bugün
- incil vahiy8
- eksilemeyi hobi haline getirmek4
- zihin okuma mümkün mü4
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı7
- 30 ağustos zafer bayramı16
- nervio hamferdi9
- türklerin türkiye de asimile olması6
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı5
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- tai lung44
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- rafael leao34
- 0 0 713
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- mustafa kemal atatürk7
- galatasaray9
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- almanya4
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- sözlüğün en bohem yazarı5
- anın görüntüsü18
- cem yılmaz7
- beklenti2
- zihin kontrolü2
- şarap2
- baldız baldan tatlıdır3
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- aleksey batrakov11
- ekt2
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- tarihsizlik3
- gelin promosyonu2
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- diamond bey birader elmas beydir2
- tom holland5
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- abd greko roma ve juda sentezini temel alır2
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- kadir mısıroğlu'nun dedelerini denize döktük2
- sarapci koala67
- menzil cemaati ne üretiyor9
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
- fenerbahçe24
- muhabbeti sarmayan kız3
- rafael leao victor osimhen leroy sane9
- galatasaray korkusu2
- amerika birleşik devletleri2
- futbol10
bu ülkede yaşayıp bu ülkeyi sevdiğini iddia eden bazı insanlardan daha çok türk olan sporcudur. helal olsundur.
sakatlığın azizliğine uğrayan sporcudur.
az önce ntvspor a bağlanan o yorgunlukla bile tatlı tatlı konuşan bayanlar 10 bin metre avrupa şampiyonu, kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.
rekortmen türk kızı, teşekkürler.
insanın diş yapısı acaba hızını etkiliyor mu diye düşünmeden edemediği atlet. başarılı mı? evet, hem de çok.
koştu mu koşan, atletizmde ülkemize başarılar kazandıran zapzayıf hatun.
1 hafta önce selden kurtul sonra da avrupa 1.si ol. işte tuhaf bi ülkede yaşadığımızın en güzel örneğidir elvan abla.
tüm türkiyenin gurur duyması gereken avrupa şampiyonluğuyla milletimize güzel bir armağan veren atletimiz.
(bkz: canım benim)
kardeşim gibi görüyorum türkiye'ye geldiğinden beri. ne bileyim daha başarı kazanmadan, ilk görüşümde canım benim demişimdir. o kadar içten ve güzel gülümsüyor ki, kıyamıyorum. hele birde 2008'de türk bayrağını arayan gözleri yok mu, nasıl sövmüştüm nasıl. ah canım kardeşim benim, başarılarının devamını dilerim, dualarla yanındayız.
(bkz: kopta gel)
kardeşim gibi görüyorum türkiye'ye geldiğinden beri. ne bileyim daha başarı kazanmadan, ilk görüşümde canım benim demişimdir. o kadar içten ve güzel gülümsüyor ki, kıyamıyorum. hele birde 2008'de türk bayrağını arayan gözleri yok mu, nasıl sövmüştüm nasıl. ah canım kardeşim benim, başarılarının devamını dilerim, dualarla yanındayız.
(bkz: kopta gel)
yb-fb maçı sırasında gelen şampiyonluk haberinden sonra rıdvan dilmen'in "selde ölücekti az daha kızcaaz" yorumu yarmıştır.
durum değil tabii ki,rıdvan dilmen'in aşırı doğal davranışıydı güldüren.
durum değil tabii ki,rıdvan dilmen'in aşırı doğal davranışıydı güldüren.
uzun süre izlendiğinde zayıflığından dolayı insanın psikolojisini bozan atlet.
10 bin metre finalinden sonra ayağında ufak da olsa ağrılar oluşan milli atlet. pazar günü (yarın) tsi 21:40'ta 5 bin metre finalinde piste çıkacak.
yarınki yarışta isterse daha önce yaptığı gibi yarıda bırakabilir, çok mühim değil. 10 yıl daha koşarım sözüyle çok daha fazlasının sözünü zaten bize veriyor.
zeki, çevik ve ahlaklı sporcumuz. Tüm türk milletinin sevgi ve saygısını kazanmış harika bir insan.
bu ülkeye öğreteceği çok şey var elvan'ın. Azim, alçak gönüllülük, vefa... Elvan o elmas yüreğiyle türküm diye övünen bizlerden kat kat daha faydalı bu ülke için. Tebrikler elvan.
bu ülkeye öğreteceği çok şey var elvan'ın. Azim, alçak gönüllülük, vefa... Elvan o elmas yüreğiyle türküm diye övünen bizlerden kat kat daha faydalı bu ülke için. Tebrikler elvan.
tam olarak neredeydi hatırlamıyorum süreyya ayhan bir şampiyonada üzerinde türk bayrağı olan forma yerine kırmızı bir formayla koşmuştu, elvan da bir şampiyonada tribünlerden türk bayrağı istiyordu yalvaran gözlerle. elvan budur..
çoğu türkten daha türk olan milli sporcumuz. ayrıca çoğu sporcudan da daha sporcu.
--spoiler--
ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim
--spoiler--
rakibine ayakkabılarını vermesinden tutun tribünlerden türk bayrağı istemesine kadar her konuda ülkede sporcuyum diye gezinen topçusundan, haltercisine, güreşçisine kadar hepsinden daha yüksektir gözümüzdeki değeri.
--spoiler--
ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim
--spoiler--
rakibine ayakkabılarını vermesinden tutun tribünlerden türk bayrağı istemesine kadar her konuda ülkede sporcuyum diye gezinen topçusundan, haltercisine, güreşçisine kadar hepsinden daha yüksektir gözümüzdeki değeri.
marifet türk kanı taşımak değildir, türkiyeli olmaktır marifet dedirtmiştir.
helal olsun ona, türkiye adına yarışıp kazandığı paranın her kuruşu.
helal olsun ona, türkiye adına yarışıp kazandığı paranın her kuruşu.
10000 in yorgunluğuyla 5000 de 2. gelebildi. o değil de bekele ye yanaşmadı yarış sonrası.
10 binde altın 5 binde gümüş madalya kazandı. allah bereket versin.
fena halde ronaldinho'ya benzeyen sporcu.
her daim kazanan.
kazansa ne olacak? türk değil etiyopyalı. afrika'dan getirmişler, yarıştırıyorlar. bazı yumuşakçalar seviniyor... niye seviyonuz lan? afrikalı o, afrikalı...
türk olmadığı halde sevdiğim çok nadir insanlardandır. bayrağımızı göndere çektiren, istiklal marşımızı okutturan vatana millete birçok türk'ten daha fazla yarar sağlamış, adımızı şöyle böyle duyurmuş sporcumuzdur. etiyopya asıllıdır.
bir etiyopya asıllı türk olarak türkiye'ye kazandırdıkları, bir türk asıllı türk olarak türkiye'ye hiçbir şey kazandıramamış olan bazı kimseleri kırmış atlet.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar