bugün
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması11
- yazarların mezun olduğu okullar17
- sürekli vurduran kadın nasıl anlaşılır2
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- şişman kısa tembel kıllı ama egosu tavan kız4
- dünyayı kezbanlardan temizleme planım3
- arjantin mısır maçı13
- ölümün en iyi tanımı6
- döl bankası4
- aleyna tilki nin ayakları4
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- gecenin şiiri2
- ankara da nato zirvesi13
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi5
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı7
- otel odasında dölü bulunmak2
- murat yakın3
- bakire kadını gözünden tanımak6
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- ctrlx'in ayakları11
- günün şiiri25
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler4
- sevgiliyle köpeköldüren içmek5
- sevişmek istenen ünlüler2
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- en ilginç fetişler2
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- sonsuza dek uyumak istiyorum4
- 23 yaş7
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- donald trumpun geceyi kızı neclada geçirmemesi3
- milliyetçi olacakken faşist olmak4
- uzun entry giren yazar enayiliği2
- gözleri güzel bir kadın olmak2
- adana sokak lezzetleri5
- zengin evlerindeki ürkütücü sessizlik2
- daha 17 dizisi3
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- saraca finch house21
- kesin sevişmeyiz içliği2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- sevgiliyle tatile gitmek2
- yoğurt11
- tek başına5
yumuşak doku zedelenmesi yaşamış gibi görünen hakem eskisidir.
"allah bir" dese o dakika ateist olurum.
isminin erman ''troll''oğlu olması muhtemel kimse. bildiğin sokak trollü.
yakında kanaltürk ekranlarında bir talk show programı yapması da gündemde olan spor yorumcusudur..
adam şovmen..gerçekten kendini izletmesini biliyor..türk halkının neyi izleyip neyi izlemeyeceğini iyi biliyor..
adam şovmen..gerçekten kendini izletmesini biliyor..türk halkının neyi izleyip neyi izlemeyeceğini iyi biliyor..
-100 ve altı karma sıfatıdır. *
fenerbahçe'nin aldığı her galibiyette kuduran adam. şu da bir gerçek, bu adamın kudurmasını izlemek büyük bir zevk. *
dünün hıyarcısı, bugünün futbol yorumcusu kabzımal kişilik.
gittikçe kilo alan şovmen yorumcudur..
görüşlerine katılırsınız; katılmazsanız ama ''bu adamın gerçek bir şovmen olduğunu'' kabul etmelisiniz..
adam futbol programı değil şov programı da yapsa izlenir..türk halkına hitap eden bir adam çünkü..
görüşlerine katılırsınız; katılmazsanız ama ''bu adamın gerçek bir şovmen olduğunu'' kabul etmelisiniz..
adam futbol programı değil şov programı da yapsa izlenir..türk halkına hitap eden bir adam çünkü..
kendisine gün doğmuştur. emre'nin yaptığından sonra atıp tumaya başladı bile. emre'yi bu hale getiren türkiye'dir diyor. kendisini bu hale getiren orada konuşturanda bu türk halkı ya yazıktır.
an itibariyle kendisine ulan diyen ziya şengül'e giderin kralını yapmıştır.
pek tabi ziya'dan efsanevi bir geri vites gelmiştir.
pek tabi ziya'dan efsanevi bir geri vites gelmiştir.
sorduğu sorunun cevabını sorusuyla birlikte ifade edebilen adam.
ama inatla sormaya devam edebilir.
et: ordu 1.5 milyon verirse culio ordunun malı olmuyormu arkadaşşşlar.
he hocam aynen işte, ordu 1.5 milyonu verirse culio ordunun oluyor.
ama inatla sormaya devam edebilir.
et: ordu 1.5 milyon verirse culio ordunun malı olmuyormu arkadaşşşlar.
he hocam aynen işte, ordu 1.5 milyonu verirse culio ordunun oluyor.
suratına baktığım zaman midem bulanıyor.
gerçekten onun o suratını görmeyi midem kaldıramıyor, bazen kusasım geliyor hemen kanalı değiştiriyorum. sanki kafasının yerinde başka bişey var, böyle duman falan çıkıyo gibi kafasının üstünden.
bi de siz de farkedeceksinizdir, yüzüne iyi bakın. suratı kalbinin aynası olmuş resmen, zaten öyledir de insanın suratı kalbinin aynasıdır derler ya, bi garip, pis bi şeye benziyor, ama ne, çıkaramıyorum. adını siz koyun...
gerçekten onun o suratını görmeyi midem kaldıramıyor, bazen kusasım geliyor hemen kanalı değiştiriyorum. sanki kafasının yerinde başka bişey var, böyle duman falan çıkıyo gibi kafasının üstünden.
bi de siz de farkedeceksinizdir, yüzüne iyi bakın. suratı kalbinin aynası olmuş resmen, zaten öyledir de insanın suratı kalbinin aynasıdır derler ya, bi garip, pis bi şeye benziyor, ama ne, çıkaramıyorum. adını siz koyun...
hıncal uluç ve ömer çavuşoğlu'ndan farksızdır.
bu ülkede futbolu bu adamlar konuşuyor, taraftarı tahrik ediyor.
inanmayınız efendim, bu isimlerin ağzından bal damlasa inanmayınız...
şu sözlükte akşama kadar birbirimizi yediğimiz herhangi bir fenerbahçe taraftarının ağzından çıkan söz bu adamların edeceği yeminden 47436093 kat daha değerlidir benim için.
bu ülkede futbolu bu adamlar konuşuyor, taraftarı tahrik ediyor.
inanmayınız efendim, bu isimlerin ağzından bal damlasa inanmayınız...
şu sözlükte akşama kadar birbirimizi yediğimiz herhangi bir fenerbahçe taraftarının ağzından çıkan söz bu adamların edeceği yeminden 47436093 kat daha değerlidir benim için.
lig'de bir tek galatasarayın hakemi yok demiş, ulu düşünür. hayır bu adam yıllardır böyle boş konuşur onu anlıyorumda, galatasaray taraftarının bu adamı bir anda adamın dibi konumuna getirmelerini hiç anlamıyorum. he amnkoyum, ligde bir tek sizin hakeminiz yok. siz ter temizsiniz.
galatasaray taraftarıdır. en azından bu sezon için. ee akıllara seza tabi!
futboldan zerre anlamamasını filan geçtim de bu adam türkiye' nin en çok satan gazetelerinden biri olan hürriyet' e yazıyor. bunun için muhtemelen para alıyor ve derbi sonrası yazdığı yazısının başlığını büyük puntolarla atıyor; ''traş''
bu adam tıraş kelimesinin yazılışını bilmediği halde hirriyet' e yazı yazıyor, işin kötüsü hürriyet gibi bir gazetenin editörü yok. muhtemelen var da, yok. çünkü varsa ve o kişi de tıraş kelimesi yazılırken ı olması gerektiğini bilmiyorsa durum çok vahim demektir.
bu adam tıraş kelimesinin yazılışını bilmediği halde hirriyet' e yazı yazıyor, işin kötüsü hürriyet gibi bir gazetenin editörü yok. muhtemelen var da, yok. çünkü varsa ve o kişi de tıraş kelimesi yazılırken ı olması gerektiğini bilmiyorsa durum çok vahim demektir.
türkiye'nin en iyi futbol yorumcusudur...
bunu fanatik bir fenerbahçeli olarak söylüyorum..
sadece futbol yorumcusu değil aynı zamanda çok iyi bir şovmendir..yani tam bir televizyon adamıdır..bu adam futbol programı değil de,talk show sunsa gene çok ilgi çeker ve başarı sağlar..
adamın mayasında bu var..türk halkına kendi izletmeyi ve dinletmeyi çok iyi beceriyor..
ancak 15-20 kilo vermesi gerek sağlığı için..fena halde kilo almış 5 sene öncesine göre..
bunu fanatik bir fenerbahçeli olarak söylüyorum..
sadece futbol yorumcusu değil aynı zamanda çok iyi bir şovmendir..yani tam bir televizyon adamıdır..bu adam futbol programı değil de,talk show sunsa gene çok ilgi çeker ve başarı sağlar..
adamın mayasında bu var..türk halkına kendi izletmeyi ve dinletmeyi çok iyi beceriyor..
ancak 15-20 kilo vermesi gerek sağlığı için..fena halde kilo almış 5 sene öncesine göre..
sen kimsin la? sen kimsin la? sen kimsin la? diyerekten beni azda olsa güldüren spor yorumcusu.
tipinde, konuşmasında; (her ne kadar aksi bir izlenim oluşturmak adına kasa kasa trip yapsa da) güven aşılamayan unsurlar vardır.
yakında hiçbir kanalda program yapamayıp kabzımallığa dönüş yapacak eski hakem.
ahmet çakar ve rasim ozan'ı da çırak olarak alacakmış.
-erman abi bu lahanada şike var.
+siktir git ahmet taşak geçme...
ahmet çakar ve rasim ozan'ı da çırak olarak alacakmış.
-erman abi bu lahanada şike var.
+siktir git ahmet taşak geçme...
şu an viskisini yudumlayıp ''şimdi ne yapacağım lan ben programda'' diye düşünen adam.
bekle.
bekle.
cezaevlerinde henüz hüküm giymemiş, hakkında verilecek kararları bekleyen insanlara 8 aydır sırf bir kuyruk acısı yüzünden linç kampanyası yürüten, yüzüne baktığında tek kelime edemeyeceği tutuklulara bileğindeki beyaz kadın taciri künyesini sallayarak televizyon ekranlarında küfürler edince intikamını aldığını zanneden, yakın zamanda çıktığı yere itina ile tekrar koyulacak kişi.
görüşeceğiz erman.
görüşeceğiz erman.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar