hesabı11
- online sayısından utanıp entry sayısını siklememek2
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- placebo2
- barış alper yılmaz6
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak5
- karlı havada ormanda tek başına kalmak2
- dişi cine musallat olan sözlük erkeği2
- sözlük erkeğine açılmak4
- herkesin bir isminin olması2
- romanya53
- seçim olursa oy kullanırsın3
ea sports'un 2002 de piyasaya sürdüğü formula 1 oyunu. gayet başarılı bir oyundur ve belki de bu sebeple hala üstünde patchleriyle yeni sezonlara yükseltilmiş hallerini bulabilirsiniz emule vb. şeylerde. içerisinde 1999-2000-2001-2002 sezonları olmak üzere 4 sezon vardır ve bu tarihe kadar üzerindeki patchlerle üstüne günümüz sezonları da yamanmıştır.
f1 oyunudur ancak daha sonradan yamalarla oyun berbat edilmiştir,bu oyun üzerinden sanal f1 ligleri düzenlenmektedir,ayrıca multiplayerden arkadaşlarınızlada zevkli yarışlar çıkartabilirsiniz.
pc için çıkmış son "lisanslı" formula 1 simulasyonudur, ea sports yapımıdır. çok eski olmasına rağmen şu anda bile multiplayer bölümüne girdiğinizde dünyanın farklı farklı yerlerinden oyuncuların kurduğu serverlar bulabilirsiniz. tüm dünyada en çok bilinen ve efsane olmuş modları da rh mod serileri* ve tr mod * serisidir.
efsane oyundur asla eskimez.
efsane oyundur asla eskimez.
1990-1994-1970-2011 gibi pek çok yaması vardır. senna'nın aracını bir oyunda sürme şansı tanır. ama simulatör açısından sınıfta kalmıştır. bakıyorum alonso'nun 4. viteste 220 ile döndüğü viraji ben 1. viteste 100 ile dönemiyorum. oto fren bu açığı kapatıyor ancak onda da her bokta fren yapmasından dolayı ne kadar kusursuz sürseniz de gerçek sürücülerin attığı zaman turlarına asla yaklaşamıyorsunuz arada bir 4-5 saniye fark oluyor.
alonso'nun dördüncü viteste 220 ile döndüğü virajı birinci viteste 100 ile dönemeyen adamı daha önce hiç görmediğim oyun. en başta ben dönmedim, bir de bu var tabii.
hem patch'ler ile oyunu bok etmeyin, orijinaline dokunmayın. alonso'yu geçmek istiyorsanız 2001 sezonunu seçip verebilirsiniz minardi ile sürünen alonso'ya.
hem patch'ler ile oyunu bok etmeyin, orijinaline dokunmayın. alonso'yu geçmek istiyorsanız 2001 sezonunu seçip verebilirsiniz minardi ile sürünen alonso'ya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar