bugün
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var4
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- evli bir adama aşık oldum sözlük19
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- sözlüğün manyak dolu olması5
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- from gold from dust28
- recep tayyip erdoğan30
- fiziği güzel sözlük kızları56
- birine aşık olup kafayı yemek9
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- asrın soygunu10
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- senin aklini alirim9
- fatma betül sayan kaya69
- kadının en öpülesi yeri11
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- şampuan yerine saç kremi almak6
- kuran da namazın olmaması12
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- sabahın köründe işe giden ezik13
- sydney sweeney'in memeleri6
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- memeleri kafam kadar kız24
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- belçika attı5
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- görsel yükleme problemi5
- gecenin şarkısı5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- koç burcu insanları7
- ayrı mutfakların insanları9
2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda Genel cerrahi ihtisasına başladı ve 2009 yılında ihtisasımı tamamlayarak genel cerrahi uzmanı ünvanı aldı. Askerlik hizmeti ve mecburi hizmet sonrasında 2012-2017 yılları arasında Ankara’da vakıf ve özel hastane olmak üzere 2 ayrı hastanede genel cerrahi uzmanı olarak çalıştıktan sonra 2017 yılında Hacettepe Üniveristesi Tıp Fakültesi Anabilim dalında öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. 2019 yılında Doktor Öğretim Üyesi, 2022 yılında Doçent ünvanını aldı. 2024 yılı itibariyle mesleğimi serbest olarak icra etmektedir.
Eğitim amaçlı olarak, cerrahi ultrason eğitimi için Instituto Clinica Humanitas ( Milano ), laparoskopik cerrahi eğitimi için St Johnnas Hastanesi ( Dortmund), koloproktoloji alanındaki eğitim ve deneyimimi arttırmak için ise Fredrich Alexander Üniversitesi ( Erlangen) hastanelerinde bulundu.
2023 yılında Koloproktoloji alanında girdiğim yeterlilik sınavda başarılı olarak Avrupa Koloproktoloji ((FEBS-Q) Yeterlilik Belgesi aldı.
Halen Türk Cerrahi Derneği ve Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği üyelikleri ile birlikte cerrahi alanında daha birçok bilimsel kuruluşa üyeliği bulunmaktadır . Özel ilgi alanları arasında ileri Laparoskopik Cerrahi ve Robotik Cerrahi, Kolorektal Kanserler , Proktolojik hastalıklar, Pelvik taban hastalıkları , bulunmaktadır.
Özellikle Robotik cerrahi, kolon kanseri, rektum kanseri, hemoroid perianal fistul abse kıl dönmesi gibi proktolojik hastalıklar ise üst seviyede uzmanlık alanları arasında yer almaktadır.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Eğitim amaçlı olarak, cerrahi ultrason eğitimi için Instituto Clinica Humanitas ( Milano ), laparoskopik cerrahi eğitimi için St Johnnas Hastanesi ( Dortmund), koloproktoloji alanındaki eğitim ve deneyimimi arttırmak için ise Fredrich Alexander Üniversitesi ( Erlangen) hastanelerinde bulundu.
2023 yılında Koloproktoloji alanında girdiğim yeterlilik sınavda başarılı olarak Avrupa Koloproktoloji ((FEBS-Q) Yeterlilik Belgesi aldı.
Halen Türk Cerrahi Derneği ve Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği üyelikleri ile birlikte cerrahi alanında daha birçok bilimsel kuruluşa üyeliği bulunmaktadır . Özel ilgi alanları arasında ileri Laparoskopik Cerrahi ve Robotik Cerrahi, Kolorektal Kanserler , Proktolojik hastalıklar, Pelvik taban hastalıkları , bulunmaktadır.
Özellikle Robotik cerrahi, kolon kanseri, rektum kanseri, hemoroid perianal fistul abse kıl dönmesi gibi proktolojik hastalıklar ise üst seviyede uzmanlık alanları arasında yer almaktadır.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar