bugün
- queen feristah9
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl10
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası30
- ucan tekme atan hipopotam29
- her gün blazer ceket giyen kadın4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet13
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- gece gece geçmişi düşünüp ağlamak4
- kızlar bi bakın bişe göstercem3
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- mehir olarak yalı isteyen kız5
- ulıdağ sözlük'ün geleceği17
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- nervio'nun erkek olması30
- akşam 9 da yanıyorum diye mesaj atan sekreter3
- iltica41
- geceye bir şarkı sözü bırak3
- meet joe black3
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi31
- kızınız sözlükte yazabilir mi9
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- ak partili ahlakı6
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak2
- adidas'ın 8 bin tl lik timsah desenli samba modeli3
- fuck the police şarkısını dinleyen polis3
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- aniden gelen üşüme hissi3
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- gece saat 1 de çivi çakan komşu2
- hayatımın en büyük baş ağrısı geri döndü5
- yaz kış pencereyi açık tutan insan2
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor4
- fatma betül sayan kaya35
- sözlüğe yaprak sarması görmek için giren yazarlar7
- yarragi olan adam12
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- ali emre ballı4
- adalet ve kalkınma partisi8
- sözlük kızlarının yaaaprak sarmaları6
- sözlük kızına kırmadan güzel olmadığını söylemek6
- bir kadının size çok tatlısın demesi8
- heyt bea10
- stanley kubrick fanlarının asla sıkılmaması4
- erkek adam ağlar mı4
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması5
- stanley termosu olmayan yazar4
- sigara yakarken artistik triplere giren kişi2
- kadınlarda beyaz saç modası9
- cocteau twins sevmiyorum4
iyi yazıyor.
(bkz: gene mi sen amina koyayim) bi bitmeyen yazar. beyninin boyutunun ve islevinin nihayet farkina da varmistir. sevindirdi.
Geçmiş olsun demek istediğim yazar.
Yine mi bacın...
Yine mi bacın...
neyse geçmiş olsun yazarı. geri alıyom
etuu valla ben ettim.
ateist ve agır milliyetçi olan yazar.
zall'a sesleniyorum allah aşkına şunu yetkili yapın sussun. adamı zorla troll yaptınız bir de uzun yazıyor okuyan yok başlığa bakıp millet yorum yapıyor garibin haberi yok. yazık kurtar şunu zall. evet.
atanamayan levent kırca, muhtemelen ilkokul terk, dedim ya işsizlik zor bir şey.
Başarılıdır. Zaten sürekli hikaye yazan koca sözlükte 3-5 kişi var. Bırakın yazsın. Okuyan okur. Okumayan okumaz.
(#21031411).
Sonuç bulan çabalardır. Hayal gücüne hayran bırakıyor, güldürüyor Velhasıl. Ha bir de kedi var kafasına bir şeyler takıp durduğu.
akıcı bir yorumu var, okurken yorulmuyorum yazısı uzun olsa da.
yaptığı daha doğrusu yapmaya çalıştığı ironik tarz espirilerle dikkat çekmeye çalışan kullanıcıdır. Muhtemelen hala ekşiye üyelik peşindedir işsizlik böyle bir şey demek ki neler yaptırıyor adama.
hayırlı etuuular arkadaşlar...
yıllardır sözlüğümüzün görmediği bir uslupla yazan ve okurken takkelerimizi heyecandan attıran, 99'luk tesbihimizi şıkır şıkır çektiren, mekke esanslı gül suyumuzu fıs fıs sıktıran, kedilerimizi ciğercilikten medeniyete şak diye çıkaran, köpeklerin kedilerimizi kovalamasını pat diye önleyen, kürtlerin aslında kokmadığını ne de güzel bir ırk olduğunu bir nefeste kanıtlayan, yıllarca el bebek gül bebek büyüttüğümüz okusunda öğretmen olsun dediğimiz kız kardeşlerimizin helal sütten başka birşey emmemesi için çabalayan, canını sıkanların rüyasına girip mitingler düzenleyen, apartmanındaki dedikoduları cia ajanı edasıyla takip eden, ramazan davulcusunun tokmağını çok seven yazar.
yıllardır sözlüğümüzün görmediği bir uslupla yazan ve okurken takkelerimizi heyecandan attıran, 99'luk tesbihimizi şıkır şıkır çektiren, mekke esanslı gül suyumuzu fıs fıs sıktıran, kedilerimizi ciğercilikten medeniyete şak diye çıkaran, köpeklerin kedilerimizi kovalamasını pat diye önleyen, kürtlerin aslında kokmadığını ne de güzel bir ırk olduğunu bir nefeste kanıtlayan, yıllarca el bebek gül bebek büyüttüğümüz okusunda öğretmen olsun dediğimiz kız kardeşlerimizin helal sütten başka birşey emmemesi için çabalayan, canını sıkanların rüyasına girip mitingler düzenleyen, apartmanındaki dedikoduları cia ajanı edasıyla takip eden, ramazan davulcusunun tokmağını çok seven yazar.
sıkı bir troll.
sanılanın aksine mü'min değil münafıktır. dini değerlerle hiç korkmadan alay etmektedir.
ha komik mi? evet.
ha komik mi? evet.
meczup olsa gerek. çok kiriyorlar kalbini ama o kirmiyor kalemini. sen yaz biz okuyalım etuuum.
Sigarası olup olmadığını dert ettiği kız arkadaşı terk edince sözlükten intikam almak için, troll kasan eski güzel yazardır.
sıkılıp trollük yapıyor olabilir bu da bize koyabilir. şaka bi yana gerçekten kalemi kuvvetli.
başlarda ciddi ciddi güldüğüm fakat sonraları bacısının vurdurduğunu düşündüğüm yazar. bu üzden psikolojisi bozuk olmalı. aga her başlıkta bir bacı var hayırdır?
Vay anasını ermiş lan bu adam. Nede olsa ak partili. Keşke maç skor oynasaydık be reis.
bacılardan çok çeken adam, yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar