bugün
- akp gittikten sonra yaşanacak büyük felaket15
- dünyada islam devletiyiz diyenlerin hali25
- itici gelen hitap şekilleri14
- hakan çalhanoğlu12
- kaç instagram hesabınız var9
- eski uludağ sözlük ortamı8
- 1996 yılından akılda kalanlar13
- furkan bölükbaşı'na soruşturma açılması16
- cb'nin biri kürt biri alevi iki yardımcısı olsun15
- bazı kadınların kendisini mükemmel zannetmesi10
- anın görüntüsü14
- genelev açılışında kurban kesmek11
- sevr antlaşması kabul olsa olacaklar10
- kiyafeti yüznden işten eve gönderilen tiktok kızı14
- fethiye13
- atatürk'ü sevmemek11
- gocu14
- düğün takılarını gazze'ye bağışlayan çift10
- evlenilecek erkekte aranacak özellikler18
- gemileri karadan yürüten dahi lider9
- sözlük yazarlarını kahreden şeyler14
- altan öymen10
- annenin ölmesi8
- maraz ali vs polat alemdar8
- sezen aksu'nun aykolik'e benzemesi15
- biri sana ayı dese naparsın25
- lgs'de 36 türkiye birincisi aynı imam hatipten17
- ankara'da markette ayaküstü sıçan kadın12
- hadisle ayet çelişirse hadisle amel edin15
- yazarların sevmediği film türü10
- yiğit bulut8
- dövmeli erkekleri dövmeli8
- yaşadığınız şehirde hava nasıl9
- kurtuluş savaşı16
- lozanın gizli maddeleri8
- akdavarlar9
- neden iyi erkeklerle tanışamıyoruz10
- emeklilerin maaşına haciz konması16
- israil'in kara ordusu20
- cuhapenin lgs için suç duyurusunda bulununması15
- mustafa varank vs ali mahir başarır20
- reisin günlük saray masrafı13
- erkeklerin astrolojiye inanan kadınları sevmemesi14
- prezervatif alırken utanmak16
- oylayıp reddedeceğiz9
- kemalistlerin kemoterapiye ihtiyaç duyması9
- halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu12
- kemalistlerin ülkeden tam olarak gideceği tarih10
- uludağ sözlük kadrosu9
- sınav güvenliği konusunda parmakla gösterilmemiz15
bu akşam konyaaltı açık hava tiyatrosunda sahne alacak grup. votka portakalları hazırladık. konser saatini bekliyoruz efem.
az önce konserlerinden geldim. bir iki not düşmek isterim.
-öncelikle daha önce 6-7 konserinde bulunmuş olmama rağmen en kötü konserleri buydu. nedenini bilmiyorum ama aralarında ilk defa bu kadar uyumsuzluk vardı.
-cengiz baysal solo performansıyla gözümde niye dünyanın en iyi 10 batericisinden biri olduğunu bir kere daha kanıtladı.
-kaan'ın saçları acayip dökülüyo lan. baya orta tarafı dedem gibi açılıyo yavaştan. bide toka taksan ölürmüsün be kardeşim konser boyu saçla uğraşıyosun, terletiyo seni boş yere..
-yine kaan. o tişört ne amk? paran mı yok? konser boyu bi önden bi arkadan çekiştiriyosun. yapma böyle. performansını etkiledi valla.
-antalya'da ki konserlerinizde yaş sınırı koydurun bide bu arada. yapın bunu. o açık hava her türlü dolar.hatta hiç olmadı 2 bin kişi olsun bizim olsun be.
not: burayı okuduğunuzu biliyorum. en azından menejerin. sahneye atlayan o yarı çıplak çocuğu dövdüm konser sonrası. intikamınızı aldım. rahat uyuyabilirsiniz.
ha bide ikinci not: menejer funda yeni başladı bi kaç gün oluyo. ona da başarılar dilerim.
-öncelikle daha önce 6-7 konserinde bulunmuş olmama rağmen en kötü konserleri buydu. nedenini bilmiyorum ama aralarında ilk defa bu kadar uyumsuzluk vardı.
-cengiz baysal solo performansıyla gözümde niye dünyanın en iyi 10 batericisinden biri olduğunu bir kere daha kanıtladı.
-kaan'ın saçları acayip dökülüyo lan. baya orta tarafı dedem gibi açılıyo yavaştan. bide toka taksan ölürmüsün be kardeşim konser boyu saçla uğraşıyosun, terletiyo seni boş yere..
-yine kaan. o tişört ne amk? paran mı yok? konser boyu bi önden bi arkadan çekiştiriyosun. yapma böyle. performansını etkiledi valla.
-antalya'da ki konserlerinizde yaş sınırı koydurun bide bu arada. yapın bunu. o açık hava her türlü dolar.hatta hiç olmadı 2 bin kişi olsun bizim olsun be.
not: burayı okuduğunuzu biliyorum. en azından menejerin. sahneye atlayan o yarı çıplak çocuğu dövdüm konser sonrası. intikamınızı aldım. rahat uyuyabilirsiniz.
ha bide ikinci not: menejer funda yeni başladı bi kaç gün oluyo. ona da başarılar dilerim.
orhan gencebayın albümünde söyledikleri gönül şarkısını dünyada kimse böyle içten okuyamaz. paketi bitiriyorum sizin yüzünüzden.
Yanan bir şeyden çıkan, grimsi renge sahip olan, hafif saydam, şekli olmayan, ortama yayılan şey.
kelimelerle anlatılamayacak olan grup. zaten her parçalarını ayrı ayrı severek dinlerken şimdi '' Gönül '' parçasına yaptıkları cover... insanı alıp başka diyarlara götüren grupdur aslında duman grubu.
8 ekim pazartesi günü istanbul üniversitesinde konseri olduğunu duyduğum pek de sevdiğim bir gruptur.benden duymuş olmayın bilet 5 liraymış.
yavuz çetin'den, yirminci yüzyıl blues müziğinden, yetmişler progressive rock'tan sonra en huzur verici şey. bir de yetmiyormuş gibi çok mütevaziler.
bazı şarkıları vardır ki çok fenadır.
gönül şarkısını çok güzel söylemiş grup.
Duman: şarkıları ıle benım her zaman ic sesim olan rock grubumuz.
Sahnesi en iyi olan grupların başını Çeken, insanların iÇ sesi olan ve artık aşmış olan, grubun adından da anlaşılacağı gibi dumanlı grubumuz.
Helal olsun şarkısı sayesinde duman fanı olmuş bulunmaktayım. her dinlediğimde sigara tüttürdüğüm gerçeği de var tabii.
19 ekim 2012 tarihinde edirne'de saraçlar caddesinde açık hava konseri verecek olan grup.
bu gece edirne'de esen adamların grubudur. var olsunlar.
edirne'de müzik şöleni yaşatan gruptur. 3 saat boyunca binlerce kişiyi aralıksız coşturdular.
zamanında tüm uludağ üniversitesine siz kaça gidiyorsunuz diyebilecek kadar kafası iyi şekilde konserlere çıkan grup.
seviyor muyum, seviyorum orası ayrı.
seviyor muyum, seviyorum orası ayrı.
kahve içerken bile kafa yaptıran hayvanlardır efenim. iyi ki varlardır.
türkiye standartları üstündedir.
gönül şarkısıyla yine bizi sevindiren helal olsun adlı mükemmel şarkıya sahip grup.
Geçtiğimiz günlerde hilton otel'de bir grup arkadaşıyla gördüğüm grup. Üstelik sarhoş değildi.
helal olsun gibi çok iyi şarkıyı yapan grup.
helal olsun şarkısını türkçe bilen herkes dinlemelidir.
müziği iyi olan gruptuq. en son gönül şarkısını söylemistir.
güncel Önemli Başlıklar