bugün
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları12
- rafadan yumurta kaç dk olmalı11
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın17
- uzun zamandır çaylak olmamak4
- erdoğan ın dünya lideri olması4
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler6
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- psikoloji bilim midir4
- trump'ın tr'ye 5 f35 vereceğiz açıklaması3
- mony tontana11
- bik bik'in ayaklarıyla ezdiği üzümden içmek3
- rakının ülseri geçirmesi5
- ulu sizi nasıl hissettiriyor2
- reisin tam bir reis olması2
- beni kaç kere dövdüler sana söylemedim diyen rocky2
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi6
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- öbür sözlük5
- yoğurt11
- pforzheim şu an 30 derece3
- pernado bey birader bey3
- elin bir başka kadının eline değmesi4
- ctrlx'in ayakları2
- velvet31
- nato zirvesine katılacak yazarlar3
- hayata direnmek5
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- kol saati takmanın anlamsızlığı5
- beybi leydi'nin ayakları3
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır9
- yazarların mezun olduğu okullar6
- bugün arjantin mısır maçı saat 19 da trt 1 de3
- saraca finch house21
- düşünen her insan ateisttir4
- çalışmadan rahat yaşamanın yolları3
- ölmesi gereken türk gelenekleri5
- boşanmış erkeğin aile evine geri dönmesi2
- din kardeşimiz filistin6
- nasreddin hoca'nın eşeğine kayyum olarak atandım4
- dövmesi olan erkek7
- tuvalet atıkları bile abd'ye götürülecek4
- günün şiiri23
- istanbul da yaşamanın imkansız hale gelmesi4
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak7
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- yaşamak gibi ölmeyi de hak etmeli insan3
- sigarayı günde 1 dala düşürmek5
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- sigara molası2
- bic çakmak2
selam-tevhid soruşturması konusunda en iyi bilgileri verebilecek gazeteci.
Ayrıca, 17-25 aralık yolsuzluk dosyaları hakkında da geniş bilgiler veren bir isim.
kendini anlatmış. kalemini 3 kuruşa satanlar belki utanırda örnek alır.
--spoiler--
1-Biraz kıssadan hisse yapıp hakkımda bilgi vereyim * Ben gazeteci olmadan önce kapalı çarşıda ZEN Mücevherat bünyesinde çalışıyordum.
2-Manuk Zurnacı isimli bir mıhlama ustasının yanında pırlanta ve elmas mıhlıyordum. Yaklaşık olarak 14 yıl yanında çalıştım.
3-Ara ara kuyumculuğa ara verdim ve kameramanlık yaptım. Bu ara verişlerin her seferinde Manuk Zurnacı'nın yanına geri döndüm
4-Aylık ya da haftalıkla değil taş başı çalışıyor, mıhladığım her taş için 0.80 cent alıyor haftada 1000 taş mıhlıyor 800 $ para alıyordum
5- Haftada 800 $ ayda 3200 $ elime para geçiyordu. Yani haftada 7 BiN Liraya yakın para kazanıyordum. Sonra mesleği komple bıraktım.
6-Çünkü gazeteci olmak istiyordum fakat çevrem olmadığı için bir kuruma giremiyirdum ki karşıma KARŞI Gazetesi çıktı.Orada işe başladım
7- O dönem Gazetenin patronu @TuranAbabey di. Aldığım maaş 1500 TL+180 TL yol idi. Daha sonra zaten gazete kapandı ve işsiz kaldım yine
8-Çok geçmeden Karşı Gazete'nin sahibi değişti ve internet sitesine 3000 TL + 180 yemek ile başladım. Oradan da bir süre sonra istifa ettim
9-Bu süre zarfında listedeki dostlar bilir bir çok kez BORÇ aldım. Benim halimi en iyi @BarbarosSansal ve @ErdoganGuven bilir.Az çekmediler
10-Daha sonraki süreçte yine isim vermeyeceğim yiğit insanlar çıktı ve hem maddi hem manevi yardımcı oldu. Onlarıda unutamam elbette
11-Şimdi bir haber sitesi açtık sonumuz ne olur Allah bilir dedik ve mücadeleye devam ediyoruz.Duydum ki taş başı fiyatları 1 dolar olmuş
12-Pazartesi Kapalı Çarşıya dönsem işe başlasam haftada en az 1000 ayda 4000 dolar kazanırım. Bu da 9 BiN TL yapar
13-Ama ölmek var dönmek YOK...HIRSIZLAR, CASUSLAR, HAiNLER hesap verene kadar YAZACAĞIM. Belki sonra çarşıya dönebilirim:))
14-Bunları bana"Pensilvanyadaki hocan Kaç paraya SATIN ALDI" diyen dostlar için anlattım. Yani inanın AÇ KARINA bu işi YAPIYORUM * )
--spoiler--
Ayrıca, 17-25 aralık yolsuzluk dosyaları hakkında da geniş bilgiler veren bir isim.
kendini anlatmış. kalemini 3 kuruşa satanlar belki utanırda örnek alır.
--spoiler--
1-Biraz kıssadan hisse yapıp hakkımda bilgi vereyim * Ben gazeteci olmadan önce kapalı çarşıda ZEN Mücevherat bünyesinde çalışıyordum.
2-Manuk Zurnacı isimli bir mıhlama ustasının yanında pırlanta ve elmas mıhlıyordum. Yaklaşık olarak 14 yıl yanında çalıştım.
3-Ara ara kuyumculuğa ara verdim ve kameramanlık yaptım. Bu ara verişlerin her seferinde Manuk Zurnacı'nın yanına geri döndüm
4-Aylık ya da haftalıkla değil taş başı çalışıyor, mıhladığım her taş için 0.80 cent alıyor haftada 1000 taş mıhlıyor 800 $ para alıyordum
5- Haftada 800 $ ayda 3200 $ elime para geçiyordu. Yani haftada 7 BiN Liraya yakın para kazanıyordum. Sonra mesleği komple bıraktım.
6-Çünkü gazeteci olmak istiyordum fakat çevrem olmadığı için bir kuruma giremiyirdum ki karşıma KARŞI Gazetesi çıktı.Orada işe başladım
7- O dönem Gazetenin patronu @TuranAbabey di. Aldığım maaş 1500 TL+180 TL yol idi. Daha sonra zaten gazete kapandı ve işsiz kaldım yine
8-Çok geçmeden Karşı Gazete'nin sahibi değişti ve internet sitesine 3000 TL + 180 yemek ile başladım. Oradan da bir süre sonra istifa ettim
9-Bu süre zarfında listedeki dostlar bilir bir çok kez BORÇ aldım. Benim halimi en iyi @BarbarosSansal ve @ErdoganGuven bilir.Az çekmediler
10-Daha sonraki süreçte yine isim vermeyeceğim yiğit insanlar çıktı ve hem maddi hem manevi yardımcı oldu. Onlarıda unutamam elbette
11-Şimdi bir haber sitesi açtık sonumuz ne olur Allah bilir dedik ve mücadeleye devam ediyoruz.Duydum ki taş başı fiyatları 1 dolar olmuş
12-Pazartesi Kapalı Çarşıya dönsem işe başlasam haftada en az 1000 ayda 4000 dolar kazanırım. Bu da 9 BiN TL yapar
13-Ama ölmek var dönmek YOK...HIRSIZLAR, CASUSLAR, HAiNLER hesap verene kadar YAZACAĞIM. Belki sonra çarşıya dönebilirim:))
14-Bunları bana"Pensilvanyadaki hocan Kaç paraya SATIN ALDI" diyen dostlar için anlattım. Yani inanın AÇ KARINA bu işi YAPIYORUM * )
--spoiler--
Twitter fenomeni olma yolunda hızla ilerliyor. Sallıyomu bilmem ama ispatlı delilli teknolojiyi kullanan biri. Hülooocular için birkaç bin gömlek yukarda oldugundan pek tarışmıyo kimse.
ak ülkücü mü ? ne ayak ?????
Twitter hesabı kapatılmış.
Adam Boğaziçi üniversitesi ile ilgili bilgiler paylaşacaktı.
Adam Boğaziçi üniversitesi ile ilgili bilgiler paylaşacaktı.
Saldırıya uğramış.
Büyük geçmiş olsun.
Ancak tabii bunda provokatör kişiliğinin de etkisi var.
Di mi Güntekin ?
Not: Kendisi de halk TV saldırısı için bunu demişti.
Büyük geçmiş olsun.
Ancak tabii bunda provokatör kişiliğinin de etkisi var.
Di mi Güntekin ?
Not: Kendisi de halk TV saldırısı için bunu demişti.
Bazı konularda yaptığı delilli paylaşımlarla sevilen yazar.
eskinin feto hav havı.
eskinin fethullahçısı, bugünün akp militanı. eski örgüt arkadaşı mehmet baransu'nun ergenekon ve balyoz davalarında üstlendiği rolü bugünlerde ibb davasında burak doğan ile birlikte üstleniyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar