bugün
- ucan tekme atan hipopotam29
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- ulıdağ sözlük'ün geleceği17
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası25
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- stanley termosu olmayan yazar4
- kızınız sözlükte yazabilir mi8
- iltica40
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- pastırma sıcakları4
- sözlük kızlarının yaaaprak sarmaları6
- ali emre ballı3
- sözlük kızına kırmadan güzel olmadığını söylemek6
- sözlüğe yaprak sarması görmek için giren yazarlar7
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi31
- björk'ün dinlenmek için fazla björk olması3
- david lynch filmlerinin ilerlememesi2
- limp bizkit dinleyicilerinin gizemi2
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- eminem vs ceza3
- placebo overdozu3
- sözlüğe ilgi için giren yazarlar6
- bir kadının size çok tatlısın demesi8
- alternatif müzikte stereolab sınavına takılmak2
- heyt bea10
- stanley kubrick fanlarının asla sıkılmaması2
- sözlüğe seks için giren yazarlar4
- dua lipa'yı görünce aşırı sinirlenmek6
- kadınlarda beyaz saç modası9
- rock müziğin spor salonuna yenilmesi2
- charles dance2
- sözlük laf sokucuları5
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı14
- sözlüğe meme görmek için giren yazarlar4
- nervio'nun erkek olması26
- rammstein vs manifest2
- slipknot vs stone sour2
- heath ledger i özlemek2
- mesai bitti görüşürüz5
- manifest vs dream theater2
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar4
- türkiye vs azerbaycan8
- başıbüyük3
- iyiliğinizi düşünen yazarlar2
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması4
- karakuyu dizisi2
- dogma 95 kurallarına uyarak sözlük kavgası çekmek2
- şerbetli tatlılar vs sütlü tatlılar3
- sözlükte ceo olmuş gibi davrananlar3
hbbia'yı tanımayan yeni yetmelerin etuuu dediği karşılaştırma. hbbia yazarken etuuu kısa donla geziyordu. evet.
birbirlerinin fake'idirler.
Iyiki yetkili olmayı bırakmış denilen yazar. Heh şöyle be kardeşim kendine geldin nihayet.
Bu kadar saçma sapan entryleri hala ısrarla -okunacağına ihtimal verecek kadar azimle- yazabilen yazardır.
böyle bi evladım olsa döve döve öldürürdüm.
Komik bir insan. Sazan avını seviyor.
Trollemek için çok yazı yazan yazar.
Saçma sapan konular açarak, herkese saldırarak kendi profilini doldurtan, acayip pirim yapmış olan bir troll yazar.
Sözlükte sevdiği, çıktığı bayan yazar tarafından terk edilince sigarası olup olmadan dertlere gark olunca moral bozukluğu ile trollük yapan, eski yönetici yeni trolldür.
Çok acayip bir troll. Gerçek nickini merak ediyorum.
boş konuşma.
(#20936645) tatil beldelerinde turist numarası yapan yazar, sözlüğün de turistidir.
(#20319528) bacısını mı yoksa annesini mi sikmişler ne, gerçi eyleme gitmiş orda sikmişler sanırım, tam anlamadım da üzüldüm bu elemana, uzun ve sacma entarisinin etek kısmına kadar ancak okudum o kısımdan çıkardıgım kadarı sonuç bu, ben öyle anladım, her travma sonrası bir arkadasımın başına gelmiş bir olay şeklinde anlatıyor, yazık..
arkadaşlar demin kapının altından zarf atmışlar galiba ben ölücem yakında. anneme falan küfür yazmışlar bi de ölümle tehdit etmişler. altında da 6 tane çizgi vardı anlamadım neyin logosu olduğunu ama bilmiyorum yani off hakkınızı helal edin.
profil resmine koyduğu 'takke giymiş kedi' ile güldüren yazardır.
Kız olsaydım, ak takkesinden öperdim. Uludağda okumaktan bu kadar zevk aldığım, böyle 'ak' bir yazar yoktur.
başarılı troll, hbbia tarzı ama daha naif, daha komik...
kendisine naçizane nasihatım; ''burada büyüğün küçüğün kim olduğu pek bilinmez, her ne kadar o.ç olsan da seni sevenler ve okumaktan haz alanlar da var. '' bunu unutmadan devam. gerçi tüm entrylerinin sadece bir paragrafını okuyorum ama o da yeter, adam olana çok bile.
kendisine naçizane nasihatım; ''burada büyüğün küçüğün kim olduğu pek bilinmez, her ne kadar o.ç olsan da seni sevenler ve okumaktan haz alanlar da var. '' bunu unutmadan devam. gerçi tüm entrylerinin sadece bir paragrafını okuyorum ama o da yeter, adam olana çok bile.
abidik gubidik yazılarını uplayarak ortalığı şenlendirmeye çalışan ilginç troll. yetkiliyken böyle yazmazdı. modlara mı küstün annem sen. ayy kıyamam, naptılar sana, yetkilerini mi elinden aldılar. hemen söyle hangi mod yaptı bunu, gidip kafasına terliği vurayım.
işyerinde her ne kadar entry giremesemde sol frameyi takip ediyorum. ve bu herif yarıyor hakkaten. kalemine sağlık lan!
kırk yıllık yalancıyım böyle yalan görmedim dedim bunu duyunca. Zira kendisi azılı bir trolldür. Yaka silktik arkadaş.
bitmiş. eski başlıları köpürtüyor. kendisi için yazmasını tavsiye ederim. tamam provake ettin, güldürdün, kızıdırdın ama hkendin için bir şey yapmadın.
elinde belgeler olan yazar.
tek yol tayyip diyerek bu yoldaşı selamlıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar