bugün
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti6
- antipanik9
- kara çarşaf giymek isteyen türkiyeye4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları5
- türkiye20
- günün sözü22
- yaşam enerjisi veren şeyler5
- ateistlerin yaşama amacı28
- sosyalist reisçi2
- vapurla iskele arasına düşmek2
- simitlere marti atmak2
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak2
- birader başlığına kızan yazarlar2
- karı kıza para yedirir misiniz8
- zorunlu eğitim18
- iletişim başkanlığı'nın türk dizileri toplantısı2
- sabahları nefret edilen şeyler16
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı4
- lokum gibi3
- sarapci koala69
- rafael leao24
- koala görünce eksiyi basmak7
- ölümden sonra hiçlik ümidi2
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- erkeklerin istediği tek şey17
- recep tayyip erdoğan23
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- biraderlerin vurduyor olması12
- sarapci diye nick alan akpli17
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- en son ne zaman namaz kıldın13
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- mehmet ali alabora7
- biraderine de sana da yeter artık7
- fener balı15
- ismet özel der ki3
- fenerbahçe vs galatasaray26
- ayağı şiir kokan kadın6
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- biraderizm felsefesi6
- sikerim böyle hayatı deyip 7/24 taksicilik yapmak2
- manifest11
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- bir dinciyle tartışmak5
- teröriste sövmek artık yasak23
üsküdar icadiye mahallesinde bulunan fethipaşa korusu içerinde yer alan şirin, samimi restaurant.
işletme müdürünün değişmesi ile birlikte hizmet kalitesi artmış olup, görsel anlamda da yeniliklere gitmişler.
otopark sorunu yoktur ayrıca çocuklar için minik bir oyun alanı mevcuttur.
girer girmez sizi minik bir köprü karşılar, yapılan süs havuzunda ışıklandırılmış şekilde boğaziçi köprüsünün minyatürü vardır.
fiyat olarak olarak değerlendirirsek ortalamanın biraz üzerinde yer alır ancak o manzara ve huzur ortamı bu eksikliği anında unutturuyor.
açık büfe kahvaltı için düşünebilirsiniz, kahvaltısı zengindir ancak dediğim gibi fiyat konusunda biraz pahallıdır. açık büfe kahvaltısı haftaiçi ve haftasonun için farklı fiyatlandırılmıştır.
tabağına aldığı yiyeceklerin hepsini bitirenlere extradan %10 oranında indirim yapmaktalar.
servisi yerindedir, hızlıdır. porsiyonları yeterlidir ve osmanlı mutfağından lezzetleri tadabilirsiniz.
fethipaşa korusunun içerisinde olması ve ulaşımının biraz zor olması ( üsküdar'ın en merkezi yeri ancak ulaşmak için çıkılan yokuşlar insanın temelini siker) mekanı gereksiz kalabalıktan uzak tutuyor.
kısaca üsküdar'da gidebileceğiniz ender adreslerden birisidir.
işletme müdürünün değişmesi ile birlikte hizmet kalitesi artmış olup, görsel anlamda da yeniliklere gitmişler.
otopark sorunu yoktur ayrıca çocuklar için minik bir oyun alanı mevcuttur.
girer girmez sizi minik bir köprü karşılar, yapılan süs havuzunda ışıklandırılmış şekilde boğaziçi köprüsünün minyatürü vardır.
fiyat olarak olarak değerlendirirsek ortalamanın biraz üzerinde yer alır ancak o manzara ve huzur ortamı bu eksikliği anında unutturuyor.
açık büfe kahvaltı için düşünebilirsiniz, kahvaltısı zengindir ancak dediğim gibi fiyat konusunda biraz pahallıdır. açık büfe kahvaltısı haftaiçi ve haftasonun için farklı fiyatlandırılmıştır.
tabağına aldığı yiyeceklerin hepsini bitirenlere extradan %10 oranında indirim yapmaktalar.
servisi yerindedir, hızlıdır. porsiyonları yeterlidir ve osmanlı mutfağından lezzetleri tadabilirsiniz.
fethipaşa korusunun içerisinde olması ve ulaşımının biraz zor olması ( üsküdar'ın en merkezi yeri ancak ulaşmak için çıkılan yokuşlar insanın temelini siker) mekanı gereksiz kalabalıktan uzak tutuyor.
kısaca üsküdar'da gidebileceğiniz ender adreslerden birisidir.
namık kemal'in akif bey adı romanından bir karakterdir.
kizimin adi dilruba. anlami farscada gonulcelen demektir.
bu isme sahip olan insanların başka hiç bir adı beğenmemesi. hatta ikinci adını da kabul etmemesi..
(bkz: ben)
(bkz: ben)
oldukça seksi bi kadın ismi. ilk kez duydum ama fonetiği müthiş. evet.
Allahın izniyle iki ay sonra doğacak olan kızıma, uzun araştırmalardan ve aldığım telkinlerden sonra vereceğim isimdir.
ilkokul sevgilimdi. Bi türlü adını diyememiştim ve en sonunda bana silgi vermeyi bırakmıştı.
aptal bir erken ergenlik dönemi geçiren dizi karekteri.
adı nadir duyulan kız ismi.
dilara ile aynı anlama gelir.
boğaz köprüsünden anadolu istikametine giderken sağdaki ilk tepede yer alan kafe-restoran ismi(idi 2009'da gittiğimde). 8 yıldır istanbul'da yım birkaç kez de gittim ama ne hikmetse adına hiç bakmak aklıma gelmedi.
bilinçaltıma s.kayım ne pislik yermiş, size de böyle oluyor mu?
bilinçaltıma s.kayım ne pislik yermiş, size de böyle oluyor mu?
Üniversitede tanıştığım ve rakıyı sek içtiğini gördüğüm ender kadınlardan birinin ismi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar