bugün
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası30
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor7
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak17
- sevgilinizin sözlükte yazar olması5
- çağımızın hastalığı6
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- gammaz çetesi7
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- hayattan zevk alamamak17
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum19
- nickten isim tahmini yapmak72
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- hava ne kadar güzel ya3
- arkadaşlar hoşçakalın4
- gammazların gizli hesapları görebilmesi3
- balkonda kitli kalmak4
- deliğim ben götü kara deliğim3
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu5
- albirader camus2
- venezia fc2
- biber dolması olsa da yesek7
- hazret ktc5
- g'i l d'e d l'i l y26
- hikayeyi devam ettir25
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza3
- gizem güven2
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan4
- mohamed salah ghaly3
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- narsisizm3
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- gocunun nerede olması10
- anok yai2
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- habire12 adamdır37
- makine mühendisliği4
- rüyamda kadın olmuştum6
- metalcilerin ihtiyar olması2
- uysaljakoben14
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey10
mortal kombat ta bulunan akıllara zarar ninja.adamın iflahını söker.çok güçlü bir karekterdir.
kırmızı renkli üniforma giyen mortal kombat karakteri.
en etkileyici özel haraketi ellerini havaya kaldırarak karısındaki karakteri sertce yere vurmasıdır.
en etkileyici özel haraketi ellerini havaya kaldırarak karısındaki karakteri sertce yere vurmasıdır.
acayip hızlı saldırılara maruz kalabileceğiniz bir mk karakteri, buna karşı oynarken * block tuşu sürekli el altında olmalıdır. yoksa yerden kaldırmaz. bunu yapan bir diğer mk karakteri için:
(bkz: smoke)
bir diğeri için:
(bkz: noob saibot)
(bkz: smoke)
bir diğeri için:
(bkz: noob saibot)
5 mortal kombat karakterine bedel mortal kombat karakteri. sonsuz combo denen ve yakaladığı rakibin gücünü %100 götüren combosu bulunur.*
mortal kombattaki telekinesis kullanabilen ilk karakter. bir çok ölü ruhu içersinde barındırır. boyutlar arasında gezebilir. netherealm de güçlerinin çoğu emilmiştir. shao kahn ın esiri olmaktan kenshi sayesinde kurutlur ve iyilerin tarafına geçer.
öyküsü:
shao kahn ın sahip olduğu ölü ruhlar tarafından yaratılan ermac, shao kahn ın en güçlü savaşçılarından biridir. shao kahn ın yenilmesinin ardından kenshi tarafından kurtarılır. bunun karşılığı kenshi ye minnetar olduğunu göstermek için ona telekinesisi öğretir. *
iyilerin tarafına katılan ermac, liu kang in ruhuyla karşılaşır. kendi gibi savaşçı biri olduğunu anlayınca da ona yardım eder. liu kang in arkadaşlarını * * * * * onaga nın elinden kurtarırlar.
ek bilgi: mortal kombat shaolin monks da da hidden character olarak karşımıza çıkar.
''Ask Ermac for Help''
öyküsü:
shao kahn ın sahip olduğu ölü ruhlar tarafından yaratılan ermac, shao kahn ın en güçlü savaşçılarından biridir. shao kahn ın yenilmesinin ardından kenshi tarafından kurtarılır. bunun karşılığı kenshi ye minnetar olduğunu göstermek için ona telekinesisi öğretir. *
iyilerin tarafına katılan ermac, liu kang in ruhuyla karşılaşır. kendi gibi savaşçı biri olduğunu anlayınca da ona yardım eder. liu kang in arkadaşlarını * * * * * onaga nın elinden kurtarırlar.
ek bilgi: mortal kombat shaolin monks da da hidden character olarak karşımıza çıkar.
''Ask Ermac for Help''
tek kelimeyle mortal combat oyunundaki adamımdır. yerden yere vurur adamı.
ilk oyunlarda scorpionu veya sub zeroyu kodlarkenki oyun hatalarına denilen error macro dan ismini almıştır
(bkz: ERror MACro)
kırmızı renkli telekinetik enerji kullanabilen ninja . yerden yere vuran fatalitysi şahanedir.
(bkz: ERror MACro)
kırmızı renkli telekinetik enerji kullanabilen ninja . yerden yere vuran fatalitysi şahanedir.
bir çok ölü ruhtan oluşmuş tehlikeli ve son derece güçlü bir ninjadır. shao khan a hizmet etmektedir. ancak onun elinden kurtulmuştur. telekinesis onun en çok yıpratan saldırılarının temelini oluşturur.
fatality konusunda en iğrenç olanıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar