bugün
- alihan kuriş6
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi9
- nasılsınız fakirler6
- ismet birader hangi istanbul ilçesinde belirecek4
- yemek yapmayı bilmeyen kadın16
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni11
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması33
- sözlükte erkek yazar olmaması6
- yaz mevsimi mi kış mevsimi mi6
- velvet11
- sabah libidosu3
- kediyi parçalayan pitbull5
- kaç cm3
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır6
- denize bakan ev6
- geliyor geliyor ismet geliyor5
- bıyıkların ağıza girmesi2
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle9
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı4
- ordunun derelerinin yukarı akmaması6
- biriyle flörtleşmeye üşenmek5
- sözlükte şakalı komiklikli başlıklar açmak2
- iyi partiye vericem3
- kemalistlerin asıl memleketi2
- iremga32
- anın görüntüsü29
- çocuk kitapları2
- kırgınlık ve kızgınlık arasındaki fark3
- erdem saros2
- araplar gerçek dinden nasıl putlara dönmüştü2
- kadın yazara katılmak2
- diziden nefret etmek2
- sevgilin affetse aldatır mısın2
- anın fotoğrafı3
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- beyazconverse7
- yunusların sapık olması3
- 40 yaşına gelmiş çocuksuz insan4
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- ekrem imamoğlu2
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar2
- haftanın gammazları listesi25
- ultraslanın faaliyetlerini durdurması2
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- afrika sömürülmese gelişmiş olur muydu5
- azrail gelse ona ne derdiniz14
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi8
- süleymancılar10
- günaydın çocuklar2
Fatih'te at pazarı meydanı'nda mevlana idris'in sahibi olduğu organik ürünlerle pişirilen yemeklerin ve çayların olduğu küçük,dar,sıkışık bir mekan...
Pahalı olması da insana at nalı toplatır cinsten.
Bilim - Sanat Vakfı'nda öğle aralarında gidilip yemek yenecek ve kaçamak yapılacak mekan...
Mustafa Özel'in tavsiyesine uyulup da gidilen , gidildikten sonra kapitalizmi eleştiren sayın hocama
-önerdiğiniz yer kapitalin ta kendisi dedirten mekan...
Ayva ve zencefil çayı tavsiye olunur...
Bayan wc'sinin kapısında Krzysztof Kielowski'nin "mavi" filminin kapak fotoğrafı asılı olan ve bu ayrıntısıyla gönlüme ince bir çizik atmış mekan...
Eski kafa iyi ki eskisin yeni olsan nice olurdu halimiz.
Pahalı olması da insana at nalı toplatır cinsten.
Bilim - Sanat Vakfı'nda öğle aralarında gidilip yemek yenecek ve kaçamak yapılacak mekan...
Mustafa Özel'in tavsiyesine uyulup da gidilen , gidildikten sonra kapitalizmi eleştiren sayın hocama
-önerdiğiniz yer kapitalin ta kendisi dedirten mekan...
Ayva ve zencefil çayı tavsiye olunur...
Bayan wc'sinin kapısında Krzysztof Kielowski'nin "mavi" filminin kapak fotoğrafı asılı olan ve bu ayrıntısıyla gönlüme ince bir çizik atmış mekan...
Eski kafa iyi ki eskisin yeni olsan nice olurdu halimiz.
eski de olsa kafalarda muhabbetin en hası ''çay'' hadi bilemedin ''kahve'' ile gider düşüncesi olduğuna inanılarak yoğun bir övgü üzerine yanlışlıkla gidilen mekan...Çayın bulunmadığı, bulunduğunda da içinde bulunduğu bardağa ithafen ''çay '' olarak adlandırıldığı, servisin bir kaç defa çığırma sonucu gerçekleştiği, tedavülden kalkması gerekse de servise sunulmasıyla ''bir daha burada bir şey yemeyelim..'' fikrini sabitleyen menüsüne rağmen sipariş edilen böreğin ekşitilmiş kıymasının, kazara mı yoksa bilinçli mi tercih edildiği bile o dar alanda geniş geniş tartışılamayan popüler kafe.
mevlana idrisin çay ocağı. sanırım eşi tarafından dekore edilmiş. takdir etmek isterdim ancak; sadece tencere kapak aklıma gelen kelimeler. efendim kendileri her hafta gerçek hayat dergisinde posterimsi bir sayfaya imza atar ki sayfada bir cümle bilemedin bir kaç kelime vardır.. parayı böyle haftada bir yanyana getirdiği bir kaç kelimeyle kazandığından olsa gerek, eski kafa denilen mekan, müşteri dediğin kişide ne kadar para vardır ne kadar yoktur nerden kazanmıştır nasıl kazanmıştır gibi konuları hiç tahmin edemediğinden fiyatlandırmayı viyana kahvehanelerinden esintilemiştir. gözden kaçırılan nokta fatih'tir. çay ocağı * müslüman mahallesindeki salyangoz satıcısıdır. yanlız istisnası var mevlana müslümandır ve salyangozlar doğal üretimdir.
Fatih'deki muhafazakar çevrelerin house cafesidir.
fatih at pazarı nda çok vakit geçirmeme rağmen daha yeni keşfettiğim harika mekan. masalarda küçük prens kazımaları filan var. her şeyi el yapımı. fakat kivi çayı yok.
ama abi -sabahın körü diye herhalde- benimle çok ilgilendi, elleriyle bana papatya çayı hazırladı.
yan taraftaki kafe kapalı olmasa buraya gelmeyecektim, fakat şu anda burada akşama kadar oturmayı planlıyorum. harika bi yer bence gelin.
not: ne komisyon alması yaa yok öyle bi şey *
ama abi -sabahın körü diye herhalde- benimle çok ilgilendi, elleriyle bana papatya çayı hazırladı.
yan taraftaki kafe kapalı olmasa buraya gelmeyecektim, fakat şu anda burada akşama kadar oturmayı planlıyorum. harika bi yer bence gelin.
not: ne komisyon alması yaa yok öyle bi şey *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar