/25
dırdır etmeyen
her şeyi olgunlukla karşılayabilen
yerine göre çocuksu,yerine göre kadınsı
her şeyi kafaya takmayıp akışına bırakabilen
ufak şeylerle mutlu olabilen
parayı hayatının merkezine almayıp
bakımlı ama sade olabilen kadındır.
fitness, yoga uğraşmazsa o kadın 2 çocuktan ve geçen 10 yıldan sonra duba olacaktır, böyle gerizekalıca bir liste yayınlandığı içinde yazar kişisi pişman olacaktır.
Hakikaten o ayrıntılı fatura olayı tamamen rezalet; irite edici.
Hayallerinizin ortak olduğunu gördüğünüz, sevdiğiniz, saygı duyduğunuz her şeyden önemlisi yanında huzur bulduğunuz kadındır.
içinde bulunulan andan, otuz yıl sonraki anı hayal ettirebilecek olan kadındır.
yatarken kocasına sarılmadan uyumayan kadındır.
yemek yapmayı bilen ve elmacık kemikleri belirgin olan kadındır.
Yazılı özelliklerin hiçbiri. E şıkkı.
Olm, gidin kendinize zıt olan, beklentilerinize aykırı, değişik bir kadınla evlenin ki, birbirinize yaşatacak, anlatacak, öğretecek, birbirinizle konuşacak bir şeyleriniz olsun.

ne o öyle aq, sipariş eder gibi...

evlenilecek bir kadın.
Yok gibi aslında var ama bana yok gibi.
duzgun ve saglikli bir sekilde nefes alip vermesi gereken kadindir . Bu benim icin cok onrmli.
Bana güvenmesi ve güven vermesi yeterlidir.
Beyler.

Ayıp ediyorsunuz.

Ben.

Neliolsun.

Not: kriterlerimi nickaltımda paylaşacağım.
kriterlerinin belirlenip menüden seçer gibi seçilmesi gereken kızdır.
eğlenilecek kız ve sınıflandıran erkek. evlenilecek kız ve sağlıklı düşünebilen erkek. böyle tatlı oldu, evet.
Tabii ki vardir. Essizdir bir tanedir. Candir. Sevgilim olur kendileri. Dersi olmadiginda iş yerime kendi yaptigi yemekleri getiren bir kiz. Üzmekten ürktügüm nadir kadinlardan biri.
Kendini onunla evli hayak ettiğinde mutlandığın kız.
yoktur..
erkek olmamalıdır.
arabalanacak kız'dan daha büyük bir popülasyona sahip kız modemi. pardon modeli.
Karşıma çıkanlar bana çok uzaktaydılar.
Yok ki olsa evli olurduk.
Yoktur.
gerçek şu ki sevgilisi var.
Saygılı olsun, ailemi ve kendi ailesini sevecek, uzun saçlı olsun, bakımlı olsun, mümkünse küfür etmesin. (bkz: Güzel bir şey olsun)
Her kadın/erkek le evlenilebilir. Sana uymaması başkasına da uymayacağını göstermez. O yüzden kategorilemek kimseye kalmadı. Kendinize uyanı bulun başkasını değerlendirmek haddinize değil.
Benim için Moğol olan kadındır. Bulursam Affetmem kaçırırım.
© copyright 2005 - 2026