bugün
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer5
- öküz gibi araba süren öküz5
- cahilin çok bilmişi5
- pazartesi işe gitmek3
- inanç ayrılığı3
- 3 numara saç kirli sakal8
- sabah sporu3
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları14
- kadın gülüşü3
- en iyi türk filmleri3
- laik teyzelerin fenotipi34
- iki barbar yalaka biri laik diğeri şeriatçı2
- minibüs şoförleri2
- geceye bir şiir bırak6
- kahve2
- sözlüğü bırakıyorum ajitasyonu12
- eğitim sistemi sorgulaması2
- ümit dikbayır'ın akp'ye geçmesi2
- recep tayyip erdoğan12
- z kuşağı kitap okuyor mu10
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- yeni parti9
- dem partili yazar7
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde10
- mhp akp iyi anahtar bbp ittifakı5
- beşiktaş11
- yavuz ağıralioğlu7
- osuruktan şiirler67
- islam barış dinidir13
- mansur yavaş11
- ekrem imamoğlu8
- kadınların o güzel ciğerleri3
- 23 ağustos 2026 alanyaspor beşiktaş maçı6
- bir insanı hayatının merkezine koymak7
- milliyetçi hareket partisi4
- 2028 cumhurbaşkanlığı seçimleri6
- kalp ritmini hızlandıran şeyler5
- honore de balzac4
- yazarların favori oyun karakteri15
- mhp dem kardeştir ayrım yapan kalleştir4
- davranışlardaki küçük ayrıntıları kafaya takmak5
- selahattin demirtaş4
- dolar isterse 100 olsun41
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı19
- yeni başlayanlar için soruşturma4
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- futbol15
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- cumhuriyet halk partisi6
- kitap okumaya geç başlamak4
barajı geçemeyeceğini ve tekrar milletvekili olamayacağını bildiği için akp'nin kendine tahsis edeceği "milletvekili kontenjanı" ile devam etmeye çalışıyor..
bence fiili olarak mhp artık muhalefet partisi değil. işin acısı ne kadar destek verirse versin, iktidar ortağı da değil..
genel başkanlığı elimden alacaklar diye duruşundan taviz vermeseydi yine tek başına barajı en azından geçerdi diye tahmin ediyorum.
bahçeli'nin başındaki bir mhp'nin oy oranının bence önümüzdeki seçimlerde en fazla alacağı oy %6-%7,5 civarıdır..
bence fiili olarak mhp artık muhalefet partisi değil. işin acısı ne kadar destek verirse versin, iktidar ortağı da değil..
genel başkanlığı elimden alacaklar diye duruşundan taviz vermeseydi yine tek başına barajı en azından geçerdi diye tahmin ediyorum.
bahçeli'nin başındaki bir mhp'nin oy oranının bence önümüzdeki seçimlerde en fazla alacağı oy %6-%7,5 civarıdır..
türk tarihinin en yavşak devlet adamıdır kendisi. ak parti militanı sanırsınız ama şaşırmayın muhalefet )(!) lideridir kendisi.
Bu siyasinin ne yaptığını elbet bir gün tarih ortaya çıkaracaktır.
Muhalefete muhalefet ede ede kafaları karistiran kişi olur kendileri.
sabah sabah sayesinde yüzümün güldüğü siyasidir. sabah haberlerine bakayım dedim her zamanki gibi evden çıkmadan. önce kanal d yi açtım sonra star tv yi en son fox ve atv yaptım kim ne diyor görmek için. bu son çıkan khk tartışmaları vardı 3 tanesinde ve 3 ünde de tartışmaları gruplara bölüp veriyorlardı. muhalefet kanadı ne demiş diye veriyorlar işte chp başkanı chp sözcüsü iyi parti hdp falan barolar birliği tüsiad falan filan. iktidar kanadını verirlerken bahçeliyi "iktidar partisi millet vekili" olarak adlandırıp o grubun içerisine sokmuş tamamı *
şimdi bunda ne var diyecek olanlar için ; devlet bahçeli ve başında bulunduğu mhp partisi "muhalefet" partisidir. daha 1-1.5 sene evveline kadar malum şahsa hiçbir muhalifin ağzına almadığı hakaretleri etmekte ve kendisini hırsız olarak adlandırmakta idi. koltuk sevdası mı yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum ancak rabbim o yaşlarımızda hiçbirimize bu pozisyonlara düşmeyi nasip etmesin..
