bugün
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması4
- güne başlarken3
- acı gerçekler16
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin36
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı7
- rte denince akla gelen seyler3
- üniversite sınavı kaldırılmalıdır10
- sabah alarm çaldığı anda hissedilenler2
- devletin bekası2
- cedidacer3
- arda güler7
- kale3112'deki kale hangi kale10
- buz gibi bira8
- demir çelik5
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız16
- sabahları nefret edilen şeyler9
- sözlükte flört etmemek9
- en iyi pizza içeriği10
- en lezzetli balık24
- sözlük kızlarının küfürbaz olması6
- bursa6
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- sıcak şarap4
- ecevit denince akla gelen şeyler2
- karşı cinsteki en itici özellik16
- 0 0 714
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- köy9
- arkadaşlar lütfen4
- gece vardiyası3
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog8
- anın görüntüsü23
- devlet adına çalışıp geçmişin temizlenmesi4
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- gece tostu4
- en enayi huyunuz4
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- gammazlar göreve8
- paradox interactive3
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- şi ve trump'ın ticaret anlaşması2
- babybombshell2
- sözlükte aile kurmak8
- hünkar beğendi vs alinazik9
- ağlamak7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği37
- motorla kaza yapan kadın7
- zendaya4
- dünyanın en kötü hissi3
- ezoterizm4
kavga etmek, birbirine girmek, kavgaya tutuşmak, şiddet gösterilerinde bulunmak.
sanalı yeteri kadar heyecanlı olduğu için gerçeğene hiç ihtiyaç duyulmamalıdır.
http://hebola.mybrute.com/
http://hebola.mybrute.com/
Güç sınamak, ego tatmin etmek, hırs boşaltmak, öfkeyi bedensel temas ile karşı tarafa yansıtmaktır.Aynı zamanda kickbox, boks, mma, shooto, vale tudo, K1 gibi organizasyonları olan müsabik bir spor dalıdır.
güzel bir abimizin güzel bir değerlendirmesine konu olmuştur;
http://yazarselimgurselgi...m-gurselgil-dovusmek.html
http://yazarselimgurselgi...m-gurselgil-dovusmek.html
iki kişinin birbirine fiziksel olarak hasar vermesi durumu.
iki çeşittir. birincisi spordur. kuralları vardır. iki kişiden biri dayağını yer, dövenin elini sıkar olaysız dağılır. biz de seyrederken maçın kaçıncı rounda geldiğini gösteren kızları bekleriz.
ikincisi ise tartışma veya bir anlaşmazlık sonucu karşıdakinin ağzını yüzünü kırmak, taallukatını sikmek istemektir. ilginç bir durumdur. düşünsene karşındaki adam seninle aynı fikirde değil diye onun canını yakmak ona zarar vermek istiyorsun. niye yapıyorsun bunu? net bir sebebi yok. en azından ben açıklayamıyorum. ama birine vurmak istemenin kendine ait bir duygusu var. sadece nefret ya da kızgınlık değil. karşındaki o kadar mal ki var olmasın istiyorsun. bir düşünsün seninle aynı fikirde olsun ya da en azından saygılı olsun, saçmalamasın diye düşünüyorsun. olmuyor. ağzına bir tane vuruyorsun. o da sana vuruyor. bir taraf kazanıyor kavgayı. böyle böyle gidiyor...
iki çeşittir. birincisi spordur. kuralları vardır. iki kişiden biri dayağını yer, dövenin elini sıkar olaysız dağılır. biz de seyrederken maçın kaçıncı rounda geldiğini gösteren kızları bekleriz.
ikincisi ise tartışma veya bir anlaşmazlık sonucu karşıdakinin ağzını yüzünü kırmak, taallukatını sikmek istemektir. ilginç bir durumdur. düşünsene karşındaki adam seninle aynı fikirde değil diye onun canını yakmak ona zarar vermek istiyorsun. niye yapıyorsun bunu? net bir sebebi yok. en azından ben açıklayamıyorum. ama birine vurmak istemenin kendine ait bir duygusu var. sadece nefret ya da kızgınlık değil. karşındaki o kadar mal ki var olmasın istiyorsun. bir düşünsün seninle aynı fikirde olsun ya da en azından saygılı olsun, saçmalamasın diye düşünüyorsun. olmuyor. ağzına bir tane vuruyorsun. o da sana vuruyor. bir taraf kazanıyor kavgayı. böyle böyle gidiyor...
şahane bir eylemdir.
gerek yıllardır onurlu bir şekilde sürdürdüğüm klavye delikanlılığı mesleği olsun gerekse kavga etmeye yeltenen gençleri gaza getirip iyice birbirlerine sokma misyonum olsun. bu konuda sözlüğe sağladığım katkılar yadsınamaz.
yadsıyanın da belasını sikerim. kimse benim sabrımı test etmeye kalkmasın.
gerek yıllardır onurlu bir şekilde sürdürdüğüm klavye delikanlılığı mesleği olsun gerekse kavga etmeye yeltenen gençleri gaza getirip iyice birbirlerine sokma misyonum olsun. bu konuda sözlüğe sağladığım katkılar yadsınamaz.
yadsıyanın da belasını sikerim. kimse benim sabrımı test etmeye kalkmasın.
çok rahatlatır ama hayatım boyunca kimseyle dövüşmedim kavga etmedim hep sessiz sakin kendi halinde olan soğuk biriydim.
(bkz: pasif)
(bkz: pasif)
Bazen uvuz kayıpları ve patolojik süreçlere sebep olur.
(bkz: sözün bittiği yer)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar