bugün

muhtemelen babasının kendisine düşman olduğu yazar. şarkı var ya hani...
muhtemelen fake nick ile geri gelmiş siliktir. çünkü mayıs ayında yazdığım 2 entry daha taptaze eksilenmiş. bu da 3 olsun bekliyorum troll cennetinin ırmağı!
7. nesil silik.

(bkz: bugün bayram erken kalkın çocuklar)
böyle bir günde tayyip erdoğan başlığına şunu yazmıştır. (#12817727) kafa ne kafası bilmiyorum ama koyun kafası olabilir.
bursaspor ile ilgili yorumlarını yüz yüze duymadığı arzuladığım yazardır. kendisine bu kadar küfür yemeye meraklı olmamasını tavsiye ederim, bugün küfür yersin, yarın dayak, daha sonrada .... allah korusun!
boş insan. an itibari ilede göt olmuştur... (#12665912)
(#11841136)

ne içtiysen aynısından istemiyorum.
(#12666287)

yazar, bize miyop olduğunu üstükapalı şekilde belirtmek istemiş.anlayın olum işte.
aklınca bursaspor'a laf söylemeye kalkmış, -muhtemel istanbul takımlı- dar görüşlü, klavye kullanıp türkçe yazabilen birey.
(bkz: terelelli)
behzat ç. yi izlemediği için eziktir. yani böyle bir şey nasıl olabilir abi adam behzat ç yi izlemiyor yahuuu. ezik tüü kaka pislik seni.
behzat ç. üzerinden prim yapmaya çalışan ezik. tamam aga beğenmiyosun, hiç izlemedin, izlesende beğenmezsin, tamam da neden bunları defalarca söylüyosun?
accountu çalınmış yazar. artık eski esmersever değil.
(#12142154)

kişi kendinden bilirmiş işi.
iğrençlikte son noktaya ulaşmış yazar.

(bkz: #12130470)

galatasaray'lılık, fanatiklik, aklı bu kadar da aşmasın rica ederim.

bu kadar da iğrençleşmeyelim.
(bkz: üçüncü kez iktidar olan tek parti ak parti/#12068636)
"4. kez olmayacak mıdır hacı?" diye merak ettirmiştir.
(bkz: ağır şakirt)
bir insanın gün içinde 39 derece ateşi olup akşamına turp gibi olabileceğine inanan yazar.

(bkz: #12054346)
rte nin ibrikçibaşısıdır efenim.
(#12007813) şeklinde entry girenlerle muhattap olmayan yazardır. hayır istersen konuşuruz. nhaber qhanqi.
son günlerde bana sarmış yazardır. hayır laf anlatmaya çalışıyorsun, tek şutla gole çeviriyorum seni. editleyip kıvırıp bişeyler yapmaya çalışıyorsun. evladım yok mu senin misketin falan?
#12017296 ile vay amınakoyim eşliklerinde güldürdü lan beni. al yavrum bi bak şuna.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/esmersever-146244/
(#12014984) çocuğu oynatmıyolar galiba lan yazık.
(bkz: tayyip erdoğan ın ölmesi/#11965127)
yukarısı ile konuşabiliyor sanırım.
(bkz: #11943015) karaktersiz.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026