şimdi bunda ne var diyecek olanlar için ; devlet bahçeli ve başında bulunduğu mhp partisi "muhalefet" partisidir. daha 1-1.5 sene evveline kadar malum şahsa hiçbir muhalifin ağzına almadığı hakaretleri etmekte ve kendisini hırsız olarak adlandırmakta idi. koltuk sevdası mı yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum ancak rabbim o yaşlarımızda hiçbirimize bu pozisyonlara düşmeyi nasip etmesin..
milliyetçiliği ayaklar altına aldın git artık nolursun git. sarayına
Mhp’nin türbedarıdır kendisi akpnin yanaşması salo dur.
....... yapmak, nereye varmak istemektedir. cümle lideri.
Halk nazarinda iplenmeyem adam statusune erismis sozde lider.
Kim takar bahçeliyi şu saatten sonra. Herhangi bir seçimde %5 almasi hayal...
Kim takar bahçeliyi şu saatten sonra. Herhangi bir seçimde %5 almasi hayal...
dönek akp yedeklastiği dır kendileri herzaman akp nezaman dara düşse yanında bahçeli ve mhp vardır ama meral akşener bu seçim bahçeli yi sandığa gömecek sonu yakındır siyasette.
https://www.youtube.com/watch?v=62GGuYMSAa0
gerçek devlet bahçeli vefat etmiş yerine "bilal" kohhen face off yöntemi ile geçmiştir. yukarıdaki mitingden sonra gerçekleşti her şey..
gerçek devlet bahçeli vefat etmiş yerine "bilal" kohhen face off yöntemi ile geçmiştir. yukarıdaki mitingden sonra gerçekleşti her şey..
Tayyip erdoğan’ın avatarı başka bir avatar için (bkz: doğu perinçek)
devlet bahçeli diye yazılır tayip erdoğan diye okunur.
bop eşbaşkanı yardımcısı ermeni ajanı.
Uzun zamandır tanıyorum kendisini. Derin devletin siyasi hayatın içine yerleştirdiği ve bu güne kadar gerçek anlamda deşifre olmayan kişidir, Uzun hikaye... bir benzeri Deniz beydir. Cumhurbaşkanı'nı artık devlet olarak gördüğünden değişmiş olduğunu zannediyor zevat, esasında çizgisini hiç değiştirmemiştir.
Türkeş'in emanetine sahip çıkamayan mhp lideri.
Hükümete ağzından çıkan her şeyi yaptıran daşşahlı adam. Var olsun.
tamamen sırtını hükümete dayayıp siyaset yapan kişi. artık ideoloji mideoloji falan kalmadı. ölmeden önce bi koltuk göreyim, sırtım rahat etsin derdinde.
halen daha türk milletinin çıkarı için kendini feda ediyor diyen varsa aptaldır.
tanım: akpnin gizli sözcüsü.
halen daha türk milletinin çıkarı için kendini feda ediyor diyen varsa aptaldır.
tanım: akpnin gizli sözcüsü.
dünyanın en saçma hareketlerini sergileyen kişi. sen bir parti liderisin neden başka bir partiden çıkan lideri bu kadar destekliyorsun. evet ilk zamanlar ona parti ideolojisine uygun reformları politikaları desteklemesini adamın alçak gönüllü olmasına bağlamıştım ama birdiğin el öpüyormuş.
sağ kesimin başında böyle birinin olması ve insanların bu adamı hala destekliyebilmesi.. neyse siz bilirsiniz
sağ kesimin başında böyle birinin olması ve insanların bu adamı hala destekliyebilmesi.. neyse siz bilirsiniz
ulan ne hikayeleri anlatılırdı be, kürsülerden ne titretirdi yeri göğü. ben sevmezdim kendisini ama gök kubbeyi başına yıkarım, osmanlı tokatları filan havada uçuşurdu. tebessüm ettirirdi.
koskoca devlet bahçeli'yi tayyeap beni daaaa çok seviyo taaamm mı? o da sağcı bikerem.
haline getirdiler ya ne diyeyim.
koskoca devlet bahçeli'yi tayyeap beni daaaa çok seviyo taaamm mı? o da sağcı bikerem.
haline getirdiler ya ne diyeyim.
Saray yalakalarının yaranma yarışında derin kurt öne geçmiş görünüyor. Olan arada Deniz'e oluyormuş gibi ama hiç de öyle değil. Hani altına ne yaparsan yap altın yine altındır denir ya, deniz de öyle işte. Bahçeli denen adam siyaset tarihinin en sefilleri arasında yerini alsa da bir kaç sene sonra unutulup gidecek. Deniz ve arkadaşları ise milyonların kalbinde, hem de nesiller boyu hiç unutulmayacak. Bu da bize yeter.
Ülkedeki en vasıfsız yalakadır. Rıdvan Dilmen in yalakalığı cilalı çıkınca köpürmüş son günlerde.
ecelinin geciktiğini düşündüğümüz siyasetçidir. al bunu al.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar