bugün
- online listesi8
- yorgun mermi7
- neli dondurma seversiniz14
- sözlük bayanlarının hiç çaylak olmaması9
- bayan kelimesi neden rahatsız edici7
- arkadaşlar13
- katatespizartmasi14
- kadınların pozitif ayrımcılığa uğradığı konular4
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır15
- zona7
- sözlüğün gelmiş geçmiş en efsanevi yazarı4
- yunanlıların neşet ertaş'ı çalması7
- online olup entry girmeyen yazarlar4
- sözlüğün en tatlı yazarı3
- sözlük erkeklerinin kıskanç ve kompleksli olması8
- limonlu dondurma8
- arkadaşlar bi waffle yer miyiz4
- onu özlediğiniz anlar6
- katatespizartmasi benimle evlenir misin5
- patlak bir erkekle evlenir miydiniz2
- tepkiselbiri2
- pezevenk malik'in gerçek işi nedir sorunsalı4
- kadın yazarların kavga etmesi5
- saçlarını boyatıp nasıl olmuş diye soran kız4
- turşunun iyisi limonla mı sirkeyle mi5
- kızlar bir rezillik çıkarmayacaksa gidiyorum5
- dietmar woidke2
- gece gece kornaya basan eşşşek2
- kelebeklerin bir boka yaramaması8
- peyniri sünen pizza2
- eski temayı seven bastonlu yazarlar2
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- sadece kadın yazarları artılamak4
- charlotte sullivan4
- alfa erkek5
- limon yiyen erkek4
- markus söder3
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu6
- gece gece peynir zeytin yemek2
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek9
- en gey özelliğiniz8
- sözlüğe takım elbise ile girmek2
- kavga olmadığı halde kavga etmeyin yazan tip2
- osmanlıca sözcükler5
- ne yaptığı anlaşılmayan satranç oyuncusu3
- ağaçtan meyve koparıp yemek3
- pick me girl2
- depresyonun en kötü hali5
- türk insanın artık hiçbir şeye tepki vermemesi3
- schopenhauer in kadın düşmanı bir abazan olması2
*önce bunlar birbirlerinde gıcık kaparlar.
birisinin makyajı göz çevresi ve dudakla sınırlıyken diğeri yüzünün geri kalan kısmını da boyar.
biri özentidir, diğeri daha da özenti.
biri marilyn manson dinler diğeri daha çok my chemical romance.
özetle ikisi de insanlık ziyanıdır.
birisinin makyajı göz çevresi ve dudakla sınırlıyken diğeri yüzünün geri kalan kısmını da boyar.
biri özentidir, diğeri daha da özenti.
biri marilyn manson dinler diğeri daha çok my chemical romance.
özetle ikisi de insanlık ziyanıdır.
iki grup da isin sadece goruntuden ibaret oldugunu zannederler. siyah giyindim cok feci oldum tum kapilar acilir simdi bana dusuncesiyle hareket ederler.
sosyal hayatta kendine yer edinmek için iki gereksiz felsefeyi kullanan grupların birbirine düşman gözüyle bakması. yazıktır, günahtır. ya gidin adam gibi rock dinleyip normal görünün ya da sevmiyorsanız özentilik yapmayın, içinizden geldiği gibi yaşayın.
gereksiz bir düşmanlıktır. türkiye'de gerçek bir emo ve gotik bulmanızın zaten mümkün olmadığı gibi bu özentilerin birbirinden nefret etmesinin mantıklı bir sebebi yoktur.
ikisine de tek bir cevap yeter,
we're motörhead & we're gonna kick your ass!
we're motörhead & we're gonna kick your ass!
emotional punk versus gotik metal'in kısaltmasıdır. iki tarza mensup olduğunu düşünen yumurcakların birbirlerinden nefret ediyor olma durumu varsa, bu durumu belirtir.
ben hayattan nefret ediyorum çok duygusalım'ın, ben çok karanlığım içim dışım kan ağlar'la olan kavgası...
ben hayattan nefret ediyorum çok duygusalım'ın, ben çok karanlığım içim dışım kan ağlar'la olan kavgası...
(bkz: al birini vur ötekine)
iki tarafın da birbirinden tiksindiğini anlatan durumdur. gothicler biraz daha şiddet yanlısı tipler olabileceklerinden emoların duygusal dünyası bunu kaldıramayacaktır ve ortaçağ estetiği galip gelicektir. ikisi de dövülesi tayfadır.
(bkz: emocan)
(bkz: emocan)
goticler kendilerini kana bularlar, dağınıktırlar. genellikle banyoda kan revan içinde birisi için kendilerini doğramış olurlar.
emolarsa yüzlerine küçük emrah edası takıp, saclarını düzgünce tarayarak koyu ve belırgın makyaj yaptıgı gözlerinin yakınına atalar.
Ama bir ortak noktaları vardır. ikisi de bu yaptıklarını bir felsefe oldugunu ileri sürerler.
emolarsa yüzlerine küçük emrah edası takıp, saclarını düzgünce tarayarak koyu ve belırgın makyaj yaptıgı gözlerinin yakınına atalar.
Ama bir ortak noktaları vardır. ikisi de bu yaptıklarını bir felsefe oldugunu ileri sürerler.
(ara: vs)
(bkz: emo baştan kaybediyo abi)
iki cins de maldır, gereksizdir, embesildir, özentidir. özetle; "ikisini bir çuvala koyup ilk kıpırdayanı döveceksin, 7 gün, 3 öğün, tok karnına."
(bkz: ha akım ha bokum)*
(bkz: umut sarıkaya karikatürleri)
gotikler koyu giyinip karanlık oldugunu savunur, emolarsa renkli giyinip içine kapanık oldugunu düşünür.
orjinalleri marjinal farklı kişiler olsa da bu ülkede 2 tarza sahip oldugunu ileri sürenler(ileri surmekle kalırlar) birbirine cok benzerler.
orjinalleri marjinal farklı kişiler olsa da bu ülkede 2 tarza sahip oldugunu ileri sürenler(ileri surmekle kalırlar) birbirine cok benzerler.
iki tarafa da kafam girsin demek istedigimdir.
iki tarafta benzetilmekten şikayetçidir,
emocular kaderlerine boyun eğerler ,*
gotikler ise kaderlerine isyan ederler,
emocular duygusalım , bak ağlarım, gelmeyin üstüme çok dertliyim sıkıntılıyım diye dolanır
gotikler ben asiyim, marjinalim, depresifim, metalciyim diye dolanır,
sonuç: iki tarafta ergen çocukların ilgisini çekmeye çok elverişlidir, ipe sapa gelmez her iki tarafta...
edit: ayrıca emolar yazıp googleden arayınca google uyarı veriyor ufolar mı demek istediniz diye , bu çocuklar duygusal olmasında kim olsun yahu...ne ufosu google sende miiii....
emocular kaderlerine boyun eğerler ,*
gotikler ise kaderlerine isyan ederler,
emocular duygusalım , bak ağlarım, gelmeyin üstüme çok dertliyim sıkıntılıyım diye dolanır
gotikler ben asiyim, marjinalim, depresifim, metalciyim diye dolanır,
sonuç: iki tarafta ergen çocukların ilgisini çekmeye çok elverişlidir, ipe sapa gelmez her iki tarafta...
edit: ayrıca emolar yazıp googleden arayınca google uyarı veriyor ufolar mı demek istediniz diye , bu çocuklar duygusal olmasında kim olsun yahu...ne ufosu google sende miiii....
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar