/28
görsel

1940’lı yıllarda Selimiye’ye asılan bir mahya.

"Ebedi Türk Edirne."
Şehrin boy abdestine ihtiyacı var galiba ne yağmur ne kar ne başka başka bir yağış var. Hava kuru soguk anca şehri.
hadrian da keyfine düşkünmüş.
Biraz aklım olsaydı şu an olduğum şehir yerine orda olabilirdim. Kafama vura vura beyin hücrelerimi öldürmek istiyorum tamam sakinim.
Hahaha erectov reis yine bulmuş gerçek sanatçıları.
sıradaki video saint erecto'dan siz uludağ sözlük yazarlarına gelsin...
(video artık mevcut değil)
Memleketin en güzel en medeni şehirlerinden biridir, insanı da can ciğerdir. izmir'i sollar geçer zannımca
bok gibi memleket. bi üniversite okumaya gittim geldim 4 sene kızların bıyıkları çıkmış amk.
Ayşekadın mahalinde günlük kiralık evler çok pahalıydı iki sene önce falan. Onun dışında onlarca kez gittiğim leziz şehir.
Denize yakın ilçeleri dışında özellikle merkezi çok sıkıcı olan, 2-3 AVMden başka görülecek yeri olmayan, gezip görüldüğü zaman 1 günde tüketilebilecek şehirdir. Cafe veya AVM gibi kapalı mekânlarda oturmayı sevmeyen biri için zor zamanların geçirilmesi kaçınılmazdır. Bir numarası yok yani.
Edirne Büyük Sinagogu, 1907
görsel
Biraz önce , ıslanmadan önce , arabaya koşmadan önce , aydın ciğerde ciğer sonrası yedim bunu.

Reyiz bu nedir ya

görsel
Sonbahar bi bok olmaz orada parkta otur üzerine kargalar siçsin.
Merkeze gitme karaagaca git kahvede çay iç.
bir yerde bir şey yapılmaz. memleketim diye biraz iyi yönlerinden bahsedeyim diyorum onu bile bulamadım. gelmeyin boşuna.
edit:kızları falan da güzel değildir. güzel olsalar ben çıkardım.
Bi bok yok selimiyeye git bi ciğer ye bitti. Yalnız kızları inanılmaz güzeldir.
memleketim. sevemiyorum orası ayrı. ak parti başımızda olaydı belki böyle olmazdı.
Bursa gibi afedersiniz yarrak gibi bir ilde geçirdiğim 3 boktan yılın ardından ilaç gibi gelen yeni taşındığım şehirdir. Ama sivrisinek çok cidden, gelecek olanlara bir uyarı.
2 gündür güneyi aratmayacak derecede sıcak olan ildir.

(bkz: ecnebi hanımefendi vajinası gibi sıcak)
Edirne, 1900'ler.
görsel

kaynak: @ottomanarchive
gezmesi kolay ve gezilesi ilimiz. bütün tarihi yerler neredeyse yanyana. Selimiye camiinin oraya aracınızı park Edip akşama kadar yürüyerek şehri gezebilirsiniz. akşama da mis gibi bir ciğer yersiniz.
Tahmin ettigim kadari ile acayip sicak simdi.
ayyaslarin ve çingenelerin memleketi..

gece olunca sokakta ayık adam bulamazsın..
2 sene kadar önce gezme şansı bulduğum şehrimiz.
bu ne biçim sıcak bea. bugün resmen götten şıp şıp diye ter akıttı.
Serhad ildir. Güneyi aratmayan sıcak bir günün ertesi es deli rüzgarrrr essss dedirten bir havası var şu an.
© copyright 2005 - 2026