bugün
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay12
- queen feristah9
- yakışıklı erkeklerin gay olması6
- küçük prens okuyan yetişkin erkek5
- debe'nin nick altı entry dolması4
- online yazarlar neden yazmıyor11
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor13
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
- yılbaşına az kalması6
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar6
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım5
- sürekli güler yüzle dolaşan tip11
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor3
- tarık tarcan3
- gocu22
- çok kahve içen adamın çocuğunun siyahi olması3
- yapay zeka moderatörü2
- velvet57
- sözlük yazarlarının çayları9
- device connected3
- yeni parti39
- alma mater yuzır3
- sanat sepet tayfa2
- atakürtçüler3
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden5
- parmak patates vs elma dilim patates10
- sözlük kezoları9
- misafirlikte tuvalete gitmek2
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- arabayı yavaş süren tipler4
- güvenilir yazar5
- psikopat erkek seven kızlar7
- katatespizartmasi19
- ilgi isteyen kız4
- havanın buz gibi olması6
- bize hizmet edenlerin listesini allaha bildiriyorz3
- aylık 388 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- mercimek çorbası6
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- en son ne zaman altınıza işediniz2
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak6
- aloo napıyon yaaa diyen taksici2
- aranızda doktor var mı3
- sözlük kızlarına nazar değmesi3
- yazarların sözlükle ilgili kehanetleri2
- erkeklerin biraz şey olması8
- sen yapamazsın beceremezsin diyen arkadaş tipi4
- öbür sözlük4
- ona bir şey söyle7
kapanmis efsane. acikcasi bir garip oldum, internet kullanmaya basladigimdan bu yana girdigim bir siteydi. altyazilardan cok filmleri takip ederdim, oradan okudugum yorumlarla gider izler ya da indirir izlerdim. internette dolasirken yasadigim boslugu tarif edemem.
kapanmış.
yakında netflix, puhu ve blutv avukatlarını salacak üstlerine.
süper sitedir. amme hizmeti yapıyor.
iyisin, hoşsun, çok da yardımın dokundu. fakat bir çok aradığım altyazıyı da bulamadım. yok. yine de teşekkürü borç biliriz...
türkçe altyazı denince akla ilk gelen ancak nedense arkasından da bolca atan tutanların bulunduğu site.
artık altyazi.org adresine yönlendirilmektedir.
artık altyazi.org adresine yönlendirilmektedir.
çok iyi bir altyazı paylaşım platformu. tamamen gönüllülerden oluşmasıda bir başka güzel yanı.
(bkz: altyazi org)
iyi hoş site.
ama keşke kickass.to daki gibi yanda download butonu olsa tekrar bi sayfa açıp ordan uğraşmasan altyazı indirmek için.
ama keşke kickass.to daki gibi yanda download butonu olsa tekrar bi sayfa açıp ordan uğraşmasan altyazı indirmek için.
beni altyazı olayından soğutup dizileri tamamen altyazısız, orijinal diliyle izlemeye mahkum etmiş platform.
aşağıda yer alan entry, dp'teki tüm altyazılar için geçerli değildir.
mad men altyazılarında daima senkron problemiyle karşılaştım. öyle bir senkron sorunu var ki, evet saliselik bir durum ama beni deli ediyor. yani bir bölüm boyunca yer yer sorunlu, yer yer sorunsuz bir senkronla karşılaşıyorum. gom player'da düzeltmeye çalışıyorum, altyazının hızını tam ayarladım derken yine gidiyor. yani, altyazı baştan sonra geriden gelse veya ileriden gitse bu kadar sıkıntı olmazdı sanırım kendim ayarlamaya çalışınca.
maalesef bu her bölümde oldu, ben de en sonunda bıkıp 3. sezonun son 4 bölümü ve 4. sezonun ilk 3 bölümünü şimdiye kadar olduğu gibi ingilizce izliyorum. eh, dili geliştirmeme yaptığı katkı için teşekkür etmem gerek, o ayrı.
aşağıda yer alan entry, dp'teki tüm altyazılar için geçerli değildir.
mad men altyazılarında daima senkron problemiyle karşılaştım. öyle bir senkron sorunu var ki, evet saliselik bir durum ama beni deli ediyor. yani bir bölüm boyunca yer yer sorunlu, yer yer sorunsuz bir senkronla karşılaşıyorum. gom player'da düzeltmeye çalışıyorum, altyazının hızını tam ayarladım derken yine gidiyor. yani, altyazı baştan sonra geriden gelse veya ileriden gitse bu kadar sıkıntı olmazdı sanırım kendim ayarlamaya çalışınca.
maalesef bu her bölümde oldu, ben de en sonunda bıkıp 3. sezonun son 4 bölümü ve 4. sezonun ilk 3 bölümünü şimdiye kadar olduğu gibi ingilizce izliyorum. eh, dili geliştirmeme yaptığı katkı için teşekkür etmem gerek, o ayrı.
geçen gün yaşadığı yavaşlık sorununu anlayışla karşıladığım, ancak sabahtan beri 10 dk'da yüklenmeye başlayan, üstelik de çoğu görsel yüklenmeyince terk eylediğim site. turkcealtyazi.org akar...
Bir turkcealtyazi.org olmayan site.
film indirenlere ciddi ciddi hizmet veren, herkesi üyeliğe kabul etmeyen site. bu sitede çalışıp ünlü tvlerden teklif alanları biliyorum.
efsane sitedir. eskiden flashget, rapidshare, hotfile filan vardı indirip izlerdik burdan da altyazısını alırdık.
Tek alternatifi turkcealtyazi.org olan site.
yıllarca filmlerime alt yazı indirdiğim fevkalade site. ciddi hizmet vermiştir.
artık alternatif bir site gerek.
artık alternatif bir site gerek.
Az altyazı indirmedim. iyi hizmet vermiştir. Yazık oldu...
Bir kaç çevirimin olduğu boktan site kapatmışlar sanırım.
Herkezin yararlandigi siteydi. Kapatilsada gunumuzde baska yerler var. Herkezde bilmez. Genede o varken hayat toz penbe ydi.
Hakkın rahmetine kavuşmuş site.
dandik site. çevirileri berbat. bazı dizilerin çevirilerini hiç diziye bakmadan yapmışlar. dizi daha başlangıç yapıcak müzik çalıyor ama adam altyazıyı saniyesinde başlatmış.
daha iyisini sen yap diyenler. benim işim çevirilik mi hımına. benim işimi eleştircek olan varsa gelsin.
daha iyisini sen yap diyenler. benim işim çevirilik mi hımına. benim işimi eleştircek olan varsa gelsin.
offline olan site.
halka hizmet eden muazzam site .
offline olan site. yeminle kanser edecek beni.
edit: 15 dk'dır offline olan site, buraya yazdıktan sonra online oldu arkadaş.
edit: 15 dk'dır offline olan site, buraya yazdıktan sonra online oldu arkadaş.
turkcealtyazi.org ile birlikte altyazı sitelerinin vazgeçilmezi. (bkz: Lone survivor) filminin altyazısını bekliyorum bu aralar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar