bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- sssilvermist21
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- sözlükteki kavganın amacı5
- arap gel oğlum5
- ben senin yerinde olsam3
- yarası olan gocudur5
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- fransız arabaları2
- aslan3
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- sokak köpeği3
- suca suruklenen cocuk7
- futbol12
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- çingene2
- liseliler için uyku vakti3
- temmuz6
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası18
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- uludağ sözlük cenaze namazı2
- burhaniye6
- arka sokaklar3
- yorgun mermi13
- adanalı3
- yazarların iyi ki almışım dediği şeyler3
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- vincent van gogh5
- çare sarıgül5
- 26 temmuz 2026 karlsruher sc inter milan maçı2
- doğum haritası6
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- sözlükte kavga eden iki yazarda artı oy alması3
- sigmund freud sözleri2
- fetöyü doğuran katı laikliktir5
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- ülkedeki en büyük orospu çocuğu3
- türklerin en başarılı olduğu spor3
- kemoşların genel özellikleri4
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak10
- mangal yakabilen kız3
- eintracht frankfurt2
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı7
kalite filan eyvallahta salataya da para alınır mı bee bu kadarda para göz olunmazki.
gitgide iskenderinin kalitesi düşen restauranttır. ayrıca çok da paragözdürler.* bunlar gibilerinkini çok fazla kaldırmamak gerekiyor.
kayserinin en popüler mekanıdır.
kayserideki yalan lokantalardan biridir. şehirde çok lokanta olmadığı için kaliteli gibi görünür. bunun sebebi de şehir hepi topu 10 sene önce zengin olduğu için bir zenginlik kültürü bulunmamasıdır.
iskender kebap tüm türkiye'de sadece orada yenmelidir. *
not: çok çeşitli yerlerde denedim, bir şey biliyoruz da söylüyoruz.
not: çok çeşitli yerlerde denedim, bir şey biliyoruz da söylüyoruz.
iskender i harikadır, ama ah o kaburga dolması yok mu, onun en lezzeti halini yakalarsınız elmacıoğlunda. Yediğim en güzel yemekti diyebilirim. Kesinlikle tüm türkiye sathında en kaliteli mekanlardan biridir.
perhiz, diyet düşmanı leziz iskender yediren ama bir ara at eti kullanıldığı ortaya atılmış, kayseri'de iskender yenilecek tek mekan.
Kayseri'ye gidilip de elmacıoğlunda iskender kebabı yemesi vacipse, kale arkasındaki merkez salonuna gidin efendim. Yoksa lezzet dışında herşeye para bayılmış olursunuz. Ha bi de vakit ramazan ve siz niyetli değilseniz başka seçenekleri değerlendirin. Ramazanda alakart vermiyorlar. iftar menüsünün fiyatı ise Kayseri'ye göre baya tuzlu.
iskender yanında yağlama, yaprak sarma yahut mantı gibi kayseriye has yemekleri de yiyebileceğiniz, expres'lerinde çıtır tavukların yanında verilen sosu harika olan mekan.
bayıldığım damak tadının sahibi mekan. yok böyle bir şey.
sahibi, işleri oğullarına devrettikten sonra çöküş modna geçmiş, eski tattan eser barındırmayan iskenderler sunan kazık iskender salonu.
hatırlarım, skulakları çınlasın bizim peder kendimi bildim bileli haftada bir gün götürürdü bizi. o zamanlar yemelere doyamazdık. şimdi ise skindirik hosta döner'in iskenderlerinden hallice.
hatırlarım, skulakları çınlasın bizim peder kendimi bildim bileli haftada bir gün götürürdü bizi. o zamanlar yemelere doyamazdık. şimdi ise skindirik hosta döner'in iskenderlerinden hallice.
Kayseri ye ait lezzetlerin bir çoğunu içinde barındıran fiyatı pek tuzlu olmayan iskenderci. Yağlama , yaprak sarma ve mantıyı buradan yiyebilirsiniz. Eğer kayseri ye yolunuz düşerse uğramanızı tavsiye ederim.
pek gözüme giremeyen restoran zincir? i
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar