bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- paranın devrinin bitmesi8
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- fatma betül sayan kaya44
- yasak cinsel ilişkiler15
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- kelimelik2
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- sarma saramayan kız10
- futbol13
- çalmaşur4
- türkiye28
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- italya12
- true'nun çaylak olması7
- özgürlük vs eşitlik5
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- romanya53
- online listesinin yine gelmesi6
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- beyza3
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- abberline ın yeni hesabı11
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- filmi beğenmeyip yönetmeni vurmak2
- belçika10
- teomancalmasur3
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- karlı havada ormanda tek başına kalmak3
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- altay bayındır6
- 2090 yılında hepimiz ölmüş olacağız4
- yağmurlu gece6
- teoman çamaşır2
- sevgilinin filmine rastlamak2
- hepinizi yazdım bir kenara8
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- selamın aleyküm arkadaşlar4
- pazartesi4
- asrın soygunu13
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- amına koyduğumun orospusu4
- siktir et be teoman abi2
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak5
300 bin nüfusu ile türkiye' nin en büyük ailelerinden biridir. kendilerini asla aşiret olarak görmezler. rize' nin ikizdere köyündendirler. bu kadar büyümelerinde dışarıya kız verilmez prensibinin etkisi büyüktür.
16 yaşında tek başına rize' den kalkıp istanbul' a gelen ve inşaatlarda çalışmaya başlayan sefer ekşi bugün 70 yaşının üzerindedir kaç evi olduğunu kendisi de bilmemektedir. ayrıca kendisi kocaeli milletvekilliği de yapmıştır.
bu büyük aile her ay kendi adına dergi çıkarır. kocaeli ve istanbul' da herkesçe tanınan köklü bir ailedir. soyadım ekşi olmamakla birlikte eniştemin ekşioğlullarından olması sebebiyle bir hısımlığımız vardır. yine kendi adlarına kurulan bir vakıf da vardır. gelecekteki projelerden biri de bir üniversite kurmaktır.
16 yaşında tek başına rize' den kalkıp istanbul' a gelen ve inşaatlarda çalışmaya başlayan sefer ekşi bugün 70 yaşının üzerindedir kaç evi olduğunu kendisi de bilmemektedir. ayrıca kendisi kocaeli milletvekilliği de yapmıştır.
bu büyük aile her ay kendi adına dergi çıkarır. kocaeli ve istanbul' da herkesçe tanınan köklü bir ailedir. soyadım ekşi olmamakla birlikte eniştemin ekşioğlullarından olması sebebiyle bir hısımlığımız vardır. yine kendi adlarına kurulan bir vakıf da vardır. gelecekteki projelerden biri de bir üniversite kurmaktır.
ekşisözlük kullanıcılarının bir diğer tarifidir.
ssg'nin de mensubu olup olmadığı merak edilen aile.
çocukken bu adamları dunyanın heryerinde var sanırdım, şimdi büyüdüm bu adamların dunyanın heryerinde olduklarını anladım.çok kalabalıklar,genelde müteahhit.
not:lisede bir arkadaşımız vardı bu aileden,para tutardı ama pinti değildi.şöyle derlerdi onun için ; bu cocuk sıçmaya korkar.
(bkz: acıkırım diye sıçmaya korkmak)
edit:imla
not:lisede bir arkadaşımız vardı bu aileden,para tutardı ama pinti değildi.şöyle derlerdi onun için ; bu cocuk sıçmaya korkar.
(bkz: acıkırım diye sıçmaya korkmak)
edit:imla
geneli rize ili ikizdere ilçesinden dağılmış türkiyenin en büyük ailesidir. zamanın cumhurbaşkanı süleyman demirel tarafından devlet adına dile getirilmiştir.
ikizdereye zamanında osmanlı tarafından muş taraflarından getirildikleride rivayet edilir.dışarıya kız vermiyorlar diye bir durumda söz konusu değildir. 5 yengemin 3ü ekşioğludur.
genelde anlaşılması zor insanlardır. burnu havada dolaşırlar. bir çoğu bir kış istanbulda opel,honda vs. gibi arabalarla gezerken yazın ikizdereye giderken audi Q7 kiralarlar.
küçük dağları ben yarattım tribindedirler. e bu kadar büyümüşler havalı olmak hakları değil mi diyilebilir.
ikizdereye zamanında osmanlı tarafından muş taraflarından getirildikleride rivayet edilir.dışarıya kız vermiyorlar diye bir durumda söz konusu değildir. 5 yengemin 3ü ekşioğludur.
genelde anlaşılması zor insanlardır. burnu havada dolaşırlar. bir çoğu bir kış istanbulda opel,honda vs. gibi arabalarla gezerken yazın ikizdereye giderken audi Q7 kiralarlar.
küçük dağları ben yarattım tribindedirler. e bu kadar büyümüşler havalı olmak hakları değil mi diyilebilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar