bugün
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor12
- en köylü özelliğiniz4
- çomar müzikleri3
- tiroidli hanım3
- nervio ile travertenlere gitmek4
- sidretü l münteha4
- zorunlu eğitim7
- yanık akrep dumanı çekmek5
- türk ateisti7
- slip mayo giyen erkek2
- organize suç örgütü2
- kanal 72
- sözlük çok bozdu2
- mayışı çekmek2
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması2
- yunanistan29
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- şimdi mokv olacaktı4
- seferihisar2
- z kuşağı8
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- dünüşü4
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- en son aldığınız iltifat14
- sevişirken video çekmek11
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- şımarık insan belirtileri2
- ali vefa6
- la ilahe illallah3
- tekne turu14
- sabahın köründe denize girmek3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı3
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- dekolteye bakar mısınız15
- eğitimin anlamsızlığı3
- irmik helvası vs un helvası18
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- zengin yuzırlar2
- dünüşüyle evlenen adam2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- mokv'u kulaklarından tutup tavana asmak2
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- gürcistan26
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
sinop'un bir ilçesi.
zoraki tanım: hareketli olmayan, dingin.
yazarın tamamen subjektif notu: acaip hızla akıp geçen hayat.. değişen durumlar.. olaylar.. insanlar.. duygular.. hiç bişey aynı kalmıormuş, bunu bi kez daha çok net gördüm.. asıl fark ettiğim bu çeşitlilik.. insanlar bi kaç gruba ayrılıyor olaylar karşısında. bu ara en sık karşılaştığımsa 'vazgeçiciler'.. bu dönem etrafımda yaklasık 3-4 kişi bişeylerden keskin vazgeçişler yapıyor ve ben herkesin her şeyden nasıl vazgeçebildiğini izliyorum.. kolay vazgeçişler. geçmişe takıntılı olmak nası hastalıksa kolayca vazgeçişler de bi nevi hastalık olmalı. aynı derecede, zıt kutupta ama hastalık.. insanlar insanlardan kolayca vazgeçiyor, insanlar şehirlerden vazgeçiyor, dostlarından vazgeçiyor, hayvanlarından vazgeçiyor.. sırtlarını dönüp gidiveriyorlar. kalıp mücadele edeni çok az.. ki bu da bizi 'mücadeleciler' grubuna götürüyor.. kalıp mücadele edenler hırpalanmayı göze alanlar.. yıkılmayı, eskimeyi, yenilmeyi göze alanlar. aslında onlar da vazgeçiciler kadar kolaycılar.. kendilerini harcayarak yapıyorlar bunu üstelik.. bense artık 'durağanlar'danım.. ne kalıp mücadele ediyorum, bitiyorsa bitiyor.. ne d vazgeçiciler gibi basıp gidiyorum keskin bir sınırla vazgeçip.. benimkisi daha sinsice, daha alçakça bişey belki d vazgeçtiğim bütün insanlar için.. zira kalıp mücadele edenler onurlu.. vazgeçenler kolaycı ama en azından onlar da bunu söylüyorlar karşılarındakilere, onlar da bi yere kadar onurlu.. en iğrenci benimkisi.. durağanlar en iğrenci.. vazgeçip duranlar.. eylemsizlik birine yapabileceğiniz en büyük kötülüklerden biridir. yazın bunu bir yere..
yazarın tamamen subjektif notu: acaip hızla akıp geçen hayat.. değişen durumlar.. olaylar.. insanlar.. duygular.. hiç bişey aynı kalmıormuş, bunu bi kez daha çok net gördüm.. asıl fark ettiğim bu çeşitlilik.. insanlar bi kaç gruba ayrılıyor olaylar karşısında. bu ara en sık karşılaştığımsa 'vazgeçiciler'.. bu dönem etrafımda yaklasık 3-4 kişi bişeylerden keskin vazgeçişler yapıyor ve ben herkesin her şeyden nasıl vazgeçebildiğini izliyorum.. kolay vazgeçişler. geçmişe takıntılı olmak nası hastalıksa kolayca vazgeçişler de bi nevi hastalık olmalı. aynı derecede, zıt kutupta ama hastalık.. insanlar insanlardan kolayca vazgeçiyor, insanlar şehirlerden vazgeçiyor, dostlarından vazgeçiyor, hayvanlarından vazgeçiyor.. sırtlarını dönüp gidiveriyorlar. kalıp mücadele edeni çok az.. ki bu da bizi 'mücadeleciler' grubuna götürüyor.. kalıp mücadele edenler hırpalanmayı göze alanlar.. yıkılmayı, eskimeyi, yenilmeyi göze alanlar. aslında onlar da vazgeçiciler kadar kolaycılar.. kendilerini harcayarak yapıyorlar bunu üstelik.. bense artık 'durağanlar'danım.. ne kalıp mücadele ediyorum, bitiyorsa bitiyor.. ne d vazgeçiciler gibi basıp gidiyorum keskin bir sınırla vazgeçip.. benimkisi daha sinsice, daha alçakça bişey belki d vazgeçtiğim bütün insanlar için.. zira kalıp mücadele edenler onurlu.. vazgeçenler kolaycı ama en azından onlar da bunu söylüyorlar karşılarındakilere, onlar da bi yere kadar onurlu.. en iğrenci benimkisi.. durağanlar en iğrenci.. vazgeçip duranlar.. eylemsizlik birine yapabileceğiniz en büyük kötülüklerden biridir. yazın bunu bir yere..
sınop'un guzide ılcesı her ne kadar guzel olmasa da koylerı mukemmel.. yesılllıklerle dolu koylerı var mutlaka gıdın gezın tozun ..
kendisine bir söz söylenildiğinde mal mal suratınıza bakan, hareketleri yavaş olan kişilere uyabilecek bir sıfattır.
köyden farkı olmayan sinopun bir ilçesi.
sinopun gidilip görülmemesi gereken ilçesi. oldukça geri kalmış bir ilçe. sorunlu aileler ve ensest ilişki hat safhada.
Dün itibariyle şehirde olaylar çıkmış. Tam olarak nedir ne değildir bilmiyoruz ama adını öğrenme imkanımız oldu. Hakkında şöyle bir bilgi bulunmamaktadır. https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Durağan
sözlüğün şuan ki hali.
sinop'un iç ilçelerinden biri.
Tekirdağ Çorlu ‘daki 10 kişiden 8’inin kütüğü buradadır.
2024 yerel seçimleri'nde sinop'un durağan ilçesinin belediye başkanı yüzde 37,12 oy ile akp'li necmettin ermiş seçilmiştir.
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar