bugün

/30
dün tam da "show tv de görünmüyor galiba bu sene yayınlanmayacak" dediğim dizi. o ağzımı açmasaydım keşke diye düşünmeden edemiyorum.
gene başlamış işkencedir.
bunu yayınlayan show tv'nin durumunun stabil olduğunu düşünmediğim dizidir.
https://www.youtube.com/watch?v=pljx4Ppc5cI
ay başında tekrarları başlayacak dizi. *
edit: hafta içi her gün 11:30'da.
Geçen yıl kardeşimin sayesinde gece-gündüz sürekli izliyorduk. Bu yıl aynısı olmaz inşallah.
RAMAZANIN GELMESiYLE CENNET MAHALLESi iLE YARIŞMAYA GiRECEK OLAN DiZi.RAMAZANDA HAFTA iÇi 3 SEANS OLARAK SEYiRCiYE YEDiRiLiR. SAHUR VAKTiNDEN ÖNCE SABAH 11 VE iFTARDAN ÖNCE.
yazin gelmesiyle yayinlanmaya baslamasi muhtemel eski dizidir. yine facebookta kaos yaratacagi da kesindir.
görsel
görsel
yaz aylarında show tv'de verilen dizidir ayrıca bizde yaza yaklışıyoruz tehlikenin farkındamısınız.
hepsi aynı kokan adamlar.
üniversiteye hazırlanan sayısal öğrencilerini, doktorluğu çok eğlenceli bir meslek gibi gösterip tıp okumaya özendiren dizidir. zavallı öğrencilerimiz sanıyorlar ki bütün doktorlar ameliyattan ameliyata koşuyor. bilmiyorlar ki uzman olamazlarsa pratisyen olacaklar!
ne yalan söyleyeyim,gerçekten özlediğim dizidir.gene tekrarı başlarsa çok sevinirim.
ramazan boyunca rekor kıran bir daha görülmek istenmeyen dizi.
2012 ramazan ayında yayınlanmaması temennimizdir.
iki veya daha fazla doktorun bir araya gelmesiyle oluşan topluluk. *

birde doktorlar sitesi diye bir yer var; eskiden içinde sadece doktorların yaşadığını sandığım.

doktorların dizisinden bahsetmiyorum bile. benden önce yeterince bahsedilmiş zaten.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/doktorlar-200530/
ramazan boyunca sabah 5 e kadar izlediğim dizidir herkes dalga geçsede nefret etsede izliyorum ben diziyi seviorm ama soranlara :
-- la şu doktorlarda ne gıcıkki la değilmi seyfullah.
- he valla 7/24 yayınlıyolar onu görünce tv yi kapıyorum.
--- öyle demeyin la geçen bölüm çok heyecanlıydı.
- öff sorma ne oldu la dün adam öldümü?
-- seyfullah hani izlemiyordun.
- ya yok aslında izlemiorumda dün uyku tutmadı kuzenim izliyordu bende mecburen işte.
-- sus la sus .
çok güzel bir kanaldır. kanalda ara sıra show tv de yayınlanır. *

edit: saniyesinde beğenmediğini belirten arkadaşım nedenini de belirtse keşke. *
Yeni bir kanal ismidir bazı günler show adlı program yayınlanır.
tabipler.
yeter artık show tv diye yalvardığımız mide bulandırmaya başlayan dizi.
insanın hasta olduğunda doktora gitmesini engelleyen dizi. be ne entrika kardeşim ya.
hükümetin çıkardığı doktorlara tam gün yasasını yanlış anlayan dizidir.
her probleme allah kahretsin diye tepki veren doktorlarin bulundugu dizidir.

---

ulan entryi girdigim anda iki tane daha kahretsin duydum. Ne lan bu.

bir edit daha: 3 oldu lan. suyu cikti.
© copyright 2005 - 2026