bugün

Başarılı bir teknik adamdır. bir şampiyonlar ligi kupasını hakediyo bu adam. her sene real madrid faciası yaşıyor.
gerçekten takdir edilesi başarılı bir teknik adam.
tam bir at hırsızı. sevimsiz bir tip. evet.
Futbol stratejisiyle futbolu katleden adam.
Bugün Doğum günü olan at hırsızı tipli teknik direktör. Evet.
Barcelona nın ilacı olan teknik adam. Gerçi bu sene Copa del rey de elendiler ama şampiyonlar ligi çeyrek finalinde eşleşip Barcelona ya küsküyü dayamasını bekliyorum.
(d. 28 Nisan,1970, Buenos Aires, Arjantin) Arjantinli teknik direktör ve eski futbolcu.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Diego_Simeone
''bizim gücümüz, onların bizden daha güçlü olduğunu bilmemiz''

barcelona'ya deplasmanda 2-1 yenildikleri şampiyonlar ligi maçının rövanş karşılaşması öncesindeki basın toplantısında sarf ettiği cümledir. maçı 2-0 alıp barcelona'yı elediler.
arada sırada sinirine hakim olamasa da atletico madrid devriminin mimarıdır.
işler iyi gitmeyince paris'te büfe açmış galiba...
görsel
Futbolun takım oyunu olduğunu yıllardır bağıra bağıra anlatan adam.
jölesiz saçları götüme benziyor.
aldı ama kafasını neyse seneye bidaha denesinler bu sefer nah alırlar.
nedense slaven bilice benzettiğim teknik direktördür.

inanılmaz bir sempati duyuyorum, kupayı dibine kadar hak etmiştir, seneye artık.
son 5 yılın en iyi teknik direktörü.
otobüsçü..
hırsının kurbanı olan yavşak bir teknik direktördür. Türkiye'ye gelse Galatasaray'a çok yakışır.
Real Madrid in kupayı almasına sevindim ama bu adam daha büyük kulüpte çalışmayı hak ediyor.
bu kadroyu hep zirveye oynatan adam verin bakalım böyle bi takımı baba hocalara getirsin buralara o zaman simeone ile kıyaslayın, büyük hocadır.
Gene babayı almıştır. Evet.
yüreği sağolsun.
bu akşam babayı alacak çirkef...
anti futbolunu da alsın 2004 yunanistan'ıyla beraber tarih olsun...

bu kupa zidane'ın eline yakışır.
Bu akşam büyük olasılık şl kupası ellerinde göğe uzanacaktır.
büyük taktisyen, karizmatik teknik direktör.

oyuncu iken inter ile uefa kupası kazandı.
Şu anda faal teknik direktörler arasında en iyi olanıdır.Allah'ın izniyle Şl'yi alacak Atletico'yla.Ayrica karizmatik ve kendine emin duruşuyla idol aldığım reis.
görsel
© copyright 2005 - 2026