bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı35
- paranın devrinin bitmesi10
- kelimelik3
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- filmi beğenmeyip yönetmeni vurmak3
- spk tera holding de 37 kişi hakkında suç duyurusu2
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- hayatın çok sıkıcı olması2
- yemen'in taiz kentinde husi çatışmaları2
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- yasak cinsel ilişkiler15
- fatma betül sayan kaya44
- zamanda yolculuk2
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- ölüm2
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- sarma saramayan kız10
- sistem patlamış2
- futbol13
- siccin4
- türkiye28
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- romanya53
- çalmaşur4
- italya12
- saraca ö yıldırım2
- true'nun çaylak olması7
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- özgürlük vs eşitlik5
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- abberline ın yeni hesabı11
- online listesinin yine gelmesi6
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- belçika10
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- beyza3
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- altay bayındır6
- yağmurlu gece6
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- hepinizi yazdım bir kenara8
- 2090 yılında hepimiz ölmüş olacağız4
- dünya60
Günümüzdeki çarpık, anlam doluluğundan uzak, yalnızca belli başlı amaçlara ulaşmak için izlenen flörtleşme yolunu anlatan bluTV belgeseli.
Hakikaten iğrenç tüm bu şeyler. Yarısına kadar izleyebildim. Flört edem, onunla bununla konuşam, onla bunla takılam... Ne karaktersizce ve onursuzca bunlar. Günümüz insanı değilim ben, olamayacağım da.
Reşat Nuri güntekin'in dediği gibi: bu çağdan etimle kemiğimle nefret ettim.
Gerçek sevgiyi aramak, bulduklarında da sahip çıkmak yerine yedek listesi yapıp önlerine gelenle fingirdemek kendilerini iğrenç hissettirmiyor mu acaba? izlerken benim midem bulandı da.
internet çağı her türlü bokluğu içinde barındırıyor. Her şeye erişim kolaylaşırken, karakterde ve sadakatte de noksanlık meydana getiriyor.
Hakikaten iğrenç tüm bu şeyler. Yarısına kadar izleyebildim. Flört edem, onunla bununla konuşam, onla bunla takılam... Ne karaktersizce ve onursuzca bunlar. Günümüz insanı değilim ben, olamayacağım da.
Reşat Nuri güntekin'in dediği gibi: bu çağdan etimle kemiğimle nefret ettim.
Gerçek sevgiyi aramak, bulduklarında da sahip çıkmak yerine yedek listesi yapıp önlerine gelenle fingirdemek kendilerini iğrenç hissettirmiyor mu acaba? izlerken benim midem bulandı da.
internet çağı her türlü bokluğu içinde barındırıyor. Her şeye erişim kolaylaşırken, karakterde ve sadakatte de noksanlık meydana getiriyor.
Çoğunlukla günümüz kızlarının, ego tatmin etmek için erkekleri kullanması ve 1 kişi yetmediği zaman da yedek kulübesine attıklarından kullanması sonucu oluşan karaktersiz olay.
Ve aynı zamanda günümüz erkeklerinin de karaktersizce abazalık yaparak bu tip karaktersizlikleri umursamayıp çakar geçerim kafasıyla oluşan olay.
Ve aynı zamanda günümüz erkeklerinin de karaktersizce abazalık yaparak bu tip karaktersizlikleri umursamayıp çakar geçerim kafasıyla oluşan olay.
artık yaşam iyice dijitalleştiğinden mütevellit; buna bağlı olarak da en saf duygular dahil dijitalleşiyor. insan, enin de sonunda dijitallikten de sıkılacaktır.
Öncesini daha güzeldi tabi. Görenler şanslı.
Essy'e bu denli katılacağımı tahmin etmezdim.
Sadece üslup biraz daha düzgün olabilirdi.
"hakikaten iğrenç tüm bu şeyler. yarısına kadar izleyebildim. flört edem, onunla bununla konuşam, onla bunla takılam... ne karaktersizce ve onursuzca bunlar. günümüz insanı değilim ben, olamayacağım da.
reşat nuri güntekin'in dediği gibi: bu çağdan etimle kemiğimle nefret ettim.
gerçek sevgiyi aramak, bulduklarında da sahip çıkmak yerine yedek listesi yapıp önlerine gelenle fingirdemek kendilerini iğrenç hissettirmiyor mu acaba? izlerken benim midem bulandı da."
+1
Sadece üslup biraz daha düzgün olabilirdi.
"hakikaten iğrenç tüm bu şeyler. yarısına kadar izleyebildim. flört edem, onunla bununla konuşam, onla bunla takılam... ne karaktersizce ve onursuzca bunlar. günümüz insanı değilim ben, olamayacağım da.
reşat nuri güntekin'in dediği gibi: bu çağdan etimle kemiğimle nefret ettim.
gerçek sevgiyi aramak, bulduklarında da sahip çıkmak yerine yedek listesi yapıp önlerine gelenle fingirdemek kendilerini iğrenç hissettirmiyor mu acaba? izlerken benim midem bulandı da."
+1
Onunla bununla takılam, yedekte de sevgilim olsun, maymun iştahlı biri olam, elimin altında biri dururken gözüm de dışarda olsun mantığını meşrulaştıran leş belgesel.
ilk bölümünü en fazla yarısına kadar izleyebilirken ikinci bölümünü açmaya midem el vermedi. Etraf Yeterince sadakatsiz dolu zaten, izleyip ilham alan basiretsiz çok.
ilk bölümünü en fazla yarısına kadar izleyebilirken ikinci bölümünü açmaya midem el vermedi. Etraf Yeterince sadakatsiz dolu zaten, izleyip ilham alan basiretsiz çok.
Finali bok gibi. Donanimhaber den bulursam bu kadar oluyor iste.
Çağımızın gereğidir, mümkündür.
Her konuda değişim olduğu gibi fantazilerimiz de dünyayla beraber değişiyor, ilginçleşiyor.
Her konuda değişim olduğu gibi fantazilerimiz de dünyayla beraber değişiyor, ilginçleşiyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar