bugün
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar16
- game of thrones taki kerhaneci16
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- sözlük kızları dertleşiyor14
- claudian clouds41
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- sözlüğe yön veren bayan sayısındaki azalma2
- burçlara inanan kızdan olur mu3
- sarı saç mavi göz5
- erkeklerin seks ihtiyacı bitmez bacım2
- almanya da sol partiyi destekleyen gurbetçi5
- bugün ne oldu10
- s'i l v'e r m'i s t3
- bilgisayar alacaklara tavsiyeler5
- ölümden korkuyor musunuz31
- sözlükteki sessiz yazarlar7
- son üç şifrenizle aynı olamaz2
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- yok knk iyiyim2
- karton abi2
- londra3
- melis sezen'in memeleri2
- edinburgh3
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- queen feristah16
- mustafa kemal atatürk ün boyu8
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı15
- burhan özfatura2
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi19
- kimse seni sevmiyor4
- hiç antidepresan kullanmayan insan6
- gurbetçilerin oy kullanma saçmalığı3
- habire1220
- mersin2
- hiçbir şey yapası gelmemek4
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- müslüman kardeşine dua etmek2
- afd2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı36
- anın görüntüsü23
- verginin ahlaki meşruiyeti3
- öğrencinin kırtasiye masrafı 3 bin 335 lira2
- kadın dövmek4
- çağrı dayı2
- döner burger2
- atatürk diyor ki8
- askerde sahip olunan en büyük lüks17
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi11
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- amedspor'un süper ligin lideri olması13
Foxun yeni programı. Şuan kadını rezil ediyorlar.
Harbiden efsane program. Yarıldım yarıldım. Haha.
Güldüren program. Kadın kızdan daha genç duruyor ve aşırı güzel. Diksiyonu da çok düzgün.
türk insanının ne kadar rezil karakterde olduğunu gözler önüne seren yapım. oğlu zenci bir kadına aşık oldu diye ırkçılık yapan mı dersin, kadına hakaret eden ataerkil erkekler mi dersin ne ararsanız var.
oturup ağlamak yerine gülüyoruz.
oturup ağlamak yerine gülüyoruz.
Şakaları şaka olmaktan çıkıp bildiğiniz işkence haline getiren program. Sinasi Yurtsever'e gerçekten yakıştıramıyorum. Ağlayan, yerlere bardak çarpan, sinirden şaka yapanların üzerine bir şey fırlatanlar... insanların nasıl yıpratıldığını, psikolojilerinin bozulduklarını görüyorum. Bunlar şaka falan değil. Şakaysa bile eşek şakası. Bir davranış bilimleri uzmanına sorsalar bu yapılanların sadece sadistlik olduğunu söylerdi eminim. Neden bu şaka programları konusunda hep böyleyiz biz. Millet olarak ruh sağlığımız bozuk belki de. Ama bu şakalara, insanların o hallerine bakıp eğlenebiliyorsanız gerçekten profesyonel destek almanızın zamanı gelmiş demektir.
hazal isimli kızın çok güzel olduğu program. sesi de ayrı seksi.
saçma karakterde ebeveynlerin olduğu program. kadının oğlu 30 küsür yaşına gelmiş kadın hala oğlunun evleneceği kadına karışıyor. dünyanın sonu gelmiş gibi triplere giriyor. yuh be yuh şu toplum bu kafa yapısıyla ne özgüvenli bi toplum olur, ne hayallerinin peşinde koşar.
ne kadar saçma ya ulan 30 küsür yaşına gelmişsin hala kendi hayatını anan babana göre çiziyorsun. hayır hepi topu kaç yıl yaşıyoruz. 20 30 yıl sonra emekliliğin gelecek lan.
ne kadar saçma ya ulan 30 küsür yaşına gelmişsin hala kendi hayatını anan babana göre çiziyorsun. hayır hepi topu kaç yıl yaşıyoruz. 20 30 yıl sonra emekliliğin gelecek lan.
insanların para için akrabalarını üzdüğü, kızdırdığı program. para için aileyi üzmeye değer mi? topluma da kötü örnek oluyor. başta komik gibi geliyor ama yarışmacıların ailesiyle empati yapınca canım sıkılıyor ve izleyemiyorum. adamlar para için babasını satacak neredeyse, yazık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar