bugün

atma ziyaaa...
Gs gelecek sezon bu kadar iyi bir sezon geciremeyecek. Kotu gunleri yasadiginizda sizi gorecegiz dursun efendi...

Iyi gunde herkes iyidir ama kotu gunde herkes gercek yuzunu gosterir.

Seneye eglence var.
Dursun'cuğum: Şen yanak ohşatmahtan ne aya posta koymaya başlay oldun? Uyy, erkeeek yaa! Kiyameeem!
komedi dans birlisi tadındaki gs başganıdır. maçtan sonra ali koç ve fenerbahçe kafilesi çıkış yapıp anadolu yakasına geçene kadar stadyumda saklanmış, fenerbahçe otobüsü ve başkanı kendi tesislerine ( samandıra ) ulaşınca ortaya çıkmış ve ali koç için "bak ben buradayım erkeksen gel hadi" diyerek atar gider yapmış. çok şükür ki gs li değilim ama olsaydım yerin dibine girerdim lan. hadi biz kahkaha attık bu komedi şovuna ama kendi taraftarı ne düşünüyor allah bilir. bir de yoldan döndüm falan diye ayak yapıyor. bırak lan dursun bırak kimbilir kaçıncı bodrum katta saklanıyordun *

hayır ali koç gelse ne yapacaksın ? adam yaşına göre bayağı zinde güçlü kuvvetli sen muhtemelen ayakta durabilmek için korse takan adamsın ali koç gelse ne yapacaksın adam tek tokatta amel defterini kapatacak.
--spoiler--

komedi dans birlisi tadındaki gs başganıdır. maçtan sonra ali koç ve fenerbahçe kafilesi çıkış yapıp anadolu yakasına geçene kadar stadyumda saklanmış, fenerbahçe otobüsü ve başkanı kendi tesislerine ( samandıra ) ulaşınca ortaya çıkmış ve ali koç için "bak ben buradayım erkeksen gel hadi" diyerek atar gider yapmış.

--spoiler--

lan olum sen dün demedin mi ali koç maçlara totem için gelmiyor diye? adam tribünde bile değildi pazar günü ne ara maçtan kaç saat sonra gelmiş de kafilesiyle ayrılmış stattan sonra ladkfjah. bir dediğiniz de ötekini tutsun be kardeşim...

o olayın aslı şu; gs taraftarı, takımı ve yönetimi stattan ayrılıyor, mhy denen oluşum sahaya cıkmak istiyor bu nedenle de fb takımı soyunma odasından cıkmıyor ve mhy ali koç u arayarak bu durumu dile getirip yardım istiyor. ali koç da istanbul emniyet müdürlüğü spor şube ekipleriyle -evet devletin polisinin koruması altında- rams park a gelip stattaki 3-4 gariban görevliyi tartaklayıp oyuncularını bos stta sahada gezdirip stattan ayrılıyor. bu durum bizim baskana bildirilince de baskan yoldan dönüp stada geliyor ve ali koç a malum sözleri zikrediyor. durum bu kısaca.
--spoiler--

lan olum sen dün demedin mi ali koç maçlara totem için gelmiyor diye? adam tribünde bile değildi pazar günü ne ara gelmiş de kafilesiyle ayrılmış stattan ladkfjah. bir dediğiniz de ötekini tutsun be kardeşim...

--spoiler--

sen de dün olaylardan haberim yok diyordun şimdi olayın aslını anlatıyorsun aaşkaşlsakjsjakasjk. kardeşim rezilliği savunmayın artık. bir iki kupa için kendinizi bu hallere düşürmeyin meczubların ardını arkasını toplamaya çalışmayın..

ali koç sahada geziyordu kardeşim gözlerinize tavuk karası mı indi ?? maç bitiminde stada gelmiş 50 bin taraftarınızın önünde galibiyeti kutlamış sonra staddan ayrılmış. totem için maçı izlememek ile maç bitimi sahada olmak arasındaki bağlantıyı size biz anlatmayalım artık koca koca adamlarsınız *
--spoiler--

ali koç sahada geziyordu kardeşim gözlerinize tavuk karası mı indi ?? maç bitiminde stada gelmiş 50 bin taraftarınızın önünde galibiyeti kutlamış sonra staddan ayrılmış. totem için maçı izlememek ile maç bitimi sahada olmak arasındaki bağlantıyı size biz anlatmayalım artık koca koca adamlarsınız *

--spoiler--

kardeşim zaten sorun maç bitip herkes stattan ayrılınca gelmesi, bizim başkan stada geri gelmeden de apar topar ayrılması a.ldkfjkdajg ulan reziilğin asıl daniskası bu boş stada polis korumasıyla gelip efelik yapmak nedir lan * yakıştıramadım hiç koca yönetime.
kanka ben ali koç ne iyi yaptı dedim mi hiç ?? o zaten ayrı rezalet ama sizin başkanın yaptıkları tam acizlik. hayır sen de biliyorsun ama hala savunacam diye takla atıyorsun. olm savunmayın bunları kendinizi de aşağı çekmeyin.. hala ali koç bizim başkan gelmeden kaçtı diyorsun şaka mısın nesin ya * lan adamın ayakta duracak hali yok kim neden kaçsın sizin bazlama suratlı dursundan.

yahu o kadar kendinizden eminseniz çıksınlar teke tek kim kimi indirirse artık. adamın söylediğine bak ben buradayım delikanlı isen gel diyor. gelse ne yapacak olm göz var izan var.
erkekimsi der susarım .
Artık ne konuştuğunu çok bilmeyen, herhalde yaşlılıktan dolayı, Galatasaray başkanı.
akıllara gerekirse tek başına suriye'nin kuzeyine gidip hainlerle savaşmaya ant içen bahçeli'yi getirmiştir. yau iki kişi kolunuza girmeden çişe gidemiyorsunuz hala ergen atarları.
ali koç' un aksine ülsubunu bozmayan, onun aksine başarılı olan bir başkan.
en fazla oyla seçilmiş olan galatasaray başkanı.
güncel Önemli Başlıklar