bugün
- erkeklerin öküzlük sorunu13
- kuran da namaz yok15
- en iyi simit hangi şehirdedir7
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları5
- sözlük yazarlarının saatleri14
- grup sexte sevgilisine sert davranan adamı öldürdü5
- simit ile gevrek arasındaki farklar10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- kadınlara alınabilecek hediyeler6
- arkadaşlar geri geldim4
- kadınlar arası rekabet7
- kadın kadının destekçidir5
- ateistlerin temel hatası3
- ege üniversitesi vs dokuz eylül üniversitesi4
- çorum kalesi4
- bir geçmiş olsun alırım artık2
- eren kaşıkçı9
- velvet18
- katates ve gocu6
- neden namaz kılmıyorsun2
- erkek gibi konuşan kız6
- birader yazarlar pide fırını2
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi9
- arkadaşlar uyudunuz mu9
- bu entry 80 artı alsın masklavi'yi chpli yapıyorum3
- fatura2
- ısparta simidi2
- etimesgut belediyesi ne yolsuzluk operasyonu2
- yoran insanların ortak özellikleri8
- erdal beşikçioğlu4
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi7
- film izlerken sevişmek6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- insan olmaya ceyrek kala17
- tamer yiğit3
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı10
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- hikayeyi devam ettir52
- yeni parti51
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- ha diyen kız3
- seri gizli artı oy veren melek11
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin9
- coca cola zero gerçekten zararlı mı9
- oooo manifest4
- islamcilara sorulmasi gereken sorular5
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak5
- manifest grubu vs tarkan16
- nickten isim tahmini yapmak72
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
türk olduğu için üzüldüğüm kişidir...
eşi Milko Jozic ile birlikte vefat ettiği belçika basını tarafından doğrulanmış olan kızımızdır. böylece şahsımı 2 kat üzmüştür, allah rahmet eylesin diyorum. umarım daha fazla ölüm haberi duymayız artık.
fransa da barda bir erkek arkadaşı ile takılırken öldürülen türk kızı. acaba kendisine sorarlarsa ben türküm der miydi?
Allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun.
"Patlamada türk orijinli tek ölen var, o da bizim kıza denk geldi" dedi babası.
2015 yılındaki paris patlamasında vefat eden türklerden birinin ismi. Ayrıca arka sokaklar dizisindeki elif komiserin de tam ismidir.
Çok yeteneksiz dizi oyuncusu.
1994 doğumlu enfes oyuncu.
yerli (bkz: Joseline Kelly)
annesi Dilek Doğan'ın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurmuş.
https://www.posta.com.tr/...haberi-paylasti-2528668/1
https://www.posta.com.tr/...haberi-paylasti-2528668/1
https://www.uludagsozluk..../elif-do%C4%9Fan-2328833/
duruşa bakınız. kadında Zarafet nedir diye konu açılsa bakınız verilecek bir composition.
adeta surval mont fleuri mezunu, bir geyşa eğitimi almış edası. bu poz ve duruşu anca kraliyet ailesinde basına poz verirken görürsünüz ki; eğer tırnaklarında ki oje ten rengi seviyesinde açık renk olup (entry uzamasın diye ellerin birleşik duruşu/şekli konusuna girmiyorum) ve dudağında ki ruj daha açık olsa dudak rengine uygun olarak kullanılsa tam bir kraliyet aile üyesi diyebileceğimiz poz.
tabi burada seçilen elbise ve sosyal statü, ilgi alanı vb durumları göz önüne alırsak harika olarak kabul edilebilir bir bütünlük olduğunu belirtmeliyiz.
umarım öte dünya/diğer yaşamında da mutludur. ne oldum delisi olup benim vajinam var edasıyla kendini et olarak pazarlayan tiplerden değildi. ölmesine şaşırmadım, iyi insanlar dünya denen bu pislikten erken ayrılıyor.
edibüdü: surval mont fleuri, isviçre montrö de leydilik okulu dense yeridir. lise seviyesinde kızlara cıta ve coe akreditasyonunda 6 yılı bulan yaz/kış kurslarında Öğrenciler her sabah yoğun dil derslerine ve öğleden sonraları Görgü Kuralları ve Hosteslik, Yemek Pişirme, Pastacılık, Resim, Seramik, Fotoğrafçılık, Sanat Tarihi yanı sıra Institut Villa Pierrefeu ile işbirliği içinde Yoğun dil kursları (Fransızca ve ingilizce) ve Uluslararası Görgü Kuralları, Protokol, Masa Servisi Uygulama ve Hosteslik, Ev Yönetimi vb. işletme Lisans eğitimi verilir.
dünya'nın önde gelen şirket ve kraliyet aileleri kız çocuklarını bu okula yollayarak eğitim aldırırlar. Türkiye'den bu eğitimi alan onlarca kız çocuğu ver ve bu bilgiler gizliliik gereği açıklanmıyor.
geyşalığı ise profesyonel hayat kadını olarak algılayan embesillerden olmayın. istisnalara girmiyorum ama eğitim açısından surval mont fleuri'den bir tık daha zor ve geyşalık doğu kültürü açısından 1 numaralı (kadınlar açısından) eğitimdir.
unutuyordum...
kadında zarafet: sadece kilo, incelik, vücut proporsiyonu vb ile alakalı somut bir tanım değildir.
duruşa bakınız. kadında Zarafet nedir diye konu açılsa bakınız verilecek bir composition.
adeta surval mont fleuri mezunu, bir geyşa eğitimi almış edası. bu poz ve duruşu anca kraliyet ailesinde basına poz verirken görürsünüz ki; eğer tırnaklarında ki oje ten rengi seviyesinde açık renk olup (entry uzamasın diye ellerin birleşik duruşu/şekli konusuna girmiyorum) ve dudağında ki ruj daha açık olsa dudak rengine uygun olarak kullanılsa tam bir kraliyet aile üyesi diyebileceğimiz poz.
tabi burada seçilen elbise ve sosyal statü, ilgi alanı vb durumları göz önüne alırsak harika olarak kabul edilebilir bir bütünlük olduğunu belirtmeliyiz.
umarım öte dünya/diğer yaşamında da mutludur. ne oldum delisi olup benim vajinam var edasıyla kendini et olarak pazarlayan tiplerden değildi. ölmesine şaşırmadım, iyi insanlar dünya denen bu pislikten erken ayrılıyor.
edibüdü: surval mont fleuri, isviçre montrö de leydilik okulu dense yeridir. lise seviyesinde kızlara cıta ve coe akreditasyonunda 6 yılı bulan yaz/kış kurslarında Öğrenciler her sabah yoğun dil derslerine ve öğleden sonraları Görgü Kuralları ve Hosteslik, Yemek Pişirme, Pastacılık, Resim, Seramik, Fotoğrafçılık, Sanat Tarihi yanı sıra Institut Villa Pierrefeu ile işbirliği içinde Yoğun dil kursları (Fransızca ve ingilizce) ve Uluslararası Görgü Kuralları, Protokol, Masa Servisi Uygulama ve Hosteslik, Ev Yönetimi vb. işletme Lisans eğitimi verilir.
dünya'nın önde gelen şirket ve kraliyet aileleri kız çocuklarını bu okula yollayarak eğitim aldırırlar. Türkiye'den bu eğitimi alan onlarca kız çocuğu ver ve bu bilgiler gizliliik gereği açıklanmıyor.
geyşalığı ise profesyonel hayat kadını olarak algılayan embesillerden olmayın. istisnalara girmiyorum ama eğitim açısından surval mont fleuri'den bir tık daha zor ve geyşalık doğu kültürü açısından 1 numaralı (kadınlar açısından) eğitimdir.
unutuyordum...
kadında zarafet: sadece kilo, incelik, vücut proporsiyonu vb ile alakalı somut bir tanım değildir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar